Akam Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 si to děláš sám dobře modře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 17 minutami, Radik napsal: Je to těžký a nikdy nebudeme mít klid Zajímavá sbírka já měl zase všechny tyto generace černých, ale postupně. Vlastně jsem měl taky troje bondovky naráz, byly to však různé varianty starých vlnek. Takže i u mne hodně neklidu na poli SMPéček. Aktuálně jedu na vlně Nektonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 (upraveno) před 23 minutami, Tomak napsal: Zajímavá sbírka já měl zase všechny tyto generace černých, ale postupně. Vlastně jsem měl taky troje bondovky naráz, byly to však různé varianty starých vlnek. Takže i u mne hodně neklidu na poli SMPéček. Aktuálně jedu na vlně Nektonů Já jsem to ani cíleně neplánoval, už před pár lety jsem tu koupil nový vlnky a myslel jsem, že bude klid. Jenže pak jsem trochu zchronomagořil bráchu a ten poručil, že chce bezvlnky. Tak jsem tady s kolegou @ragu směnil (doteď toho lituju ), no a časem ty bezvlnky skončily bratrským handlováním u mě. A vlnitej červík začal hlodat čím dál víc... @AkamTa modrá už je u mě trochu peklo, nějak se ji ne a ne zbavit Upraveno 22. dubna 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dynamic Chronograph, konečně na novém řemenu (od Janka, díky!). Jsou prostě nádherný a já je neumím vyfotit Odesláno z mého SM-S906B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Lehoučké keramické 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Dnes větrám keramiky na big wave řemenu od REM straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Dnes větrám keramiky na big wave řemenu od REM strapsPodla poslednych fotiek by som povedal, ze pracujes na serii pre kalendar na rok 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 @georgejv- Krasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 45 minutami, Vladino125 napsal: Podla poslednych fotiek by som povedal, ze pracujes na serii pre kalendar na rok 2023 Diky! Pokud bude moznost prispet na kalendar 2023, rad se zucastnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 3 hodinami, Vladino125 napsal: Podla poslednych fotiek by som povedal, ze pracujes na serii pre kalendar na rok 2023 Krása, mám já na wish listu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 12 minutami, Murphy97 napsal: Pěkné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Budu teď pár dní asi trochu monotematický... Ale tady mi lidi rozumí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Zpátky ve hře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 asi na furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se