Radik Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 parádní svejm POčkám jsem už taky koupil černo-oranžovej řemen. Teď už ho jen nasadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 36 minutami, Radik napsal: parádní svejm POčkám jsem už taky koupil černo-oranžovej řemen. Teď už ho jen nasadit. Tak super, nasaď ho a cvakni to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 (upraveno) Tak šup a hned fotku. Nějak si nám vypadl z tempa v poslední době. Mě kolega předběhl. Upraveno 20. června 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Tak šup a hned fotku. Nějak si nám vypadl z tempa v poslední době. Mě kolega předběhl. Tak tak sa odmlčal akosi, už nás nezasobuje toľko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 2 hodinami, rekib1 napsal: Tak super, nasaď ho a cvakni to před 2 hodinami, MíraMíra napsal: Tak šup a hned fotku. Nějak si nám vypadl z tempa v poslední době. Mě kolega předběhl. No snažím se ten čas tady troch zredukovat. Neslibuju, kdy se dokopu ten řemen nasadit, protože jen ten pocit, že ho mám a v hodinkovnici odpovídající protikus v podobě PO mi v tuhle chvíli úplně stačí Ale až k tomu dojde, objeví se to v tomhle vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 19 minutami, Vladino125 napsal: Tak tak sa odmlčal akosi, už nás nezasobuje toľko. Vysedávám tady moc často, tak to prostě dál nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 My všichni tady vysedáváme až moc často, ale jsou i horší nemoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Pekny to mate, tak ja se sem po nejaky dobe na chvilku taky vetru. Byl jsem se zeptat v Omega butiku na remeny/spony.. trnovka do dvojky, to jde, ale blby je, ze 18mm jen lestena, ne brousena. 20mm uz obe verze. Preklapecka to samy, akorat ctyrikrat drazsi. Origo textil na Railmastery (ne nato, normalka dvoudilnej) asi za osm bez spony, to je dobra sranda:) Skoro nejlip mi vychazi to klasicky nato za 5, ale zase, lesteny prvky, coz k tomudle nepude. Nehlede na tu mezivelikost 19/20, jak uz jsem nekde psal, nato za bura by melo bejt sakra 100%. Takze abych to zkratil, zatim furt na tahu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 V 26. 6. 2020 v 17:30, Micey napsal: Pekny to mate, tak ja se sem po nejaky dobe na chvilku taky vetru. Byl jsem se zeptat v Omega butiku na remeny/spony.. trnovka do dvojky, to jde, ale blby je, ze 18mm jen lestena, ne brousena. 20mm uz obe verze. Preklapecka to samy, akorat ctyrikrat drazsi. Origo textil na Railmastery (ne nato, normalka dvoudilnej) asi za osm bez spony, to je dobra sranda:) Skoro nejlip mi vychazi to klasicky nato za 5, ale zase, lesteny prvky, coz k tomudle nepude. Nehlede na tu mezivelikost 19/20, jak uz jsem nekde psal, nato za bura by melo bejt sakra 100%. Takze abych to zkratil, zatim furt na tahu:) Mrkni na Phenomenato. Stejnej střih, jako Omega a mnohem lepší kvalita provedení. Máš na výběr lesklý i broušený hardware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Za Phenomenato se přimlouvám a rovnou mužem udělat hromadnou objednávku. Za cenu jednoho od Omegy jich máš pět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jsem dneska pěkně křísnul s Moonama. Leštit se mi to nechce...nechám to tak...skoro se mi to i líbí :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Dík, na to phenomenato mrknu. Jasně, nech to tak, komu by se to nelíbilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 PO 43,5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Máš to pěkný... Upraveno 29. června 2020 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Rekib1: To ty samozřejmě taky . Kdybych už neměl Aquisy černo-ozanžové, tak by u mě asi vyhrála ta reference, kterou máš ty. PO jsou úžasné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Ex Luna, Scientia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Před hodinou, Radek Cigi napsal: Rekib1: To ty samozřejmě taky . Kdybych už neměl Aquisy černo-ozanžové, tak by u mě asi vyhrála ta reference, kterou máš ty. PO jsou úžasné! To jo,podle mě designově s SMP nejhezčí watche...ale to je můj subjektivní názor..každý, ať si vybere co se mu líbí, pak budou všichni spokojení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Je to subjektivní, ale současný SMP i PO jsou nádherné kousky.. SMP preferuji o něco více díky velikosti, výšce, zároveň ale mrzí He ventil (vysoký, ruší) a skeleton ručky, ty jsou třeba u PO rozhodně lepší... Potápky by měly mít skvělou lumi bez kompomisů. Je to asi už fakt detail, ale plný ručky by byly lépe vidět.. Jinak momentálně u mě napříč vším na trhu vedou polárky od Omegy, donedávna to byly Tudory BB58 a pandy Speedu, kdybych teď měl ale volný kilo, tak by to asi vyhrály.. (kupovat třetí Speedy by byla už trochu diagnóza ) Jsou prostě peckový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Tak jasan, všechny hodinky mají něco pro a proti, ty bílé SMP vypadají opravdu elegantně a nemít modré určitě bych o nich uvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se