quequeek Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 nemá někdo kontakt na uživatele Klokan? Po dvou letech jsem tady něco prodával a rozese*ou se soukromé zprávy. Jak by se v současné situaci přistupovalo k doplnění - UPnutí inzerátu přidáním dalších kontaktních údajů, když je to kratší doba než 5 dní? Nebo Klokane, pokud to čteš ozvi se mi na Robbles@seznam.cz ať ten deal dotáhnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ahoj. Nějak to stále neběží. Máte nějaké info jak to vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Vlákna sloučena. Konsolidován i název. Ať to lépe vypovídá o situaci, a nemate kolemjdoucí. Patrik o věci už ví. Další zprávy nemám. Ve věcech technických jsou moderátoři nahraní, tam je potřeba administrátorský přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Vlákna sloučena. Konsolidován i název. Ať to lépe vypovídá o situaci, a nemate kolemjdoucí. Patrik o věci už ví. Další zprávy nemám. Ve věcech technických jsou moderátoři nahraní, tam je potřeba administrátorský přístup.Berte, lze v téhle mimořádné situaci doplnit kontaktní údaje do inzerátů v prodejní sekci i před vypršením pětidenního intervalu, aniž by to bylo bráno jako nepovolený UP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mateso Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dokusan: prosím zavolej mi na 724789502. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 nemá někdo kontakt na uživatele Klokan? Po dvou letech jsem tady něco prodával a rozese*ou se soukromé zprávy. Jak by se v současné situaci přistupovalo k doplnění - UPnutí inzerátu přidáním dalších kontaktních údajů, když je to kratší doba než 5 dní? Nebo Klokane, pokud to čteš ozvi se mi na Robbles@seznam.cz ať ten deal dotáhnem.Hoď si dočasně kontaktní informace na sebe do podpisu, nejjednodušší řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mateso Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Martar: díky za nápad. Trošku se bojím spamu, ale proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Spamu se neboj. Napis to cele naraz. Cca takto: frantazavinacseznamteckacz .Jednoduche. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Spamu se neboj. Napis to cele naraz. Cca takto: frantazavinacseznamteckacz .Jednoduche. ;-)Přesnětak protožespambotjeuplněblbý anedokáže @ a ? vyselektovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Už to asi nikdy nepude....a svátky před námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Kamile, prosím tě, zapni to. Už to není vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Jestli jsi si nevšiml, tak Kamil už tu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Kamil tu evidentně "je" - když nic jiného, je z něj jediný komunikační kanál mezi bezmocnými mody a současným majitelem fóra, pokud správně rozumím situaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Tak si říkám, zda není čas položit si otázku: Je lepší rychlé zprovoznění SZ za cenu ztráty veškerého původního obsahu, nebo čekat ještě dloooouho v naději na úplné nebo částečné obnovení starých zpráv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Kamil tu neni, kontakt probehl telefonicky, problem asi bude vetsiho razu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 ludviknedlik@gmail.com nebo: ustaryhojezevce kdyby mi chtěl někdo něco ...... pěknýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Já si připadám jako Petřík z filmu Na samotě u lesa,pořád nechápu,proč ty SZ nefungujou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Mne to včera vychrlilo asi 20 správ. Ale uz to zas nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Já si připadám jako Petřík z filmu Na samotě u lesa,pořád nechápu,proč ty SZ nefungujou.... To máš štěstí, že jdu právě okolo. Já totiž vím proč - je to rozbitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tak dalších 10 dní fuč a pořád nic... Nebylo by nějak možné dostat obsah zpráv (v jakékoliv podobě)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se