Marcus Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jaká je rezerva chodu,už jsi také zkoušel?To jsem nezkoušel, ale neměl jsem pocit, že by jim nějak docházel dech. Nevím přesně, jak dlouho šly ještě po odložení po těch dvou týdnech a jak moc byly natažené, ale vzpomínám si, že to bylo tak akorát, spíš víc, než jsem předpokládal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jasný,díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 ??, ??????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Shark mesh jim taky sluší - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Po měsíci noseni si tak nejak sedly.. přes den trochu plus, v noci hlavou dolů trochu minus.. a po deseti dnech nošení vpodstate nula.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 S tím naprosto souhlasím,od 15.12. jsem prakticky taky na nule - yes. Neuvěřitelný .A to sem si říkal ruský hodinky, ty půjdou určitě "podle plotu".Sem z toho docela paf. Zatím mě mile překvapují.Ještě sem zvědav na to sklíčko,hmm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 A navíc jsou krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Pánové,kde prosím objednáváte ty sharky? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Já kupoval Shark od Jeronima,měl jeden nový mesh navíc.Myslím,že tu někdo dával odkaz na ebay,ale to si musíš holt případně dohledat. Ten odkaz bude spíš někde vedle v http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102321-vostok-amphibia-50-v%C3%BDro%C4%8D%C3%AD-%D0%BD%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8/page-152 Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jj,to já si to umím dohledat. Sem myslel nějakou zkušenost vzhledem ke kvalitě versus cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jj,to já si to umím dohledat. Sem myslel nějakou zkušenost vzhledem ke kvalitě versus cena. Odkaz jsem daval tady. Kvalita vs. cena je dle meho nazory naprosto neprekonatelna. Ten mesh je poctive zpracovanej, nema zadne ostre hrany (zadny z mych peti kousku), je bytelny - zadne dratky, poradny mesh. Co jsem ho na Nu pogodi nasadil, jeste jsem ho nesundal a jsem spokojenej. Kdyby to neslo objednat do CR tak klidne napis, pomuzu s tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tak i když jsem ty fotky dával již do vlákna limitky, dám je i sem, protože tady je jejich fotogalerie a tak sem určitě patří... ...a současně i připojuji přání všeho nejlepšího do nového roku vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 To přání nemá chybu,krásný -------------------------------------------------------------------------------- Přeji také vše nejj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 ? ????? ????? ????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 ??? ?????? ??????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tak jsem měl dnes možnost konečně omrknout na živo. Jsou lepší než jsem očekával, takže nezklamaly. Kdyby se jich chtěl někdo zbavovat rád se ujmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Minulý týden jsem je viděl konečně na živo. Musím říct, že se hodně povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Oblekovky na gumě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Musel jsem je zase vytáhnout na světlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Exteriér a interiér. Bude to chtít nějaký pořádný nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se