Vladino125 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Utorok co ine… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Moony na "Moon DNA" od REM straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Čerňásky Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak se také hlásím po nějaké době do klubu Neví někdo na kolik přijde tah a kde jej pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 15 minutami, Juraj11 napsal: Tak se také hlásím po nějaké době do klubu Neví někdo na kolik přijde tah a kde jej pořídit? Krásný vstup, tyto na gumě mě docela dráždí.. já klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak se také hlásím po nějaké době do klubu Neví někdo na kolik přijde tah a kde jej pořídit?Tomak zrovna prodava jeden od uncle seiko, kdyby nahodou. Jinak bych sel k AD, ze jo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @feltharg- Pekny jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Překvapivě pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 14 hodinami, Juraj11 napsal: Tak se také hlásím po nějaké době do klubu Neví někdo na kolik přijde tah a kde jej pořídit? Myslím si, že to bude tak kolem 20 tis. Jestli už ne víc. Je to docela raketa, pokud by sis je nechal, tak klidně, ale jinak je to nesmysl. Hodinky krásný a ta guma jim sedne, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Já dnes takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Myslím si, že to bude tak kolem 20 tis. Jestli už ne víc. Je to docela raketa, pokud by sis je nechal, tak klidně, ale jinak je to nesmysl. Hodinky krásný a ta guma jim sedne, ať slouží.Tak určitě,kupovat a prodat nemá smysl. Jenže já jsem tahovej a jak řekl jeden kamarád : ta guma na tvém zápěstí vypadá jak erekcni kroužek na buzne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @Juraj11 já bych skoro řekl, že tě vyjde levněji ty hodinky prodat a koupit jiný na tahu, nebo koupit ještě jedny a vzít tah z nich. Ale zkus poptat samotnej tah u Onyxu, můj tip je cena okolo 25k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 hodinami, ragu napsal: @Juraj11 já bych skoro řekl, že tě vyjde levněji ty hodinky prodat a koupit jiný na tahu, nebo koupit ještě jedny a vzít tah z nich. Ale zkus poptat samotnej tah u Onyxu, můj tip je cena okolo 25k. taky si říkám, ponos je, pak je budu z tebe tahat a koupíš si nové na tahu Jinak já furt klasika.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 10 minutami, Akam napsal: taky si říkám, ponos je, pak je budu z tebe tahat a koupíš si nové na tahu Jinak já furt klasika.... odkedy ich mas, vkuse na ne cumim, sedim na chrono a hladam nejaky dobry kus (modre keramiky som predal, ale tieto bondovky, to je ine kafe), super ja len obycajne moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Ahoj - prosba - dnes jsem na měl na ruce POčka rv 2013 - velikost 42 coaxial a docela jsem překvapen, jak jsou vysoké ve srovnání s vlnkama rv 2000. Jsou všechny POčka taková, nebo ten model bez průhledu na strojek není tak vysoký? Celkově jsem si říkal, že ve srovnání s vlnkama mi na ruce nesedí tak hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 minutami, LordSpar napsal: Ahoj - prosba - dnes jsem na měl na ruce POčka rv 2013 - velikost 42 coaxial a docela jsem překvapen, jak jsou vysoké ve srovnání s vlnkama rv 2000. Jsou všechny POčka taková, nebo ten model bez průhledu na strojek není tak vysoký? Celkově jsem si říkal, že ve srovnání s vlnkama mi na ruce nesedí tak hezky... Počka jsou vždycky vyšší. Asi za nejpohodlnější se označují ty nejstarší s kalibrem 2500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se