Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předpokládám, že mají 20 mm. Pokud chceš řemínek, podíval bych se na www.strapshop.cz, na vodu bych zapomněl a spíše se jim snažil opatřit dobový tah, na který patří.

proč se tu neustále do kola zastává názor, že vintážky nesmí do vody? Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?

Odesláno

proč se tu neustále do kola zastává názor, že vintážky nesmí do vody? Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?

No jistě, potápky patří do vody ... :)

Odesláno

JaRooN: už jsem mu napsal dříve. Vypadá to, že mu napíšu ještě jednou...

Pokud uz jsi mu psal, tak pockej. On tady neni porad, az se sem podiva, odepise. Pripadne zadej tondako, Liberec do google a najde ho. Zavolej mu v pracovnim case do hodinarstvi a domluv se s nim.

Odesláno

U všech vintážek nechávám dělat tlakovku a podle toho se k nim chovám. Ve vodě zas takový problém nevidím, se starýma hodinkama chodím do bazénu, ani do sprchy je nesundávám.

Moře je trochu horší, tam bych se bál,  ale jestli je komplet vyměněný těsnění taky se dá.

Odesláno (upraveno)

JaRooN: už jsem mu napsal dříve. Vypadá to, že mu napíšu ještě jednou...

Maroshu napiš Valisovi...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

....Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?

Já spatřuji největší problém v korunce. Tedy ve stavu závitu a těsnění korunky. Jinak na 7002 mám udělanou tlakovku a do bazénu to stačí :)

Odesláno

Já spatřuji největší problém v korunce. Tedy ve stavu závitu a těsnění korunky. Jinak na 7002 mám udělanou tlakovku a do bazénu to stačí :)

Jj, korunka. A taky tlačítka chrona.

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Protože když máš pod dýnkem kolem těsnění rozežrané pouzdro tak ti nepomůže ani deset gumových kroužků  ;)

Odesláno

Protože když máš pod dýnkem kolem těsnění rozežrané pouzdro tak ti nepomůže ani deset gumových kroužků  ;)

psal jsem o pouzdru v pořádku, ne o nějaké rozežrané žvejkačce

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Přesně tak.

Závit by měl mít 2,5 až 3 otáčky

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

psal jsem o pouzdru v pořádku, ne o nějaké rozežrané žvejkačce

bože

Odesláno

Přesně tak.

Závit by měl mít 2,5 až 3 otáčky

To taky není rozhodující, měl jsem hodinky kde bylo tak půl závitu, jenom to drželo korunku u pouzdra a byly vodotěsný.

Udělat tlakovku a uvidíš, na běžný starý Seika se dá těsnění v pohodě koupit

Odesláno

Pokud uz jsi mu psal, tak pockej. On tady neni porad, az se sem podiva, odepise. Pripadne zadej tondako, Liberec do google a najde ho. Zavolej mu v pracovnim case do hodinarstvi a domluv se s nim.

Díky moc.

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

To taky není rozhodující, měl jsem hodinky kde bylo tak půl závitu, jenom to drželo korunku u pouzdra a byly vodotěsný.

Na vodotěsnost to vliv určitě nemá.

Ale musíš se smířit s tím že máš 90% závitu v pytli,a jakékoliv další seřízení času může být poslední :)

Odesláno

Na vodotěsnost to vliv určitě nemá.

Ale musíš se smířit s tím že máš 90% závitu v pytli,a jakékoliv další seřízení času může být poslední :)

To chápu, debata je o vodotěsnosti. 

Mě to drželo a dodneška ty hodinky slouží

Odesláno

Zlatý to bajonet na 6105 ... :)

Návštěvník tonytrubka
Odesláno (upraveno)

To chápu, debata je o vodotěsnosti. 

Mě to drželo a dodneška ty hodinky slouží

Soráč,já z marošovi ztracené kuličky,přes frostýho údiv nad vintážkama ve vodě,jen plynule navázal na poznámku Jeronima o korunce.

Jenž by se taky neměl přehlížet.

Ale máš pravdu že bastlů před smrtí tady po foru koluje hodně :)

Upraveno uživatelem tonytrubka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...