Mitak Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Trochu to schytala bunda a ráno jsem zjistil, že mi chybí jedny vlastně dvoje hodinky, ale ty jsem prý prodal, tak asi dobrý. U mě dobrý :-))) Jestlis to hnedka prochlastal, tak se holt nedá nic dělat. Je k těm Citizenům ňáké příslušenství, co ještě máš? (Dílky tahu např.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Opít se jak mužik :-)Už nechlastám. to je vůl Jarku máš štěstí žes s námi nejel do ZL, to bys asi ještě spal Voe, dej mě pokoj. V riflích jsem našel normálně nějaké bombóny, to mi tam musala dát některá z těch barmanek. Edit: tam se s nimi vedla nějaká konference na téma otevírací doba, že jo. U mě dobrý :-))) Jestlis to hnedka prochlastal, tak se holt nedá nic dělat. Je k těm Citizenům ňáké příslušenství, co ještě máš? (Dílky tahu např.)Neprochlastal, protože za mě někdo dokonce zaplatil. Nevím vůbec kdo nebo proč, ale nevadí mi to. Ten tah byl dlouhý na mé stehno. Nic k nim už nemám. SZ. Upraveno 25. února 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 voe dávals ji 3 kila ať nám po zaviracce nalijeme rum za 4 kila no tak ti dal bombon já se zas tahal s tou knihou Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ták už si vzpomínám, to mělo být dýžko do předu k tomu rumu. Tu knížku mi pak půjčíš, vypadala fajnově. Moc velkých barevných obrázků a málo psaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Díky za příjemné posezení kluci. No ještě že jsem byl autem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 voe dávals ji 3 kila ať nám po zaviracce nalijeme rum za 4 kila no tak ti dal bombon :-)))) Na druhou stranu mohla dát rundu jako revanš za ten vylitý chlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ták už si vzpomínám, to mělo být dýžko do předu k tomu rumu. Tu knížku mi pak půjčíš, vypadala fajnově. Moc velkých barevných obrázků a málo psaní. voe dávals ji 3 kila ať nám po zaviracce nalijeme rum za 4 kila no tak ti dal bombon já se zas tahal s tou knihou Breitling To je starý katalog. Někdo si ho nechte.Ještě mám doma tu reklamní knížku od IWC s pevnou vazbou, myslím v němčině.To vezmu příště, je to také asi 10 let staré. Hoďte příště pozvánku i sem do vlákna, když už jsem se tak nešťastně smazal z té hromadné zprávy (to jsou ty prokleté internety). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Já celkem v pohodě. Ráno mě bolela hlava jen trochu, práce s kangem od 7 až do oběda tu bolest hezky zahnala ... Teď se těším na svoje nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 účet jsem zatáh asi já, v peněžence to vypadá že jsem si koupil hodinky a žádný navíc nemám.Majitel Bivoje bude mít asi jednoho z vážených členů po včerejšku na blacklistu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Byl to krásný romantický večer. Díky za zorganizování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 :-)))) Na druhou stranu mohla dát rundu jako revanš za ten vylitý chlast. Radku, něco pro tebe:ML MS Z této fotky je to jasné, točí se i bílý subcifr. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Dík, už je mi to jasné, ještě by bylo zajímavé to vidět bez toho bílého disku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Dík, už je mi to jasné, ještě by bylo zajímavé to vidět bez toho bílého disku. Jestli si to dobře pamatuju z prezentace, tak je tam kříž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Díky za příjemné posezení kluci. No ještě že jsem byl autem ...Víte nejvíc mě mrzí, že jsem se nějak nestihl podívat na tvé nové Maurice Lacroix a to jsem celou dobu seděl vedle tebe. Tak snad příště. :-)))) Na druhou stranu mohla dát rundu jako revanš za ten vylitý chlast.To určitě. účet jsem zatáh asi já, v peněžence to vypadá že jsem si koupil hodinky a žádný navíc nemám.Majitel Bivoje bude mít asi jednoho z vážených členů po včerejšku na blacklistu :-)To jsi moc hodný. Jo, někomu jsem v noci volal, jestli nám ještě nalejou. Byl to krásný romantický večer. Díky za zorganizování.Marku tobě sedí na ruce uplně všechno. Já celkem v pohodě. Ráno mě bolela hlava jen trochu, práce s kangem od 7 až do oběda tu bolest hezky zahnala ... Teď se těším na svoje nové hodinky Asi ti je pustím, mě jsou stejně veliké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Víte nejvíc mě mrzí, že jsem se nějak nestihl podívat na tvé nové Maurice Lacroix a to jsem celou dobu seděl vedle tebe. Tak snad příště. V pohodě Jarku, myslím, že zůstanou doma dlouho (nafurt?).Chvílema jsem se bál, že je z Davidovy ruky nedostanu a budu muset odejít bez nich. Objasní mi někdo tu historku s Bivojem? Nepochopil jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Příště musíme dojet do Hradiště. Bivoj je takové zařízení čtvrté cenové katekorie, ale s velmi ochotným personálem. Tam jsem včera snažil dovolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 to nebylo včera, už bylo dneskaa na soukromý mobil pana majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Aha, tak to už asi spal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Měli jste jít s nama tančit, to by vám bylo teprv blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 kde jste skončili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se