rekib1 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 15 hodinami, Radik napsal: Pak už by to nebyly POčka ....máš recht! zase výhoda, že ne každý je koupí....jako SMP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Nový řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 9 hodinami, rekib1 napsal: ....máš recht! zase výhoda, že ne každý je koupí....jako SMP... Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama.Modrý POčka, to dává smysl. Modrý potapky ještě nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 32 minutami, ragu napsal: Modrý POčka, to dává smysl. Modrý potapky ještě nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 48 minutami, Radik napsal: The 600m Planet Ocean From Omega - YouTube ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama. Modrý SMPí jsou super a spolu s PO asi zůstanou jako definitivní, jako co si budeme povídat mít peníze šel bych ještě do AT a Ploprofů, ale hold to prostě nejde, uvidíme příští rok :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 A ty bily SMP se nikomu nelibi krome @bobi ? Cerna je klasika, asi nejvetsi univerzaly, modry jsou vice do sportovna, navic ten ton modre se fakt povedl, ale ta bila z nich dela jiny hodinky.. Top potapky Pokud vse vyjde, tak s nakupem Moonu (jeste nejaky tyden musim pockat) bych rad konecne na ruce vyzkousel i novy SMP.. zatim jsem je jen v rychlosti ocumoval na letisti.. No bily jsou jednoznacne muj favorit. Hrozna nemoc tohle.. PO se mi taky libi, ale na moji ruku i SMP budou az, az.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @Radek Cigi Co na to říct - prostě bjůůůůůůtyfl.... Sjel jsem víc videjí s PO, ale tohle je super, díky. @rekib1Jo, to už by člověk musel tvořit separátní Omega sbírku a i tak by se pěkně prohnul je všechny zaplatit. Ale souhlasím, i mě z Omega modelů nejvíc oslovujou PO, SMP, AT, PloProf (ale to už je trochu extrém). @Axel Bílý určitě nejsou špatný, jen černá a bílá pro mě není barva a obecně bílý ciferníky moc nemusím. Jsem spíš barvičkovej, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 před 11 hodinami, Radek Cigi napsal: The 600m Planet Ocean From Omega - YouTube ... Tak ty jsou TOP!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Super je i hloubka a celková plasticita cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Swiss made sendvič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Ranní cvak white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Po ránu už v rachotěOdesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Mam je rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 4 hodinami, Ivo_S napsal: Dnes takto Řemen je Hirsch Heavy Calf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 sněhule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já dnes toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @kuncák7 jsou moc pěkný Ja dneska tahám GMT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se