African Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) A je to tady, právě jsem rozbalil Zenith Defy Classic letošní model 95.9000.670/51.M9000. Konečně udělali borci z Le Locle také něco pro chuďase a dostal jsem tak možnost nahlédnout pod pokličku "vyšší" hodinařiny :-) 41mm pouzdro z nějaké pětky titanu je překrásně broušené a integrovaný tah je pro mě uměleckým skvostem, ty hodinky při pohybu ruky jak když oživnou a začnou hrát všemi možnými barvami. Jsou samozřejmě extrémně lehké, pouze 10.75mm vysoké a tím pádem perfektně nositelné. Zenith je zařadil mezi sportovní. Bál jsem se ciferníku, ale je to přesně dle mé představy, sunburst hraje barvami od hluboké tmavě modré až po tu nejsvětlejší modrou stejně jako pohled na oceán, to určitě aspoň mě, jen tak rychle neomrzí. Krabici jsem otevřel na minutu, abych udělal pár rychlocvaků a zítra půjdou poprvé na celodenní výlet, se těším :-) Postřehy budu dávat průběžně, níže nějaké info od Zenithu... https://m.zenith-watches.com/en_en_m/defy-classic-3.html Upraveno 25. července 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Jseš názorově konzistentní. Gratulace! Hodinky se sunburstem maj svoje kouzlo. Upraveno 25. července 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Afri, bomba... Ať slouží a užívej jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Rozmluvit se to tedy nepodařilo :-)Jsou parádní! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Tak at ti vydrzej co nejdyl a at si z nich odvarenej.Jsou pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Parádní jednoduchost, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Afri,velká gratulace,do výběru jsem ti nechtěl kecat, protože jsem byl pro aby sis je koupil.sedí parádně, dávej více fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Gratulace, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Jsou nádherný,akorát nechápu co znamená to Kuncákovo - co nejdýl.To jako třeba až do vánoc?Ty brďo,to je eště pět měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Dobrý vyber , sú parádne uži si to Pojdem ich kuknúť naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ale jo, kdybych si musel od Z vybrat, dopadlo by to nějak podobně. Nezaregistroval jsem prve, jak jsou ty ručičky vlastně tlustý, u minutovky by mě to nejspíš trochu ..., na hodně čtvercovou datumovku bych si taky asi musel zvykat, ale co tobě já budu povídat. Užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Afri - Tvoje prispevky, rady, fotky...to je zazitok pre kazdeho clena fora, ktory sa zastavi co i len na chvilku...Tieto hodinky si teda dal "na pana" :-) super, paradicka !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Fajn Afri. Gratulace a at Ti dlouho slouzi. Dobra volba, rozhodne 1000x lepsi nez ten skeletonovy nesmysl. ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Gratulace pane, užívej . Těším se na více foto v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Děkuji kluci, moc si vážím Vašich reakcí které potěší :-) To krtenek: Napsal jsi to perfektně, kovadlina Breitling vs. pírko Zenith, tak to prostě je :-) Oboje má své kouzlo, Breitling i přes jejich velikost a váhu se nosí parádně, nevadí mi. O tom titanu se zmiňují v této recenzi úplně dole v technických. https://monochrome-watches.com/zenith-defy-classic-baselworld-2018-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Vypadaj skvěle, parádní volba! Už když jsem je poprvé zaregistroval, tak se mi líbily. Ty hrany včetně integrovanýho tahu to je něco pro mě, navíc i luneta se povedla (jen aby neschytala hned pár ran jak je vystouplá). Asi pro mě momentálně nejzajímavější Zenithy...tak ať se dobře nosej a nešetři s fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Gratulace, krasne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Fajn Afri. Gratulace a at Ti dlouho slouzi. Dobra volba, rozhodne 1000x lepsi nez ten skeletonovy nesmysl. ;-).Myslel jsem si to samé, než jsem dnes viděl skeleton naživo, jedním slovem krása :-) Bejt jen o nějakou tu tisícovku dražší, asi bych mu dal přednost, s podivem je i velmi dobře čitelný. Ale je to rána, rozdíl v ceně tam je bohužel vysoký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) ........ to určitě aspoň mě, jen tak rychle neomrzí. Krabici jsem otevřel na minutu, abych udělal pár rychlocvaků a zítra půjdou ..... .........na Chrono24.... :-)Promin, Afri, nedalo mi to :-) Jsou krasny a at ti slouzi! Upraveno 25. července 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Vítej mezi Zeniťháky=). Jsou moc pěkné. Enjoy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se