matus.nedecky Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 https://petapixel.com/2019/04/29/shooting-a-luxury-watch-photo-with-a-5-watch/ Spravne fotenie hodinek fotografom v hodnote asi 100 kč spravi svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Hnus hodinky, hnus fotka. Idealni kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 kto by sa stym *ebal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ta fotka ve mne evokuje hodinky dodrbane o kameny a topene ve vode, nechci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ty kokos, prodáváš vodní hospodářství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ale no tak, vždyť tam píše, že se jedná o focení hodinek v hodnotě jedno sto korun českých.Až bude fotit dražší hodinky, přidá i umělý rybník a plastový vodopád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Já myslel, že je to jen regulérní montáž v PS a on se s tím fakt takle patlal, přičemž výsledek stejně vypadá jak z PS za minutu...co tím chtěl básnik (vlastně fotograf) říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ako fotit hodinky na predaj? A ptal ses kolegy Kuncáka? Nejakou dobu tu vedl pro cleny amatersky kurz fotografovani wristshotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Toto som len repostol narychlo z fotografickeho webu, ktory sledujem - samozrejme nie ako ultimatny navod, hodinky aj fotka su obe hrozne, ale prislo mi celkom vtipne od toho fotografa / autora taky photoshoot urobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ako fotit hodinky na predaj? A ptal ses kolegy Kuncáka? Nejakou dobu tu vedl pro cleny amatersky kurz fotografovani wristshotu. :D toz si mi rozjasnil pochmurny den teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ako fotit hodinky na predaj? A ptal ses kolegy Kuncáka? Nejakou dobu tu vedl pro cleny amatersky kurz fotografovani wristshotu.Plno chytráků tady :-), ale pobavils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Největší fór je, že to není fotošop a vypadá to jak rookie level fotošop z webovek vesmírných lidí Aštara Šerana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Videl som toto, očakával som návod/tutorial .. ostal som sklamany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Takových příprav a ani ručičky nedá správně. Vysledek rozhodně neodpovídá energii a času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Takových příprav a ani ručičky nedá správně. Vysledek rozhodně neodpovídá energii a času. Ine casove pasmo, takze -1hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Zas to netreba brať tak kriticky. Chlapec sa pohral. Mne najviac vadí, že hodinky sú neostré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 kolik by stal takový poškozený obrázek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 pani, já nespravuju andělíčkům prdýlky...já chci bejt zasloužilej umělec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 No, nechci se tu jen tak někoho zastávat...Je to hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 kompozice dobrá, světlo dobrý, ale hodinky neostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se