YouSan Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Od Toma jsem před časem kupoval hodinky a vzhledem k mé nováčkovosti doposud nenapsal recenzi uživatele, proto se tímto Tome omlouvám a doplňuji. Nabídka zcela odpovídala realitě. Komunikace byla naprosto skvělá, rychlá a bezproblémová. Zásilka dorazila pečlivě zabalená a dle původně stanoveného termínu. Toma mohu jen vřele doporučit. S koupí od tohoto uživatele určitě neuděláte chybu. Tome ještě jednou děkuji za nabízené hodinky, stále mi dělají velikou radost. Ať se Ti daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Tomáš se mi sám ozval, za což mu ještě jednou moc děkuji. Potom už to byl z jeho strany absolutní koncert a všechno šlo jak po drátkách. Rozhodně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forest Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Vše tak jak má být, parádní hodinky a super dodání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Neviem či má zmysel ešte do tohto nekonečného vlákna niečo písať 100% ! Aj nabudúce… Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruben Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna vsetko prebehlo podla dohody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno středa v 10:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:42 Obchod prebehol rýchlo a podľa dohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se