guzmic Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 je jich 100 na svete, vzacnejsi nez La Ferrari, cena odpovidaTěch 9,5 je za jiný kukačky...vlkovky bych mu jen půjčil na hraní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 Těch 9,5 je za jiný kukačky...vlkovky bych mu jen půjčil na hraní. ja myslel, ze to je za tydenni pronajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 To, že jsem se nestihl připsat na seznam zájemců mne mrzelo již dlouho a myslel jsem si, že hodně.. Ale teď když vidím fotky celého balení, tak mne to mrzí ještě víc. Fakt povedený koussek a navíc dotažený do detail (viz.balení). Fakt pardání práce. Smekám před všemi, co se na tom podíleli a gratulji všem štastým majitelům (kdyby snad někoho omrzeli, rád se jich ujmu) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 27, 2018 Report Share Posted November 27, 2018 líbí se mi, moc. Úplně něco jinýho než Prim sport na milion způsobů, má to myšlenku, dotažený detaily, pěkný balení. Fakt krásná práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 jsem je zkusil odstřelit canonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 2Marcus: Pjekný bronzofky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Tak další kousek, tentokrát s číslem 81, si našel cestu k cíli. Mobilem, pod bídným světlem a třesoucí se rukou se však musím podělit o tu radost, kerou zná každej chronomagor tady, když se dočká novejch hodinek Organizátorům a realizátorům ještě jednou moc díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 2Marcus: Pjekný bronzofky... Jsem si svítil stylově ruskou petrolejkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 (edited) Taky přidám pár mobilovek Edited November 28, 2018 by tombed Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 Tak advent je tady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 Advent - pěkný - da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 Vytáhl jsem tu suprovou bednu, sundal po týdnu nato s kotvou, které mezitím změklo a dobře se nosilo, a nasadil jsem modrou gumu. Je to paráda. Dnes je beru na sraz, ale žádné válení hodinek na stole a tak podobně. A z ruky je sundám je pro známé tváře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 jo.... tak to vypadá opravdu dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 Krásné fotky, pánové. Rozhodně těm hodinkám neuděláte ostudu. Marcusi, chápu to dobře, že jsi tam měl poctivě nasazené to původní NATO celý týden, ale nakonec se teda poddalo, jo? Já jsem po nějakých úvodních momentech zkoušel vzorek od dovatele prohnat prackou a sušičkou, a sice jsem mírné zlepšení zaznamenal, ale jelikož jsem ty svoje hodinky téměř okamžitě přezul na mesh, neměl jsem šanci dostat se do bodu, kdy by to NATO bylo opravdu měkké. Takže to je dobrá zprava,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanoBare Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Sledoval som vývoj tejto limitky a musím poznamenať, že ste dosiahli skutočne pekný výsledok. Dotiahnuté detaily vrátane balenia, to poteší. Zajac na korunke sa mi najprv veľmi nepáčil, ale keď to vezmem z pohľadu, že s tým vlkom nakoniec stále zatočil, tak to umiestnenie dostáva význam . Paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Muzu se jen zeptat, kolik ta limitka stala? Vypada to suprove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Krásné fotky, pánové. Rozhodně těm hodinkám neuděláte ostudu. Marcusi, chápu to dobře, že jsi tam měl poctivě nasazené to původní NATO celý týden, ale nakonec se teda poddalo, jo? Já jsem po nějakých úvodních momentech zkoušel vzorek od dovatele prohnat prackou a sušičkou, a sice jsem mírné zlepšení zaznamenal, ale jelikož jsem ty svoje hodinky téměř okamžitě přezul na mesh, neměl jsem šanci dostat se do bodu, kdy by to NATO bylo opravdu měkké. Takže to je dobrá zprava,.Nato jsem týden poctivě nosil, protože se mi líbilo a doufal jsem, že si to nějak sedne. Nezměklo samozřejmě jak šála od babičky, je to přece jen nějaký nylon nebo umělina, ale vytvarovalo se a stalo se ohebnější. Rozhodně jsem neměl pocit, že by mě to na ruce nějak obtěžovalo. Navíc jsem vyrazil na služební cestu a gumu jsem si na výměnu nevzal.Přehodil jsem to vlastně jen proto, že se mi ta guma moc líbí a chtěl jsem ji samozřejmě taky vyzkoušet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Muzu se jen zeptat, kolik ta limitka stala? Vypada to suprove. Peto, bylo to cca 5.000 - 5.500 Kc sakumprask. Vybiralo se 25 EUR + 80 USD + 3000 CZK, tak je trosku slozitejsi se dopocitat Nato jsem týden poctivě nosil... Přehodil jsem to vlastně jen proto, že se mi ta guma moc líbí a chtěl jsem ji samozřejmě taky vyzkoušet. Ta guma se podle meho hodne povedla. Sice nejsem objektivni, ale za sebe rikam, ze je to jedna z nejpohodlnejsich gum, co doma mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Abych jen neplkal, nějaké fotky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts