Peta-Biker Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Možná špatně hledám, ale nevidím tady novinku z letošního Baselu https://forums.watchuseek.com/f2/new-arrival-maurice-lacroix-aikon-automatic-4699101.html Co na ně říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Aikon jako že to je pocta ajkonickým prvkům jiných značek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Tak inspirace jasna, na druhou stranu i Eterna Kontiki ma jasnou inspiraci, mel jsem je v realu na ruce a vypadaji pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Mě se líbí moc. Kolik si za to říkají nevíte někdo? Jsem na mobilu a i přes snahu, jsem to nikde nedohledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 43 kov 40 kuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Koukal jsem na ně v posledním čísle H&Š a pořád se mi líbí. Inspirace sice zjevná, jako celek to u mě funguje. Asi bych dokázal žít bez průhledu na vobyč SW200, na druhou stranu ruku na srdce, jak často člověk v reálu tuhle část hodinek študuje - možná zkraje. 42mm by byla hrana, ale tvar pouzdra a integrovanej tah tomu pomůžou. Jo, za mě gut a za 43 to imo nejni zlý. Upraveno 26. července 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Tady je moc hezká recenze od Bruce. Hodinky na videu vypadají moc fajn. Co by fakt štvalo je Sellita uvnitř. Upraveno 26. července 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Pro mě je to úplná hrana, abych o nic mluvil jako o fejku. Pouzdro, napojení na tah, korunka, waffle ciferník. Chybí jen luneta. Myslím si, že zde se ML inspirovali až příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Pro mě je to úplná hrana, abych o nic mluvil jako o fejku. Pouzdro, napojení na tah, korunka, waffle ciferník. Chybí jen luneta. Myslím si, že zde se ML inspirovali až příliš. Tak fejk asi ne, ale spíš se ML snížil na úroveň Steinhartu, protože toto je homage jak vyšitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Pro mě subjektivně je homage skoro jak fake. Když jsem neměl na Rolex, Ocean 1 jsem si nekoupil. Než jsem si mohl dovolit Panerai, neměl jsem Precista atd. Já na ty argumenty o skvělém poměru cena / výkon příliš neslyším :-). Ty ML beru osobně, protože vlastním jejich předlohu v podobě AP, na který jsem šetřil fakt docela dlouho a teď vidím tu vykrádačku. Přitom ML umí udělat parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Pro mě subjektivně je homage skoro jak fake. Když jsem neměl na Rolex, Ocean 1 jsem si nekoupil. Než jsem si mohl dovolit Panerai, neměl jsem Precista atd. Já na ty argumenty o skvělém poměru cena / výkon příliš neslyším :-). Ty ML beru osobně, protože vlastním jejich předlohu v podobě AP, na který jsem šetřil fakt docela dlouho a teď vidím tu vykrádačku. Přitom ML umí udělat parádní hodinky. Já s tebou asi souhlasím. Pro mě je fejk to, co má na sobě napsáno AP a od AP to nepochází. Tím nechci obhajovat homage. Je mi to asi jedno. Chápu, že ten trh na takové hodinky je a není malý. Jestli si tím chce značka ušpinit svoji image je věc druhá a pro mě dosud sympatická značka dost klesla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Fejk to určitě není, to je trochu přehnané tvrzení. Měl jsem je dnes na ruce v Koskomu a jsou super. Chrona jsou o chlup lepší, stojí na kovu 73K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Hrozný. A to mám ML rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Mě se aikony líbí, chrona asi víc. Inspirace AP je jasná, o tom žádná. Nicméně pouzdro se odkazuje na starší model zvaný "Calypso" - níž dávám odkaz na google. https://www.google.cz/search?q=maurice+lacroix+calypso&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwivt6Pj5rzcAhWIsaQKHWmIADAQsAQIKw&biw=1920&bih=953 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Fejk to určitě není, to je trochu přehnané tvrzení.Máš pravdu, fake to není, chybí znak AP. Land Wind na fotce níže je na tom stejně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Koukal jsem na tvoje stránky v podpisu a vidím hodinářství, tak bych čekal, že rozdíl mezi fejkem a inspirací zásadněji odlišíš. Ne každej má na APečka, mě to neuráží a hodinky jsou super. Samo že majitelé APeček budou prskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Ze se nestydej tohle vubec vypustit ven, umej udelat krasny hodinky, umej vlastni kalibry, tohle je trapny a kdokoliv, kdo se zajima o hodinky, to musi videt. Jsem zvedavej, kdo zase prispecha s tvrzenim, kolik v tom vidi jejich vlastni invence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfc Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Takový kříženec mezi AP Royal Oak a Omega Constellation. Něco na způsob Taťány Malé a Petra Krčála ve svých diplomových pracích. Fejk to není, ale kopie to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Asi budu za podivína, ale mě se ML líbí víc. Sorry jako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Mně teda ne, ale všeobecně musím říct, že zatím všechny ML, co jsem viděl, byly hezky zpracovaný a dost často mají hodně dobrej poměr "value for money". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se