Dokusan Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Nic neslibují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jeho vyjádření jsem samozřejmě četl a ani po několikátém přečtení tam nevidím nic o tom, že by chtěli začít vyrábět hodinky pravidelně. To, že se pokusili ?o oživení brandu? vnímám jen jako další marketingovou masáž mezi vším tím balastem. Kdo mi najdete nějaké vyjádření o dlouhodobé produkci popírající pocit z jednorázového ksěftu?Buď neumíš číst, nebo nechceš číst Nebo mi nevěříš, což bych si možná mohl vzít osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Buď neumíš číst, nebo nechceš číst Nebo mi nevěříš, což bych si možná mohl vzít osobně Ano, tvoje slovo má pro mě větší hodnotu, než celá jejich kampaň. Nicméně jsi si jistý, že se nenechalváš taky jen oblbovat? Fakt by mě zajímalo, z čeho jiného (konkrétně!) bych měl usoudit, že nejde o klasický kickstarter projekt stylu ?Hodinky se na kickstarteru furt dobře prodávají, pojďme vydělat na těch mamlasech nějaké love, stačí si jen vymyslet nějakou blbost typu černočerný ciferník, ať zaujmeme. Jé, hele, značka Chronotechna nemá zrovna žádného majitele a zní docela dobře a staře.?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Kazdej chce vydělat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Ano, tvoje slovo má pro mě větší hodnotu, než celá jejich kampaň. Nicméně jsi si jistý, že se nenechalváš taky jen oblbovat? Fakt by mě zajímalo, z čeho jiného (konkrétně!) bych měl usoudit, že nejde o klasický kickstarter projekt stylu ?Hodinky se na kickstarteru furt dobře prodávají, pojďme vydělat na těch mamlasech nějaké love, stačí si jen vymyslet nějakou blbost typu černočerný ciferník, ať zaujmeme. Jé, hele, značka Chronotechna nemá zrovna žádného majitele a zní docela dobře a staře.?...Protože vím, za čím dalším ty lidi stojí... Při vší úctě, aniž bys něco věděl, tak tady rozvíjíš teorie, které nejsou pravda. A když ti to chci vyvrátit, tak trváš na svém. A jestli se nechávám nebo nenechávám oblbovat, to už prosím nech na mně. Když se dívám, kolik tenhle projekt vzbuzuje u některých jedinců emocí, tak si říkám, že hodně značek by mohlo závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 (upraveno) Kazdej chce vydělat ne?Oproti tomu nic nemám. Mohl bych si to vnitřně pro sebe uzavřít, že si to nekoupím a je mi to jedno, ale snažím se vás ostatní, kterým se to omylem líbí, přesvědčit a svést na moji cestu :-) Upraveno 4. listopadu 2018 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jedine cas ukaze, kdo mel pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Protože vím, za čím dalším ty lidi stojí... Při vší úctě, aniž bys něco věděl, tak tady rozvíjíš teorie, které nejsou pravda. A když ti to chci vyvrátit, tak trváš na svém. A jestli se nechávám nebo nenechávám oblbovat, to už prosím nech na mně. Když se dívám, kolik tenhle projekt vzbuzuje u některých jedinců emocí, tak si říkám, že hodně značek by mohlo závidět.To je všechno super. Ale proč teda nenapíšeš něco konkrétního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Prej a bude Ti prano, jak se rika.. Dokusan hodinky objednal, tak se muzeme tesit na nejakou tu recenzi, realny fotky.. Hodinky nestoji 100 litru, tak tomu rozruchu nejak nerozumim.. Safir, AR, sellita, swiss made, 400e.. Proc ne.. A trosku velkohuba prohlaseni odpovidaji duchu vsech KS kampani, nic noveho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Slibem nezarmoutis a papir/web snese vsecko...I tvoje hemzy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 l2l je 47,96 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Podivejte se kam se ten projekt otaci. Najednou neni safirove sklo ale mineral, strojek byl prezentovan chybne. Logo se zmensuje a pribyva swiss made. Limitovana edice uz davno neni pravdou a denne se navysuje pocet volnych slotu. To z tohoto projektu dela jen mnozstevni nakup nikoli vzkriseni znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Je to Kickstarter...to je princip těch kampaní, že backer se podílí nějakým způsoben na "vývoji" projektu, financuje jej a nemá jistotu jak bude finální produkt vypadat. Jeden příklad za všechny...i Alpina, jakožto zavedený výrobce, šla u AlpinerX cestou Kickstartru. Jistě v tom byl marketing, ale ti co je brali tímto způsobem vlastně dopředu věděli pramálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Podivejte se kam se ten projekt otaci. Najednou neni safirove sklo ale mineral, strojek byl prezentovan chybne. Logo se zmensuje a pribyva swiss made. Limitovana edice uz davno neni pravdou a denne se navysuje pocet volnych slotu. To z tohoto projektu dela jen mnozstevni nakup nikoli vzkriseni znacky.jakto? ja tam furt vidim na webu safir sklo a sellitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Na stranke pisu: "Minerální tvrzené sklo odolné proti poškrábání, volitelně safírové sklo." Sellita ostava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 To uz neni pravda, nakonec se ukazalo ze bude safir za +49E a nebo podle posledniho update kdyz se vybere 400k Euro. Stojek byl prezentovan jako SW200-3 ten vsak neexistuje pouze SW200-1 . Pak nesmyslne vyjadreni kolem COSC. Proste nevi krera bije, priznacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Na stranke pisu: "Minerální tvrzené sklo odolné proti poškrábání, volitelně safírové sklo." Sellita ostava.EN stranka pise pouze safirove a s tim jsem do tohoto cirkusu vstupoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 A taky si přepsali frekvenci (hurá), takže to tady asi někdo od nich čte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 ale jestli bude mit sklo antireflexni upravu ani slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 na minerálu AR? šmankote... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se