Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Instant - skvěle, konečně jsme v Ostravě předběhli dobu. Takových bab máme plné herny a nonstopky ;o)

:D jen je na zacatku kariery, jeste je malo vyzabla

Odesláno

doufam ze tu udelaji i v panske verzi ... na takovy vystup do BC Lysa hora jako delane

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

no, to byl trosku rypanec do mistnich outdoor vlaken - kde dostanes rady, ze do ceskych hor bez gorace, Dckovych bot a kysliku nemuzes  :photo: #noflame samozrejme  :cheers:

Odesláno

V Cechach su hory??? :lol2:

Jasne ze nejsou, to byl jenom takovy vtip ... hory jsou jenom na Slovensku, to da rozum

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

přijde eskimák do masny a ptá se ..... máte zmrzlý držky ? .... nemáme ..... mi si tady topíme

*teď mě ještě v kontextu napadlo .... když sem kdysi pracoval u jedný nadnárodní firmy tak na jednom mýtingu říká generální ..... jak je možný, že na tom slovensku jsou tak velký prodeje, když jsou tam jenom hory a idioti? ..............furt nevím jak s tou informací naložit i po létech

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

přijde eskimák do masny a ptá se ..... máte zmrzlý držky ? .... nemáme ..... mi si tady topíme

*teď mě ještě v kontextu napadlo .... když sem kdysi pracoval u jedný nadnárodní firmy tak na jednom mýtingu říká generální ..... jak je možný, že na tom slovensku jsou tak velký prodeje, když jsou tam jenom hory a idioti? ..............furt nevím jak s tou informací naložit i po létech

Je to tu aspon trochu pestre. Vy nemate hory.. :) Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...