Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

5etter: přemýšlel jsem nad tím už když je Martin objednal, ale časově nám to nevycházelo. Orisky už nemám, tak by to vypadalo že chválím sloníka. Navíc moje literární díla učitelka vždy odbyla slovy jako: " mám to vůbec číst?" A tak Vás nechci trápit.

Pravdou je, že když jsem poprvé u Martina uviděl tohle pouzdro, tak jsem věděl, že ho budu nutně potřebovat. To jsem ješte netušil, že pouzdro bude stejné u více modelů, což mne mile potěšilo a když jsem uviděl C65 vintage automatic, bylo rozhodnuto.

Pokud si to dobře pamatuju tahal jsem je od Martina už když jsem měl Oris 65. Kdyby Ward neudělal tyhle hodinky, Orisky by zůstaly doma. Ač se to někomu třeba nebude líbit, pro mě jsou to lepší hodinky. Když to shrnu-

Pouzdro- to je jiný svět, to chce vyzkoušet. Myslím, že to pouzdro by si zasloužilo nějakou cenu. Za mě lepší než na Omega AT.

Dýnko je propracovanější než na Orisech.

V obou tepe sellita, takže tady je to stejný.

Oris má šroubovací korunku, což může být pro někoho otravné, ale ve vodě se se šroubovací korunkou prostě cítím bezpečněji navzdory tomu, že Ward má 150m WR oproti 100m WR Oris.

Lumi je lepší na Wardech, neoddiskutovatelně.

Safír se mi líbil víc na Orisech, ale Ward neztrácí mnoho.

Tah mi přijde lepší na Wardech, ale bude to spíš pocitově. Na orisech díky velkému zúžení ke sponě, působil na mé ruce trochu dámsky. Pohodlné to ale zase bylo, to jo. Tím netvrdím, že Wardy nebudou pohodlné, jen si to zatím netroufám napsat, ale díky tomu skvělému pouzdru sem o tom přesvědčen.

Spony jsou obě plechové. Ward boduje přítomností mikroregulace.

V chodu lunety je propastný rozdíl ve prospěch Wardů.

Celkově za mě i s přihlédnutím na cenu (i bez přihlížení) jsou Wardy jako celek, lepší hodinky.

Vzhled nehodnotím, ten má každy individuální.

Ufff to jsem se rozepsal, už Vás nebudu trápit, tak aspoň pro ty co to vydržely až sem nějaké ty fotky. Pěkný víkend všem.

PS: smolil jsem to na mobilu, tak pardon za případné překlepy

post-21215-0-88165700-1560542103_thumb.jpeg

post-21215-0-39764800-1560542121_thumb.jpeg

post-21215-0-74659700-1560542136_thumb.jpeg

post-21215-0-50672400-1560542153_thumb.jpeg

post-21215-0-37850600-1560542166_thumb.jpeg

post-21215-0-47309800-1560542178_thumb.jpeg

post-21215-0-13456400-1560542191_thumb.jpeg

post-21215-0-67463800-1560542205_thumb.jpeg

post-21215-0-59869800-1560542214_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju moc.

Zdá se mi, že mám těch hodinek doma už moc a trochu si začínám prohrávat s myšlenkou, že bych třeba třetinu prodal a poprvé si koupil hodinky za pěticifernou částku. Tyhle Wardy se mi pro vstup do "high endu" (na moje poměry) zdají jako ideální.

Odkaz ke komentáři

Nemáš vůbec za co děkovat. Zkus se mě zeptat za měsíc co na ně říkám :)

Ještě jedna věc na kterou jsem zapomněl. Černá datumovka! Bílou na tmavém ciferníky dlouhodobě neudýchám.

To se k tobě přidám. Obecně mě to u některých hodinek odrazuje. Máš dejme tomu pěkný cifr, který ale rozráží absolutně nevhodně barevně nakombinovaná datumovka. Ve finále to pak působí, jak pěst na oko.. Místo detailu, který podtrhne ten celek, ho to akorát shodí.. Možná je to pro spousty lidí subjektivní záležitost, na kterou až tolik nehledí, ale pro mě je to věc, která mě dokáže odradit i od jinak zajímavých hodinek.. Jinak "minirecenze" je super. Díky za ní i za povedené fotky.

Upraveno uživatelem Sláva
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...