JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 nebud vysinutej ...... von myslel hrdinou pana vod tech kalhotekTo mě nenapadlo. Možná máš fakt pravdu a já jsem na komentáře kolegy nějaký přecitlivělý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 To mě nenapadlo. Možná máš fakt pravdu a já jsem na komentáře kolegy nějaký přecitlivělý... tak se omluv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Jarůnka znám. Klidně bych před ty dveře vylezl. Chlapsky bych se mu podíval do očí, kopl ho do kolene a zdrhnul .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 s tym internetom nejake cvakanie asi moc nepomoze musel by si na to ist komplexnejsie... nieco ako ten odpojovac na drate... je jedno ci ethernet dsl ci koax ale diaklovo ovladane a fungujuce len ked chces ty a hlavne ked tam zrovna nie je technik proste aby si mohol sediet v obyvaku a mackat tlacitko... borec by asi casom presiel na nejaky bezdrat potom rusicka 2 3 4G + wifi vyjde cca na 15-20 tis ... proste dalo by sa a mohla by to byt asi aj sranda ale nieco by to stalo a s tym rusenim mobilneho signalu by si musel fakt opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Jarůnka znám. Klidně bych před ty dveře vylezl. Chlapsky bych se mu podíval do očí, kopl ho do kolene a zdrhnul ....Náčelníku, Ty se nemáš čeho bát. Jen bys vylezl, hned bych Tě obejmul kolem krku (to abys neměl čas zdrhnout ) a dal Ti pusu. Na to bys jen tak hned nezapomněl a vždy, když bys chtěl přidat zvuk na stereu, tak by se Ti roztřásla ruka a já bych mohl klidně spát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Ja som mal pod sebou v byte v paneláku susedu, ktorá mala panický strach z mačiek. A x krát mi bola klopať na dvere, že aby som tú mačku zavrel lebo počuje ako chodí po byte! A kým mi to hovorila tak sa kocúr prišiel pozrieť na návštevu a ona keď ho zbadala tak s krikom utekala k sebe domov.. Proste psycho aby niekto počul chodiť mačku po byte a ešte cez stenu Ale, že ona ručala pri sexe ako pavián a vedel o tom celý panelák, to bolo v pohode. Spomínam na to s úsmevom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Náčelníku, Ty se nemáš čeho bát. Jen bys vylezl, hned bych Tě obejmul kolem krku (to abys neměl čas zdrhnout ) a dal Ti pusu. Na to bys jen tak hned nezapomněl a vždy, když bys chtěl přidat zvuk na stereu, tak by se Ti roztřásla ruka a já bych mohl klidně spát :DNo teda FUJ! To je ještě větší prasárna, než to kopnutí do kolene. Nepochybuji však, že by to bylo účinné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 No teda FUJ! To je ještě větší prasárna, než to kopnutí do kolene. Nepochybuji však, že by to bylo účinné :-)Já rád používám účinné metody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Nevím jestli s tím do humoru, nebo sem. Respekt u sousedů zaručen :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Nedávno jsem četl článek, jak si chlapík nechal u specializované firmy izolovat celý obývák v paneláku. Není to levná sranda, ale tobě by možná (nevím, jak je to s přenosem zvuku v panelech) stačilo izolovat jen tu jednu zeď. Každopádně se v tom vyznají, poradí ti, změří, udělají rozpočet a uvidíš. Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Náčelníku, Ty se nemáš čeho bát. Jen bys vylezl, hned bych Tě obejmul kolem krku (to abys neměl čas zdrhnout ) a dal Ti pusu. Na to bys jen tak hned nezapomněl a vždy, když bys chtěl přidat zvuk na stereu, tak by se Ti roztřásla ruka a já bych mohl klidně spát :DIntimnosti až po 22 hodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Intimnosti až po 22 hodině Bohušu, to jsou naše noční intimnosti s Bertem! Proč se nám do nich mícháš? Chceš, abychom z toho měli noční můry??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Spíš noční pomočování :-) A ne Vy,ale někdo jiný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Spíš noční pomočování :-) A ne Vy,ale někdo jiný :-)Mám známého, co dělá u distributora plen pro dospělé. Mohl bych ti zařídit slevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 nebud vysinutej ...... von myslel hrdinou pana vod tech kalhotekDiky, ze ses mne zastal, nacelniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 já to čet vodzadu, tak mi to došlo rychlejš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 hlukove izolovat jednu stenu pomuze jen castecne, se to stejne siri hlavne nosnou kci. my mame z obou stran tiche seniory beze psu a naopak my s detma jsme ti hlucni. udajne jim to neva, ale myslej si asi svoje.. akorat se obavam okamziku, az jednou odejdou..kdo tam po nich pujde. jesi to bude takova familie neco jako my, tak potes prso. a nejhorsi kdyz k nam prijede navsteva z vesnice s dalsimi haranty. dusledne tem fakanum vtloukam do hlavy, ze tady se nejeci a nedupe po schodech.kdysi jsem bydlel v panelaku. nad nama hroznej hluk od podlahy..dobu mi trvalo nez mi doslo, ze tam harant jezdil v takovym tom jezditku. furt jsem tloukl smetakem do stropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Jsem na tom byl podobne, vsude kolem duchodci a k tomu my s malymi detmi a k tomu ja blbec dal plovoucí podlahy.. takze za špatnýho jsem byl ja.. jednou mi přišel zespodu vysvetlit, ze manzelka moc chodi, ze uz je vecer a ze by si mohla sednout.. ja na nej koukal a nevedel, co rict.. drzej jsem bejt nechtel, takze to pak pokracovalo relativne slusnou diskusi na téma druhy backor a jejich použití.. pak umrel ten pán a vsechny ostatni sousedky mely ty nase prcky radi.. i manzelku :-) ... ale kdyz si vzpomenu na tu diskusi, jak dva dospělí resej backory, blazinec.. No nic, letos jsem se stehoval, docela par let jsem vybiral, nez to klaplo.. poslední patro, nade mnou nikdo, vedle sousedi az pres chodbu, a plovoucku uz nechci v zivote videt... Rada blba (prestehovat se), ale proste jsou byty, kde to asi nevyresis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 No sousedi nad námi mají plovoucí podlahu v celém bytě a malého p.z., co neustále běhá z jedné místnosti do druhé a ještě u toho vříská. Je to indoorové dítě, ven s ním nechodí a tak si enegii vybíjí tímto způsobem. A ano, někdy, zvláště o víkendech, bych je nejraději vyvraždil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Diky, ze ses mne zastal, nacelniku Pokud to je pravda, tak se samozřejmě omlouvám za svoji prchlivou reakci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se