Frostie Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Předpokládám, že mají 20 mm. Pokud chceš řemínek, podíval bych se na www.strapshop.cz, na vodu bych zapomněl a spíše se jim snažil opatřit dobový tah, na který patří.proč se tu neustále do kola zastává názor, že vintážky nesmí do vody? Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 proč se tu neustále do kola zastává názor, že vintážky nesmí do vody? Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?No jistě, potápky patří do vody ...
JaRooN Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 JaRooN: už jsem mu napsal dříve. Vypadá to, že mu napíšu ještě jednou...Pokud uz jsi mu psal, tak pockej. On tady neni porad, az se sem podiva, odepise. Pripadne zadej tondako, Liberec do google a najde ho. Zavolej mu v pracovnim case do hodinarstvi a domluv se s nim.
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 U všech vintážek nechávám dělat tlakovku a podle toho se k nim chovám. Ve vodě zas takový problém nevidím, se starýma hodinkama chodím do bazénu, ani do sprchy je nesundávám.Moře je trochu horší, tam bych se bál, ale jestli je komplet vyměněný těsnění taky se dá.
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) No jistě, potápky patří do vody ... P1310303.JPG To nejsou pure vintážky. Edit: Smajlik :-) Upraveno 17. března 2014 uživatelem financ
tombed Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) JaRooN: už jsem mu napsal dříve. Vypadá to, že mu napíšu ještě jednou...Maroshu napiš Valisovi... Upraveno 17. března 2014 uživatelem tombed
Jeronimo Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 ....Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne?Já spatřuji největší problém v korunce. Tedy ve stavu závitu a těsnění korunky. Jinak na 7002 mám udělanou tlakovku a do bazénu to stačí
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 To nejsou pure vintážky. Edit: Smajlik :-)No tak mají za sebou servis, nový safír atd. prostě tak, aby se daly nosit ako pracovní hodinky
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Já spatřuji největší problém v korunce. Tedy ve stavu závitu a těsnění korunky. Jinak na 7002 mám udělanou tlakovku a do bazénu to stačí Jj, korunka. A taky tlačítka chrona.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 proč se tu neustále do kola zastává názor, že vintážky nesmí do vody? Přece když mají pouzdro, těsnění a sklo v pořádku, tak by to vůbec nemělo vadit, ne? Protože když máš pod dýnkem kolem těsnění rozežrané pouzdro tak ti nepomůže ani deset gumových kroužků
Frostie Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Protože když máš pod dýnkem kolem těsnění rozežrané pouzdro tak ti nepomůže ani deset gumových kroužků psal jsem o pouzdru v pořádku, ne o nějaké rozežrané žvejkačce
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Já spatřuji největší problém v korunce. Tedy ve stavu závitu a těsnění korunky. Jinak na 7002 mám udělanou tlakovku a do bazénu to stačí Přesně tak.Závit by měl mít 2,5 až 3 otáčky
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 psal jsem o pouzdru v pořádku, ne o nějaké rozežrané žvejkačce bože
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Přesně tak.Závit by měl mít 2,5 až 3 otáčkyTo taky není rozhodující, měl jsem hodinky kde bylo tak půl závitu, jenom to drželo korunku u pouzdra a byly vodotěsný.Udělat tlakovku a uvidíš, na běžný starý Seika se dá těsnění v pohodě koupit
marosh Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Pokud uz jsi mu psal, tak pockej. On tady neni porad, az se sem podiva, odepise. Pripadne zadej tondako, Liberec do google a najde ho. Zavolej mu v pracovnim case do hodinarstvi a domluv se s nim.Díky moc.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 To taky není rozhodující, měl jsem hodinky kde bylo tak půl závitu, jenom to drželo korunku u pouzdra a byly vodotěsný.Udělat tlakovku a uvidíš, na běžný starý Seika se dá těsnění v pohodě koupitNa vodotěsnost to vliv určitě nemá.Ale musíš se smířit s tím že máš 90% závitu v pytli,a jakékoliv další seřízení času může být poslední
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Na vodotěsnost to vliv určitě nemá.Ale musíš se smířit s tím že máš 90% závitu v pytli,a jakékoliv další seřízení času může být poslední To chápu, debata je o vodotěsnosti. Mě to drželo a dodneška ty hodinky slouží
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 To taky není rozhodující, měl jsem hodinky kde bylo tak půl závitu, jenom to drželo korunku u pouzdra a byly vodotěsný.Udělat tlakovku a uvidíš, na běžný starý Seika se dá těsnění v pohodě koupitZlatý to bajonet na 6105 ...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) To chápu, debata je o vodotěsnosti. Mě to drželo a dodneška ty hodinky slouží Soráč,já z marošovi ztracené kuličky,přes frostýho údiv nad vintážkama ve vodě,jen plynule navázal na poznámku Jeronima o korunce.Jenž by se taky neměl přehlížet.Ale máš pravdu že bastlů před smrtí tady po foru koluje hodně Upraveno 17. března 2014 uživatelem tonytrubka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se