BrunoK Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Splnil som si včera sen ku 40tke. Dnes prvýkrát na ruke, vytúžené Divery 300 v chrone. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Jedna pro @atim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna @Adamsson - Moc pekna sbírka. @BrunoK - Velká gratulace! K hodinkam i jubileu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) před 11 hodinami, Pivas napsal: @Adamsson - Moc pekna sbírka. @BrunoK - Velká gratulace! K hodinkam i jubileu. Děkuju Mám ještě jedny RM ve velikosti 42mm… kdyby měl někdo zájem Upraveno 8. dubna uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna [mention=69008]Adamsson[/mention] - Moc pekna sbírka. [mention=35835]BrunoK[/mention] - Velká gratulace! K hodinkam i jubileu. Ďakujem. Som sa z tých Diverov tešil ako malý chlapec Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 22 hodinami, BrunoK napsal: Splnil som si včera sen ku 40tke. Dnes prvýkrát na ruke, vytúžené Divery 300 v chrone. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Černá je nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Až po modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Už máte přezuto na letní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna V 7. 4. 2024 v 16:19, BrunoK napsal: Splnil som si včera sen ku 40tke. Dnes prvýkrát na ruke, vytúžené Divery 300 v chrone. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Koukal jsem před rokem na modré a naživo byla nádherné. Je to kus hodinek! Tak ať Ti dělají radost. Já si ke "40" nadělil před třemi roky Planet Ocean 43,5 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Před hodinou, Jeronimo napsal: Už máte přezuto na letní? Tyhle mám v oblíbených … MS forever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Dneska Speedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Dnes SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korguno Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna (upraveno) Dnes je krásně slunečno )) Omega Tokyo 2020 Upraveno 9. dubna uživatelem korguno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna V 8. 4. 2024 v 18:12, Radek Cigi napsal: Koukal jsem před rokem na modré a naživo byla nádherné. Je to kus hodinek! Tak ať Ti dělají radost. Já si ke "40" nadělil před třemi roky Planet Ocean 43,5 mm. Ďakujem, ja som sa práve rozhodoval medzi Planet Ocean, ale v chrone a Divermi v chrone. Rozhodnutie padlo práve na Divery, to skrz rozmery a váhu, v neposlednom rade vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 12 hodinami, Humanzero napsal: Dnes SMP Máš ich parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 10 hodinami, BrunoK napsal: Ďakujem, ja som sa práve rozhodoval medzi Planet Ocean, ale v chrone a Divermi v chrone. Rozhodnutie padlo práve na Divery, to skrz rozmery a váhu, v neposlednom rade vlnky Co se týká varianty s chronografem, vybral jsi určitě dobře. Mě právě u těch Diverů 300 zaujala ta plasticita číselníku. Moc pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Včera došel balíček z Onyxu. Nejsou na ruce, ale hned si je nasadím. Ony mají přes 50 let a vypadají jako nové. Já su tak šťastné.... Teď vás budu prudit spoustou fotek nového milášška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 2 hodinami, Leviathann napsal: Včera došel balíček z Onyxu. Nejsou na ruce, ale hned si je nasadím. Ony mají přes 50 let a vypadají jako nové. Já su tak šťastné.... Teď vás budu prudit spoustou fotek nového milášška. Nádhera! Nechceš pro zajímavost přidat fotku stavu před? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korguno Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Dnes Grey Side of the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se