gorlo Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Já vím, já vím, ten v růžovým je holka. Nebo, se aspoň tak cítí ikdyž má fejfaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Něco bych k tomu outfitu taky řekl, ale nechci být hrubý...(a jinak to nejde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Co blbnete - klasický outfit, když jdete kupovat chřest.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Najhoršie na tom je, že to tak nejak prestáva byť sranda. Vôbec si nechcem predstavovať, ako budú za ca 5 rokov vypadať reklamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Najhoršie na tom je, že to tak nejak prestáva byť sranda. Vôbec si nechcem predstavovať, ako budú za ca 5 rokov vypadať reklamy.Na zvracení budou vypadat, na zvracení pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tohle je náhodou dobrý vlákno. Když se tady řeší už ty podivnosti.Mi do teď nejde do hlavy, proč všechny ty krásné holky se přede mnou nechcou svlékat při světle. A ty co maj 80kg si vezmou leginy o číslo menší triko a vyrazí do města?Obecně mi nesedí to sebevědomí, kdy vždy řeči "ty si najdeš nějakou modelku atd" navíc je to retroskpektivně zábavné páč 3 z nich teď chodí a jedna je vdaná za nějakého extraligového hokejistu. Btw kde byla tahle otevřenost v době kdy jsem v 16 prohrál sázku a musel z hospody nahatý, a jakoby ponížení nebylo dost, tak jsem platil pokutu. Jo mimochodem mat se dá dát 2 tahy. Je to nesmyslná konstelace, ale dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak, kto ich vyskusa ako prvy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Logo je teda dost nepovedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 To asi natahlo pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tohle na mě vyskočilo na instáči... Nemam slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Najhoršie na tom je, že to tak nejak prestáva byť sranda. Vôbec si nechcem predstavovať, ako budú za ca 5 rokov vypadať reklamy. reklamu na zalando si nikdy nevidel? si vsimni detailne tych ludi co tam vystupuju.. ja som si povodne myslel ze je to recesia, ale na webe sa tvaria ze to tak ma byt.. tak asi ano najhorsie na tom je, ze ja som 80te roky zazil na vlastnej kozi a ak by som si mal stavit liter na nieco, co sa v mode uz zarucene nezopakuje, tak by som si stavil prave na 80te roky.. ono to bolo strasne uz vtedy, a to nehovorim co to je teraz.. fashion zvratky are back a v plnej sile :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 to je naprosto dokonalý a zcela vypovídající: Redefined Rebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 s takym ucesom nemozes byt rebel ani v katolickej skole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Osmdesátky byly peklo, ale třeba ultra-zvony z předchozích dekád taky nebyly vrcholem elegance. Osobně se nejvíc bojím navratu módy jezdeckejch holinek a rozšířenejch kalhot na stehnech, tak jak to nosil Göring nebo na vyjížďkách Masaryk (kterej byl jinak švihák docela). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tak z těch jezdeckých pumpek aspoň nelezl namačkanej pták jako z dnešních slim fit obleků z tenkých matroš. Občas je to soda, co člověk vidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 to máš recht. Ale když člověk neseděl na koni, bylo to fakt strašný. Si všimni, jak si z Hermanna ti dva vzadu dělaj prču (a to maj přitom podobnej outfit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Bandi, co je špatně na té tašce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Úplně vidim toho týpka s cukrovým špalkem vzadu, jak říká "koukej, jak je vyžranej, a to si blbec ještě vezme světlej oblek, a to to byl za kniplem Fokkeru takovej fešák". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Bandi, co je špatně na té tašce?Taška sama o sobě může být k modernímu outfitu cajk, to uznávám, ale i kdyby byla od Vuittona a za dvojku, tak na webu Kabelečky bych jí koupit nemoh. Mě pobavil název eshopu s provedením toho chlápka. A to na instáči sleduju hodinky, burgry, pinup kočky, tak fakt kurva nevim, proč mně instáč tohle nabíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ..pretoze sledujes hodinky, burgry a pinup kocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se