pavel58 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 mam dvoje s nh35 a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 dla mna to vyznam ani nema. Seiko by ti mal opravit kazdy poriadny hodinar za par fufnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 https://wrwatches.com/collections/watches/products/san-martin-gmt-1?fbclid=IwAR1XbD_v_0LKBz6S5Ddj9F5Y6LV98hI6ULP55HXWk0j47dSWwUeXANMRrfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Děkuji za odpovědi. Je to drsný při nákupu nových hodinek hned myslet na opravitelnost, ale asi ne od věci. Pokukuji u San Martin po pilotkách, těch větších (42mm) a tam je NH35 mimo hru, není v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 12 hodinami, Roman-ZA napsal: https://wrwatches.com/collections/watches/products/san-martin-gmt-1?fbclid=IwAR1XbD_v_0LKBz6S5Ddj9F5Y6LV98hI6ULP55HXWk0j47dSWwUeXANMRrfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 este nie inak tento Cinan ani original dizajny nerobi, ale to urcite vies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 No, já píšu jen abyste se mnou teda nepočítali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 20 minutami, Roman-ZA napsal: este nie inak tento Cinan ani original dizajny nerobi, ale to urcite vies Pozor, tento Číňan originální designy robí. Jen stojí povětšinou za prd. Jinak jde kvalitativně o nejlépe zpracované hodinky v kategorii do 1000€ co jsem kdy viděl. A to jsem toho viděl hodně. Steinhart má velmi silnou konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 No, tyhle by ušly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Jako sorry, ale to se vám fakt líbí.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Dycky miluju tyhle kecy, jestli se to nekomu libi atd. Jinak by si to asi nekoupil ne? A nejlepsi na tom je, ze stejne jako parnisy, tissely a jine, kdyz das do prodejni sekce, tak tam nevydrzi ani den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 @ggrand Ja zase miluju takovéto reakce....co je na mém dotazu závadného? Zelené Tissely, co jsem viděl vypadají o dost lip než ty San Martin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 5 hodinami, xbraj19 napsal: @ggrand Ja zase miluju takovéto reakce....co je na mém dotazu závadného? Zelené Tissely, co jsem viděl vypadají o dost lip než ty San Martin. Toto je první generace jejich Subů. Vylepšují to každou řadou. Nyní mají v prodeji myslím třetí generaci. Úplně bez problémů můžu napsat, že San Martin vyrábí kvalitnější hodinky než Tissel nebo Steinhart. Nikomu to rozhodně necpu. Svůj trh to má. Nevidím v tom větší problém než v tuně dalších výrobců nejen z Číny. Mám od nich pár kousků Seiko homáží a jsem z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 (upraveno) Ještě k těm "subům" nahoře. Ta fotka je zvláštní a popravdě si nejsem jistý co na té fotce je. Na San Martin to nevypadá. Viz. lumi perla, úplně mimózní barva lunety, tlustý rehaut, zvláštní korunka. Upraveno 15. listopadu 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ty s tou vlnou jsem už viděl, ty jsou povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Smutný příběh je to, že tento běžný Číňan z Aliexpressu má lepší QC než Seiko. Nikdy jsem nezaznamenal posunutý rehaut nebo vyosené indexy. Ale chápu, nemají jméno, tak si to nemohou dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Já mám od nich tyhle bronzové a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 chalan od WR watches, pod ktore SAN MARTIN spada, nema nudzu na objednavky. mrknite sa na jeho FB a uvidite. paradoxne som dost sklamany, ze Seiko vyda do sveta nieco, co nie je na 1*, nepodarok sa da ako-tak tolerovat u hodiniek za 200 USD, nie za vyse 1000. sorry, reci typu, ze sa to stava aj u inych znaciek moc neberiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 19 hodinami, xbraj19 napsal: Jako sorry, ale to se vám fakt líbí.....? No a nemohlo by to být třeba tím, že trošku připomínají GS a je na nich mé jméno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se