montemar Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 vykvetl digitalis. asi nějaký znamení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Sestře to trošku kvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Klívíe stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Phalenopsis z Billy a Lidlu jedny z mála kytek, co umí přežít mou péči. Dvě mám už dlouho a kvetou pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Pěkné to máš, já včera v Beskydech na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Krásné orchideje, taky je mám v kanceláři na parapetu a každý rok mi udělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Úplně to teda nekvete. Ale vysbiral jsem ze skalky male smrčky co vzešly ze šišek. Je jich 15, snad se nějaké chytnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Předtím a potom.... Aneb jak se správně zastřihávají keříky borůvek... Ještě, že na to mám lidi, jinak bych to určitě udělal špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Už nám asi 10 dní kvetou talovíny, oni teda většinou takhle kvetou normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Už ty stromy začínají kvéct ( kurwa je brzo), tak nevím,zda být potěšen či naštván, nakonec to zase pomrzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 ...u nás dokonce odkveteno, meruňka už opadává; vykvetla 23.2. (!!), tak jí ten dnešní mráz už snad neublížil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 ...u nás aktuálně třešně. To mi řekněte, pod čím se bude líbat na 1. máje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Když není problém posunout čas, proč neposunout kalendář? Budeme dubnu říkat květen, jako dvanácté hodině říkáme jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Ročních období je dost https://en.m.wikipedia.org/wiki/Season Stačí si vybrat Jinak moc pěkný web o počasí od člověka z ČHMÚ https://www.infoviz.cz/graphic.php?ID=244 ZOO Praha / Rákosův pavilon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Soused na chatě vsadil na modřince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 .... já jedu na petrklíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 ...vím naprosto přesně, že tohle má kvést až 9. května!! Kombo šeřík & tank mám ze základky natvrdo instalované - asi jako Archimedův zákon a součet čtverců na oběma odvěsnami... A teď tohle! Kam ten svět spěje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Mě teda ne doma, ale na chatě kvete mandloň. Z tý jsem měl o víkendu radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Trochu ten kaktus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se