JamesLurk Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Čau kluci, doufám že to tu někde už nebylo, ale přemýšlím zda vzít na dovolenou na Krétu normálně Batmana, kterého normálně nosím všude a rád bych ho měl a nebo se raději spolehnout na Seika. Jde mi o otázku bezpečnosti. Někdo říkal, že to Itálie určitě nic nebrat, že vám je klidně někde sundaj z ruky, stejně tak někam do Turecka atd... nevíte z vlastní zkušenosti, jak je na tom Kréta? Budem si tam půjčovat auto a jezdit i trochu po ostrově. Ptám se trošku jak blbec, ale nemám zatím skoro nic nacestováno, bude to můj druhý výlet k moři v životě, takže nemám v tomhle ohledu zkušenost. Hodinky jsou moje součást, však to znáte. Díky za názory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Dej je na volezlou handru a nikdo si jich nevšimne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Ja len co sa italie tyka, hulvatske bicolor suby vzdy, tento rok idem 3ti krat a 1000% berem zase tie Inak zdarec Jakube! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Jeden nikdy nevi kdy a kde. Ruskemu klientovi hotelu v Antibes kde jsem bydlel pry za bileho dne na trhu dal borec k boku pistoli a pod vyhruzkou pouziti mu vzal jeho Richard Mille (odhaduji nekde kolem 100k Euro) :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 No nevím, mám za sebou podle tohodle naprostou divočinu - Gruzie,Albánie, Monte Negro, Makedonie, Rumunsko, Moldávie, Bulharsko,- vždy jezdím aspoň s 5-6 ks ( a ne nejlevnějšíma ) a nikdy jsem neměl problém. Jestli se bojíš, vem si ty seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Dej je na volezlou handru a nikdo si jich nevšimne. nikdo si jich nevšimne ani tak, stejně jako tady.já to vůbec neřeším, hodinky mám na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 30. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 OK pánové, díky za uklidnění. Mě by to ani nějak nenapadlo řešit, přítelkyně mi nasadila brouka do hlavy, že by si to tam určitě nebrala a bla bla bla, tak jsem rád, že se potvrdily má slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Vem hodinky a ji nech doma. Co kdyby se nekomu libila ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Tak je to správně :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Já jsem na Krétě měl Pepsi a pochybuji že si jich někdo všiml ale já jsem si všiml borce co je měl taky, kývnul jsem mu na ně ale asi to nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Já na dovolenou k moři beru potápky za sedmičku, něco jako Seika, plus letos i amfibie. Batmany zůstanou spolu s ostatními lepšími kousky v bance. A proč? Předně si chci odpočinout od hodinek. Nechci řešit, jak prolézt s Rolexkama letištní kontrolou, zda je dávat na pás nebo do misky, zda se na mě někdo na trhu netlačí a nesleduje mou ruku, atd. Především ale mám v plánu intenzivní plavání i potápění, lovení a focení ryb, stavění písečných hradů a krajin s dětma... a zejména ten písek a korály, to si troufám říct, by si asi s povrchovkou BLNR moc nerozuměly. Bál bych se, že zejména středové články tahu by asi vypadaly po návratu hrozně. Loni jsem zvolil stejnou strategii a ohromně si odpočinul od chronobundu. Navíc jsem si ty levné hodinky vyloženě užil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Taky jsem bral vždy Rolby a pohoda , nebál bych se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Ja mel ted v Neapoli IWC a naprosta pohoda... a to jsme jeli podotykam i do Scampie! a v klidu prijde mi to jako zbytecna hysterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Pokud si nevezmes k rolbam kilo zlatych retazu na krk a na ruce, tak mi to prijde v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Hodně záleží, jak moc je chceš omlátit, nebo jak moc si si jistý, že jim nic neprovedeš. Já osobně bych si je vzal, ale asi bych byl ostražitější než se Seikama a nevím jestli by mě to ve finále v něčem neomezilo. Na druhou stranu, já už žádný brikule nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Kréta je naprosto v pohodě, fajn lidi, nikdo tam tvoje hodinky řešit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Já už konečně chápu, proč se nám v Damasko vláknu smějou. Tohle je masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Souhlasim s m.n. tohle uz je asi moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Zábavné vlákno, škoda, že neumím z mobilu toho rozchechtanýho smajlíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Rolex raci ne, chce to neco socialnejsiho, co te pripadne nebude mrzet. Neco jako AP RO.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se