Americkej Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Mám ho druhým rokem, a tak nějak dobrý. Jenom teda na rázovej utahovák, když nemůžu povolit něco fest zarostlýho se rychle vyplive. Takže čekám až se znova nafuní a tak dokola.
orol Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 33 minutami, eskimak napsal: Co si prerabal? Pripojil som ho na rozvod vzduchu, čo mám v dielni. Takže som vyhodil regulačný ventil aj tie ich smiešne rýchlospojky. Zaradil som poriadny filter/sušič vzduchu. Regulátory tlaku mám až na konci rozvodu, pred rýchlospojkou.
eskimak Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Aha, myslel som ze nieco si naozaj prerabal na kompresore. Na rozvod vzduchu mam pripojeny aj aktualny kompresor, no za prerabku kompresora by som to neoznacil :). On nema jeden vystup bez regulatora? A co je zle na tych rychlospojkach?
orol Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Celý ten vývod vzduchu som prerobil. Úplne iné armatúry. Na ten originál sa pozrieš a on sa uvolní, prestane tesniť a keď to dotiahneš, tak to praskne ...
Murphy97 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Odesláno 18. září 2021 Zkusim to tady, at nezakladam nove vlakno.. Poradite, prosim, pri vyberu Aku nuzek na zivy plot? Doted jsem delal s "kabelem", ale uz maj vice jak deset let, tak jdu menit... Mam tady asi 15 metru tuji co nas chrani od ulice, jinak mix listnatych keru, atd. Nekdo s osobni a dobrou zkusenosti a doporucenim? Diky!
Lion Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Odesláno 19. září 2021 Mám toto a dobrý... https://www.mountfield.cz/aku-plotove-nuzky-greenworks-g40ht61-40v-1aku2015
wawrik Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Odesláno 19. září 2021 V 18. 9. 2021 v 7:01, Murphy97 napsal: Poradite, prosim, pri vyberu Aku nuzek na zivy plot? Plotostrihy sú tak jednoduché zariadenia, že by som vyberal skôr podľa akumulátoru (akú značku aku náradia už máš doma). Inak ja mám Metabo AHS 18-55 V, ale robil som už s asi piatimi inými, a až na drobnosti typu váha/vyváženie sa mi robilo so všetkými rovnako dobre.
Murphy97 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Odesláno 19. září 2021 Diky obema, panove. No, to je prave ono. Ani nevim tak nejak proc, ale leta letouci inklinuji k Bosch, krome vsech domacich spotrebicu i v dilne. Jenze modra rada Bosch Professional neni v akumulatorech kompatibilni s radou Bosch "zahrada". Jinak bych mel jasno...
mamenec Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Zdravím pánové. Vybírám nějakou Gola sadu pro sebe na hobby použití - tzn. nechci úplný čínský bláto a profi kvalitu neocením. Kvůli motorce tam chci TORX alespoň do T45, velké šestihrany Nechci tam zbytečný blbosti typu kladívko, ploché klíče apod. Vybral jsem si v Alze třeba toto..to by obsahově zhruba vyhovovalo. Blbý...?někdo nějaký jiný nápad? Děkuji NAREX Kombinovaná sada hlavic, 83dílů - Gola sada | Alza.cz 1
Kairos Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 15 minutami, mamenec napsal: Zdravím pánové. Vybírám nějakou Gola sadu pro sebe na hobby použití - tzn. nechci úplný čínský bláto a profi kvalitu neocením. Kvůli motorce tam chci TORX alespoň do T45, velké šestihrany Nechci tam zbytečný blbosti typu kladívko, ploché klíče apod. Vybral jsem si v Alze třeba toto..to by obsahově zhruba vyhovovalo. Blbý...?někdo nějaký jiný nápad? Děkuji NAREX Kombinovaná sada hlavic, 83dílů - Gola sada | Alza.cz Moc pekna sada na masinu Nejaky ockoplochy klic se hodi taky, treba pri vymene brzdovky
Radek124 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Shodou okolností mám doma už 20 let hodně podobnou - ta hromada oceli je těžká jak ludra a před týdnem jsem tvrdě narazil, že ničím z těch napiglovaných zázraků nemám šanci povolit šrouby na kole u klukova auta, potupně jsem musel za sousedem. Znova už bych to nekoupil, menší sady v domácnosti zastanou stejnou práci a tolik se nepronesou
orol Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Z podobné sady jsem "rozlouskl" ořech 17mm, pořizoval jsem náharadu v podobě nástavaců od Proxxonu, které už něco vydržely 1
mamenec Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května (upraveno) Když na to přijde , tak v nářadí se dá utopit obrovská suma. Hrozne to potrebuju a pak se to pouzije jednou za rok. Ale poslední dobou fakt casto narážim na úlohy, kdy by se podobná sada hodila. Malou mam, plochý i očka taky - proto se idealně chci vyhnout sadám kde by se mi to opakovalo.. Privitam tipy na znacky s dobym pomerem cena vykon Upraveno 21. května uživatelem mamenec
odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Tak tohle hobbíkovi vydrzi cely zivot, i deti to zdedi
zceyee Odesláno 21. května Autor Nahlásit Odesláno 21. května před 30 minutami, mamenec napsal: Privitam tipy na znacky s dobym pomerem cena vykon Wera, wera .. a wera. Nic jinýho (a hazet ale tam je vyšší cena).
MMCorsair Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Z tech dražších Hazet, Gedore, Stahlwille, Würth (Zebra), z těch levnějších je za mě nejlepší Proxxon.
zceyee Odesláno 21. května Autor Nahlásit Odesláno 21. května Nový gedore bych nedoporučil, už to neni co to bylo dřív.
memory Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Ja mám proxxon gola sadu. Použil som mnoho krát za tie roky a aj som požičial. Všetko prežilo. 1
MMCorsair Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května U Gedore dávat pozor, aby to nebyla řada Red, to je indie, ale poznáš to podle ceny. Ty dražší řady jsou made in germany a co mam zkušenost, tak jsou v pohodě.
Oliver333 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Za mě je ten Narex na použití co píšeš absolutně dostačující
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se