AndyAaron Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Tak jsem to přelouskal, doporučuji přečíst, ta obhajoba fejků je groteskní. Za takovou reklamu by měli být placeni, píšu do SM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 před 21 hodinami, Roman-ZA napsal: ja by som si celkom vedel predstavit kombinaciu SN045 s NATO strapom. guma sa nezda prilis prijemna na denne nosenie. resp. s Marina strapom. skoda, ze nie je cierno-biely. Oni uz fejkujou i Eriku? Kup si origo a barvu si muzes vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Oni fakt fejkujou i strapy. Neskutečný. Asi taky pocta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Pánové klobouk dolů před vaším časem, energií a odhodláním. Mě když něco štve, tak se tomu vyhýbám. Na druhou stranu když Vám tak málo stačí k radosti, tak jsem vlastně také spokojen. Je fajn zjistit, co lidem stačí ke spokojenosti a mám upřímnou radost nad prostou lidskou spokojeností z maličkostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Ahoj, koukám po těch bronz želvách a nemůžu najít s lumi lunetou, nevíte někdo, jestli je ještě k mání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Bond si uz jede vyzvednout nove hodinky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 No dobrá, dobrá, uznávám, tohle se Ti povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Potom musí jet tímhle, jinak to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 je paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruppe Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Zdravím, celkem mě zaujaly ty nové titanové San Martin Titanium 39mm Dive Watch SN0121T-GB, do těch bych už možná šel, nezkoušel je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna https://sanmartinwatches.com/shop/new-arrivals/san-martin-sn0116-g-gmt/ nevyzera to zle.. aky mate nazor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Deti nakreslia krajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna jedny od SAN MARTINA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Je hezké sledovat vývoj S. Martina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Ahoj, kupoval někdo hodinky odtud? https://san-martin.eu/?v=928568b84963 Máte zkušenosti s tímto obchodem? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Ahoj, kupoval někdo hodinky odtud? https://san-martin.eu/?v=928568b84963 Máte zkušenosti s tímto obchodem? Předem díky.Áno, sú legit, už mám od nich 2 hodinkyOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 5 hodinami, Jayter27 napsal: Áno, sú legit, už mám od nich 2 hodinky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Super, moc díky za komentář. Objednám s větším klidem teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Neni financne(clo,dph, poplatek za zprostredkovani) lepsi objednat z Aliexpressu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se