Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 hodinami, mamenec napsal:

Např. P6 ted bude rušit víkendy zdarma.. což mě jako vidláka, co zahodí auto u metra a jede si MHDčkem ma výlet dost mrzí (až sere)

Budeš holt muset stát dál od centra- na tramvaji. Já stojím až v Letňanech u nalupaku. Radši do Prahy za zabavou nejezdím. 

Odesláno

Kdo nemusí tak ať se vyhne do 30.6. ulici k Barrandovu směrem do centra.

• po měsících...
Odesláno

Je až neuvěřitelný, co se považuje za opravu a navíc odbornou firmou. Pro vysvetleni- když koukáte na monitor, tak vlevo je opraveno, vpravo před opravou. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 5 hodinami, Radek124 napsal:

Čemu se divíš, standardní postup - pokud neprší tak vymést vodu, i se zbytkama bordelu zasypat studenou směsí z pytle, podupat nohou a vyfakturovat dle průběžně valorizovaného sazebníku... :smoke:

https://www.suspk.cz/podivejte-se-jak-v-zime-opravujeme-silnice

Blbý je, že mě na tohle místo nutí jeden místní potentát, abych nechal nastříkat dopravní značení (no a za týden budu poslouchat, co jsem za wola, že jsem to neviděl a budu to nechávat týden co týden obnovovat). A to pominu fakt, že je to oblast naprosto dopravně nevýznamná (i když třeba Bert by jistě nesouhlasil :-)), lidi tam choděj po silnici, protože je tam "silnej" provoz a takovejhle děr je tam 10 na 100m.

Odesláno

Asi tuším 🙂 Okem odborníka soudím, že v dané lokalitě je častý výskyt oplocení pozemků, který brání rozhledovým poměrům v křižovatce.... To by také mohl mít místní VIP starosti. No, kdyžtak mi něco pošli.

Odesláno
před 25 minutami, odjinud napsal:

Anketa Úřednický čin roku - nechceš nominovat, Martine?

🙂

Měl bych spíš opačnej nápad -  koordinace opravy D8 a Kbelské. To je ukázka přímo čítanková a to se to ještě ani pořádně nerozběhlo.

Odesláno
V 1. 6. 2026 v 9:46, kuncák7 napsal:

Je až neuvěřitelný, co se považuje za opravu a navíc odbornou firmou. Pro vysvetleni- když koukáte na monitor, tak vlevo je opraveno, vpravo před opravou. 

Čemu se divíš Martine? Děje se to i v tvém rajonu a ještě v nepochopitelnějším provedení. Ulice Tiskařská.

Když se koukneš na fotky, tak je vidět, že byla dřina všechno ořezat a vyzáplatovat. Co muselo stát to ořezání a spárování...

Levnější a určitě lepší z hlediska životnosti povrchu, by bylo udělat souvislý povrch, protože nasázet nový asfalt mezi předloňské popraskané záplaty chtělo velký mozek.

Byl jsem líný jít fotit detaily, ale možná se donutím.

Jo jinak ta zábrana dole je na tisíc kusů, dvě bouračky během jednoho týdne /už je to tak dva měsíce/ kvalifikovaných řidičů služby Bolt, kteří jeli vysokou rychlostí jednosměrkou udělalo své. 

Tím se nám situace nádherně vyřešila a doprava ve spodní části je zcela plynulá 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, o betonbloku vím, jezdím tu každej den a koukám jak žije. Nějak jsem se neodhodlal zadat obnovu ( udělám to ). Ty zaplaty- no, vymyslel to de..k, co dodat, asfalt se v říjnu roztrhne víc a zbytek se vydroli. Nemaj už teď prachy, lataj sever a Plzeňskou. 

Odesláno

Klidně se na ten beton vykašli, jak jsem psal doprava je plynulejší i kamioňáci jsou rádi, že se tam bez problémů vytočí 🙂 

Ten asfalt je fakt mrhání peněz.

