Piplík Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 ”Plesnivky” jsou pořád zajímavé .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Ty "plesnivky" jsou hodně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 2 hodinami, Lacifer napsal: Ty "plesnivky" jsou hodně parádní Díky. Je to poctivá 50 let stará vietnamská plíseň/ patina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Moc hezké video servisu 6105-8110 Willard. Doporučuji. Hezky se u toho usíná. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) Dokáže prosím někdo z místních Pogue znalců ohodnotit, jak moc velký je toto bastl? https://grandseikosha.com/sản phẩm/seiko-6139-pogue/ Upraveno 19. října 2020 uživatelem hodnypan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Špatná korunka, takže vnitřní lunetou nepůjde pravděpodobně manipulovat a ručky mají divnou výplň a nové sklo - Sternkreuz nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Přesně jak píše Karel, ty ručky a indexy, to je no-go kombinace na první pohled + korunka k tomu. Za mě je taky diskutabilní ta vnitřní luneta, neviděl jsem, že by fadovala takhle "napůl", ale v kontextu těch prvních dvou do očí bijících věcí je to už jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Díky moc za rychlou reakci, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Práce na zahradě, tak moje pracovní automaty rok 82. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Po dlouhé době jsem je zase vytáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Koukám, zě jedu vintage Seiko týden:?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 “7016” v přírodě (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimes Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 zabudol si doplnit co je zač ten žabikvač v pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 39 minutami, mimes napsal: zabudol si doplnit co je zač ten žabikvač v pozadi Tak na nože je tady speciální vlákno, ale když je ta kudla vyfocena se Seiky (-: Známý vyrábí moc pěkné nože. Ruční leštění skoro jak saratzu od Seika, střenky kost. Ostrá jak břitva (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Po servisu už zase frčíSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 V 22. 10. 2020 v 15:57, Žigi napsal: Práce na zahradě, tak moje pracovní automaty rok 82. to se mi líbí , jsou v pěkném stavu, můžeš dát foto dýnka? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 2 hodinami, eloga napsal: to se mi líbí , jsou v pěkném stavu, můžeš dát foto dýnka? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 díky za dýnko, pěkná čitelná fotka, musím vyhrabat ty své a porovnat údaje. co že to mám za rok..., díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Krásné John Playery. Skvělá kompozice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se