PavelSch Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Přidávám se do (asi ne moc velkého) klubu Měl jsem před sebou bílou a modrou variantu, ale přišlo mi, že jsem do té bílé ještě nedorostl, tak jsem zvolil jistotu. Velikost 42mm ale díky výborně uchycenemu tahu a tvaru pouzdra se nosí někde na pomezí 39-40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 No tak vítej do klubu. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Kdyby někdo chtěl porovnání ... Myslel jsem, že ty 42 jsou moc velký, ale asi ne, ty 39 jsou na ruce fakt hodně malý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Sorry za fotku, nějak se to otočilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Zkus vice fotek, jak mas velke zapesti? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Víc fotek bohužel nemám. Ruku mám jak pavouk, všechny hodinky mám max. 40-41 mm, proto mě to docela zarazilo, že ty 39 vypadají jak dámský ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Já ti nevim, ale přijde mi, že ty 39mm ti seděj jak ulité. Naopak 42mm bych už na fotce nazval jako hraniční.Ale každej to máme hozený cosi jinak, pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Každej to vnímá jinak, ale musím dát za pravdu kolegovi i mně připadají ty 39mm naprosto akorát.Trochu to ale může zkreslovat fotka. Upraveno 14. února 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Bohužel to na každý fotce vypadá jinak, taky 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Taky jedny přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Luigi321: diky, oboje v poho. Maxel a MíraMíra: hele vy dva bijci za male rozmery, vy by jste presvedcili i mrtveho. Co oci, slouzi dobre na tech 38 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Mne by nepřesvědčili, měl jsem jednou dětský hodinky (39) a nejen že se ztrácely na ruce, ještě k tomu jsem je nesnášel nařizovat, jak blbě se mi koukalo na indexy. Je pravda, že to byly potápky, kde ta luneta ještě víc zmenší cifr. Ale i tak to bylo naposled, co jsem měl malý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 No je fakt, že mě nalomili :-) Ale z těch menších jsem měl přesně ten pocit, jako že jsou dětský nebo nějaká zmenšenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Kde jsou ty modrý 39mm k vidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Mensie su lepsie;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 V Brně, u Hanáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Rozhodl jsem se že si je nechám, tak jsem zkousnul tu cenu a objednal na ně kůži.Včera přišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Vyzeraju uzasne, striedanie koze a tahu a mas hodinky na kazdu prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Dík. Teď se mi na tý kůži líbí víc než na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 (upraveno) Kolegové, hlásím se do klubu a mám dotaz, na jednom konci tahu mi po týdnu začal dělat trochu vůli u pouzdra. Je to normální nebo se tím mám nějak zaobírat, případně poradíte co s tím? Dělá to jen na jedné straně. Trochu si to prohrává s mým adhd. Edit: první fotka je s ?mezerou? druhá tak jak by to mělo být Upraveno 29. února 2020 uživatelem krtekon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se