Odesláno

Ahoj, jak jistě víte 2.7.2026 začne dopravní peklo severu - oprava Kbelské. Začne to trochu dřív menšíma uzavírkama. Kdo bude mít zájem, koukněte do přílohy ( já z toho už teď nespím, jak budu jezdit domu fakt zatím netuším).

prezentace_Kbelská_CAMP.pdf

Odesláno

No potěš koště, o etapě 3 jsem nevěděl a 60dní dalšího pekla je super.

Chtěl jsem koupit skůtra, že to nějak prokličkuji, ale v říjnu na něm nehodlám skotačit.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Uzavírka dálniční spojky na severu Prahy, ul. Kbelská, se blíží. U nas na Proseku nam tak trochu doslo, ze cast tranzitu pujde pres nas, hlavni ulice Vysočanská ma uz vyhrazene bus pruhy, a to i když uz to busem jezdi malokdo, bo na obou koncich Vysočanské, cca 1km od sebe je metro.

Co me ale dneska nastvalo je "presun" bus zastavky Střížkov. Zjevně jediný duvod je, aby v zastávce stojici bus blokoval bus pruh a zneprijemnoval to tam případný autum. 😞

Kdyz jsem se ptal tech lidi od DP, k cemu to je, tak rekli ze sami nevi.

Odesláno

Aniž bych k tomu něco četl tak si myslím, že zastávka bude navíc rekonstruovaná či bude rekonstrukce v jejím okolí ( zkusím zjistit ). Tahle ulice se mě dotyka- denně tudy jezdím domu. Holt je to stejně bus pruh, tak ať se tam stavějí na hlavu. 

Odesláno

Díky. Možná vznesu dotaz na DPP. Jestli to je jen aby v zastávce stojici bus blokoval celý pruh, tak to je hrozná pakárna. A ano, samozřejmě tam plánuju jezdit (proto me to štve).

Odesláno
před 23 minutami, odjinud napsal:

Díky. Možná vznesu dotaz na DPP. Jestli to je jen aby v zastávce stojici bus blokoval celý pruh, tak to je hrozná pakárna. A ano, samozřejmě tam plánuju jezdit (proto me to štve).

Zkus ještě magistrát, je to jejich komunikace. Teď se nemůžu na kolegu dozvonit.

Odesláno (upraveno)

Třeba je to kvuli řidičum, který serou na bus pruhy, aby to busum nezacpávali. Obzvlášť pokud je ta zastávka někde před křižovatkou (jakože to vypadá, že jo) a předpokládá se, že tam budou fronty (zácpy, jakože budou). Když zablokuješ pruh pro bus, do kterýho ten bus nemuže vyjet ze zastávky, jak to asi bude vypadat za nim (např. další busy, který čekaj za nim až budou mít volnou zastávku a celej jízdní řád jde do kopru). Nechci apriori hájit DPP, ale když vidim, jak řidiči na busy serou...

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Ulice K Barrandovu, v úseku mostu přes Růžičkovu rokli, měla být uzavírka do 28.6. Co tam dělali 4 měsíce netuším, kdykoliv tam jedu tak tam je tak 5 lidí, a dneska se vesele dál pracuje, celý zavřený pruh vyfrézovaný, komunikace na webu Prahy nebo Prahy 5 nula. Teď zavřený Austis, bourání mostu odloženo kvůli podloží, puvodní termín uzavírky do 28.10.2026.... Tak čekám že se to zase prodlouží o pár měsíců...  Tak ještě zavřít sjezd a nájezd z Barrandova, aby to uzavřeli ze všech stran...vždyt lidi tady přece vůbec nikam jezdit nepotřebujou. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Tam jsou stejný koumáci jako na Praze 3 a opakující se kolotoč "Krejcárek, Ohrada, Jarov, Husitská, Želivskeho" a v případě, že už je to trapný to točit pořád dokola, tak i přilehlých komunikací a když ani to ty zmrdy s autama nezastaví, hodíme tam Palmovku/Balabenku 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...