gorlo Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 To bude 3T suťák. Ještě bych se mrknul ke konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 3m3 - kolem 5 tun. No moc není na výběr a je to včetně cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Konkurence se bude lišit v řádu stovky korun. Odvoz máš teda zaručený a teď ještě čím to vozit. Já tomu motučku moc nevěřím. Si představ že se budeš motat v místnosti, trefovat do futer na jednom kole v předu a držet balanc v rukách. Vím říkal jsi, že by jsi ubastlil kolečka. Výhoda by byla kdyby jsi při jedné cestě odvezl víc materiálu než se vejde do jednoho kolečka. Tak jako tak, motučko bude pořád lepší než to vozit v rukách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Přístavek je venku - jsou tam schody vždy po 2 takže přes plošinky právě dráha pro motůčko ideál. Asi to zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Motucko bych nezatracoval. Nakladat budes tak jako tak a maknes si, tak aspon to vozeni nebude takovej zaprah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Vám do toho hodím pásový dopravník, co? U nás mají prodejci/rozvozci uhlí. Přes víkend většinou nerozváží, mohli by helfnout se sutí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) 2xomluva Upraveno 11. února 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Dopravníček by byl super na tu hlínu :-) podívám se na možnosti, ale podle mě to bude cenově/manipulačně nákladné. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Mental note. Pokud je na chemické maltě napsáno "zimní" tak nevěřte prodavači že se s ní dá dělat i uvnitř při pokojové teplotě. Spolehlivě v teple ztuhne v aplikátoru během pár desítek vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Motůčko je doma - na první dojem je fakt velké - 120l korba je znát a hodně betelně vyrobené. O víkendu mám objednany první kontejner tak budu testovat. Upraveno 12. února 2020 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 To bylo rychlý, pak dej určitě vědět zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Neznate nekdo tento sytem uchyceni skleneneho zabradli na schodiste? Nemuzu najit nejakeho dodavatele...diky za pripadny tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 třeba tady https://www.nerez-komponenty.cz/drzak-skla-pro-profil--30mm/bodovy-drzak-skla-pro-profil--aisi-304/?gclid=CjwKCAiAp5nyBRABEiwApTwjXkk3Fgv2OF4v0izb_doRoRvGS8NnX7izoiFI4OYkKwG9WNa6mnvwXhoC5PEQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 třeba tady https://www.nerez-komponenty.cz/drzak-skla-pro-profil--30mm/bodovy-drzak-skla-pro-profil--aisi-304/?gclid=CjwKCAiAp5nyBRABEiwApTwjXkk3Fgv2OF4v0izb_doRoRvGS8NnX7izoiFI4OYkKwG9WNa6mnvwXhoC5PEQAvD_BwEdiky, bodovych, tercovych a jinych drzaku skla je plny web... ja hledam firmu, ktera vyrobi zrcadlo schodu v kovu, do ktereho se vlozi to sklo.Resi se tim dle meho vetsi pevnost, nema to zadne nesymetricke body a zaroven je to cisty detail i s ohledem na udrzbu schodu. (kdyby ses jak snazil, nekdy to pri umyvani pretece a pak je to spinave) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Aha, jo takhle, jsem nepochopil Zkusil bych oslovit tyhle, dělají i profily, třeba by to zvládli na míru dle schodu http://www.alzabradli.cz/318,cz_zabradli-profil-alza-m200-02.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Tak motůčko jsem otestoval. Suťák byl nakonec přes 4m3 a vozil jsem od 10 do 12, pak od 13 do 18 a naplnil jsem jej. Motůčko jsem přes oběd pro jistotu nabíjel a za tu hodinu se nabilo do plna - takže nebylo moc vybité. Večer bylo na nabíječce tak cca 2,5 hod, takže by to na jedno nabití nejspíš odvozilo. Není to ale úplně zadarmo -pro pohodlnou práci to chce ještě zadní kolečka, ale i bez nich to ulehčí neskutečně práci - hodil jsem podlážku na schody (30-40 stupňů sklon) a vyjel to i s narvanou 120l korbou, kterou byl problém vůbec vysypat. Nejlepší je ale to ticho - sobota, neděle, večer, ráno můžu makat a nenaštvu sousedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 A po te podlazce ve sklonu tlacis spolu s motorem, nebo jen drzis a jede samo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 diky, bodovych, tercovych a jinych drzaku skla je plny web... ja hledam firmu, ktera vyrobi zrcadlo schodu v kovu, do ktereho se vlozi to sklo.Resi se tim dle meho vetsi pevnost, nema to zadne nesymetricke body a zaroven je to cisty detail i s ohledem na udrzbu schodu. (kdyby ses jak snazil, nekdy to pri umyvani pretece a pak je to spinave) Kdyby jsi nikoho nesehnal, tak s přesnými rozměry (ideálně s dxf. ale není podmínkou), bych Ti to uměl vyrobit (hliník, nerez, ocel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 A po te podlazce ve sklonu tlacis spolu s motorem, nebo jen drzis a jede samo? Netlačíš nic. Jen neseš trochu váhy - vyjede si to samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Motůčko jsem přes oběd pro jistotu nabíjel...Nejlepší je ale to ticho - sobota, neděle, večer, ráno můžu makat a nenaštvu sousedy. prosím tě co to nakonec máš? to cos posílal na obrázku stranu nebo dvě zpět mělo benzinový motor? a teď píšeš o nabíjení...manželka to viděla a docela se ji to líbilo, protože máme zahradu ve svahu. a tiché zařízení by ji asi zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se