Street Glide Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) ....ahoj kluci,dlouho jsem tady nebyl.......nicméně jsem pro Vás udělal zase jednu srovnávačku,tentokrát ROLEX GMT PEPSI nový vs.starý model :-)....za mne jsou staré Pepsi nepřekonatelné,....nové Pepsi jsou již vzhledem k masivnímu pouzdru na tom Jubileé těžké do hlavy,o tom jsem se ostatně přesvědčil již před několika lety,když jsem na GMT LN nasadil Jubileé z nového modelu Datejust 2006 a výše.?.takže kdo upřednostňuje pohodlí,nemusí se nervovat a muže vletět klidně do plechu :-)) Upraveno 13. května 2019 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 ono na starych pepsi asi ten jubilee vyzera lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 stary pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) Mě asi nejvíc vadí na keramických GMT font lunety a ten velkej trojúhelník. Upraveno 13. května 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 To zluty prostirani mam taky, ale bohuzel jen to .Taky bych volil stary plechace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Me teda ta mala korunka na starejch desne irituje, za me novy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Az dodneska jsem si toho rozslapnutyho trojuhelniku nevsiml, ted mi pripada divnej... Jeste, ze ty hodinky nemam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) Dakujeme za pekne zrovnanie! Asi budem v mensine ale mne sa menej saturovana luneta na novych paci viac. Samozrejme chce to vidiet 6 digit nazivo, tie nezmysly co maju posobit odstrasujuco na roznych weboch nemaju s realitou nic spolocne. Takmer nemozne zachytit korektnu tonalitu pri beznom foteni..Puzdro na starych krajsie, ale tiez problem s korunkou ako Sibir. Upraveno 13. května 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 13. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) ....:-))).....tonalita lunety na nových pepsi je teda nic moc,.....bez Jubileé ty Pepsi ani nejdou na 2 metry rozpoznat... Upraveno 13. května 2019 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 ně ty koncovky na starých pepsinach až moc připominají cheap seiko, jednoznačně nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 ....:-))).....tonalita lunety na nových pepsi je teda nic moc,.....bez Jubileé ty Pepsi ani nejdou na 2 metry rozpoznat...Presne pre to ich milujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Díky za srovnávačku, u mne to válcujou nový, po všech stránkách, to ovšem neznamená, že nad starejma ohrnuju nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Poctivý srovnání. Tvar plechovek je jedinečnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Jsou krásný oboje dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Odštípnout z plechovek kyklopa, byly by to prima malé hodinky - zrovna před týdnem jsem je měl na pracce a až mě zarazilo, jak (příjemně) odlišný pocit to byl oproti novodobým "masitým" GMT... PS: Obávám se že "příplatkovou" barvu lunety (kromě protřelých zlatokopek a členů naší chronomagorské lóže) z víc jak metru a půl "nepostižený" ani nezaznamená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Mám trochu strach, že je dobrý mít doma oboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Vlastnim nove, uprednostnujem stare :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Mám trochu strach, že je dobrý mít doma oboje... S tím se nedá nesouhlasit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 S tím se nedá nesouhlasit! Bohužel to bude asi pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Nebudu mít asi nikdy ani jedny, ale víc se mi líbí ty staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se