Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsme se dočkali limitky k 50ti letému výročí kresleného seriálu "Jen počkej zajíci!"

Ve vlákně s limitkama jsou mraky patřičných detailů, zde pouze poukážu na tu krásnou realitu.

Tak sem sypte fotky, ať se podělíme o radost s ostatními.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To je proste nádhera. Teším sa na ďalšie fotky a detaily. Vyzerá to byť aj kvalitne vyrobené alebo aspoň z fotiek to tak vyzerá, že spracovanie je na vysokej úrovni. Teším sa s Vami.

Posted

Ja fotit neumim a par fotek sem uz dal do vlakna o limitce...

Takze maximalne este jednu sem...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Smekam klobouk. :notworthy: Tohle je uzasna limitka! Vse se jevi dotazeno do maxima. :clap:

Posted (edited)

Tak já tady taky přidám. Klukům všechna čest, balení - no kam se hrabe Omega ;)

c3143f78581815e5dce997f8461a4c83.jpg

Edited by vojta1
Posted

Nic tak parádního, jako Rybizovy fotky nepřidám, ale mám něco z  terénu, dokonce ze zahraničí. 

Dnes zhruba v 11.00 jsem s vlkem překročil státní hranice. Byl jsem první? 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

A protože jsou to potápky, vzal jsem je i vodě. Pozná někdo kde? 

Posted

Bajkal?

Nádhera, nádhera, nadhera!

Bajkal bude asi malinko větší, ale jsi docela blízko. 

Díky, díky.

Slíbená prezentace a konzultace s odborníky samozřejmě platí.

Posted

Přidávám tedy taky pár "mobilovek"...

Posted

Na limitky moc nejsem a nikdy jsem se žádné neúčastnil. Ovšem tady smekám klobouk dolů. Těším se až je uvidím naživo. 

Posted

Jarku, když budeš hodný a platí těch 9,5 tis v českejch, jak jsme se dohodnuli, tak Ti je třeba na týden svěřím.

Posted

Jarku, když budeš hodný a platí těch 9,5 tis v českejch, jak jsme se dohodnuli, tak Ti je třeba na týden svěřím.

je jich 100 na svete, vzacnejsi nez La Ferrari, cena odpovida