Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nezapomenutelný půlnoční nákup, provedený v afektu po zralém uvážení, byl korunován dodáním zásilky ze zahraničí stylem okamžitě a střelhbitě.

Rychlá domluva, obratem posláno, skvěle zabaleno...

Odesláno

Vše v pořádku a k tomu příjemná komunikace, rychlé odeslání, perfektní zabalení. 
A růžový pytlík Omega navíc jako bonus 😀
Doporučuji.

Odesláno

Vše proběhlo, jak má. Doporučuji

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nehodinkovy obchod. Slo v podstate o nerozbitne veci, presto vse bylo zabalene tak dokonale, jak kdyby tam byl kristalovy lustr. Perfektni komunikace. Andy dava palec nahoru a kdykoliv zas!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chtěl bych touto formou  poděkovat za parádní hodinky, za skvělou komunikaci a bleskové zaslání pečlivě zabaleného zboží. Díky!!!

Odesláno

Rychlost, vstřícnost, ochota. Můj první nákup ze Slovenska a platba na zahraniční účet, vše naprosto v pohodě a díky actionmanovi už se toho nebudu bát. Hodinky jsou prakticky nové, perfektní balení, ihned odesláno, za mě naprostá spokojenost. Díky 

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Od Tomáše jsem koupil krasné Seiko Pogue, rychlá domluva, rychlé zaslání, zabaleno tak, že by to přežilo atomový útok. Dělá čest svému nicku a díky lidem jako on mám Chronomag rád.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Úžasný obchod, fantastické zboží, super komunikace a domluva, megarychlé dodání SK-ČR, prostě jedna báseň,

velice děkuji a samozřejmě doporučuji

• po 3 týdnech...
Odesláno

Všechno už je napsáno výše, tak za mne taky vše na 1*. Jednoznačně doporučuji a kdykoliv rád zopakuji. 

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...