KFL Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Po projití vlákna mám pocit, že mám doma samý jebky nářadí a měl bych upgradovat. Naštěstí jsem rozumný a nechám si, co mám, protože mi to stačí . Dvě gola sady - Tona Expert a Yato Tři momenťáky, co mi pokrejvaj rozpětí 5-200 Nm Sadu vyosenejch očkoklíčů, či jak se jim říká. Sadu ořechů s imbusama až do rozměru 22 mm Plus nějaký drobnosti (kleště, kladívka, vrtačku, brusku, redukce na ořechy atd.). Když si vzpomenu, že na baráku byl posledních 30 let takovej mix věcí, který byly potřeba, tak bych si teď mohl nejspíš otevřít i menší dílnu . Jediný, co mi chybí, jsou ráčnový očkoklíče, ale zatím jejich potřeba nebyla natolik urgentní, abych je řešil . 1 1
vzduch Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Vždy jsem si vystačil s tím, co mám. Nejsem žádný kutil, ale co bylo potřeba v rámci domácnosti, jsem nějak zvládnul. Co je podle vás nejnutnější pro základní opravy v domácnosti?
YPO Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 17 minutami, vzduch napsal: Vždy jsem si vystačil s tím, co mám. Nejsem žádný kutil, ale co bylo potřeba v rámci domácnosti, jsem nějak zvládnul. Co je podle vás nejnutnější pro základní opravy v domácnosti? To se nabaluje věkem dle potřeb. Já začínal šroubovákem a klíčem se stavebnicí Merkur. 1
vzduch Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Tomu rozumím. Já mám za ty roky několik beden nářadí a rád bych si to nějak uspořádal, ale furt se mi to nedaří.
YPO Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Letos moje nejoblíbenější nářadí je teleskopická pilka fiskars. V 6 metrech pěkně ze země krajím sousedce na tajňačku přes plot třešeň protože mi leze do panelů. Geniální nástroj 2 2
Radek124 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Teleskopická naginata - tu taky ještě nemám 1
Jehlan Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 6 hodinami, YPO napsal: To se nabaluje věkem dle potřeb. Já začínal šroubovákem a klíčem se stavebnicí Merkur. Viz. Gran Torino (2008) 1
Dez123 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 10 hodinami, vzduch napsal: Vždy jsem si vystačil s tím, co mám. Nejsem žádný kutil, ale co bylo potřeba v rámci domácnosti, jsem nějak zvládnul. Co je podle vás nejnutnější pro základní opravy v domácnosti? Pokaždý, když se mi něco posere, musím koupit další nářadí zrovna dneska jsem objednával svářečku na dutinkový drát, kuklu, mini čerpadlo a vybírám gola sadu. Ale obecně, pokud máš sadu bitů se šroubovákem, kombinačky, sadu klíčů, kladivo, zalamovací nůž a aku vrtačku, tak s tím doma uděláš většinu základních prací. 3 1
nickie Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září V 31. 8. 2025 v 20:47, Dez123 napsal: Ale obecně, pokud máš sadu bitů se šroubovákem, kombinačky, sadu klíčů, kladivo, zalamovací nůž a aku vrtačku, tak s tím doma uděláš většinu základních prací. ve výčtu chybí WD40 a bílá lepící páska
Vir Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Nářadí není nikdy dost........to je ta 1/3 ...... 1 1 4
Tobi Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Hlavně si tam nikdy neuklízej,potom již nikdy nic nenajdeš..... 1
Xenomorfus Odesláno neděle v 13:02 Nahlásit Odesláno neděle v 13:02 V zimnim obdobi se dycky snazim trochu zrobit poradek ve vercajku. A pak si rikam, ze bych asi potreboval terapeuta.... :-D. Btw jeste mi tam troje chybi (stipacky a krimpovacky mam v elektrovercajku a v motorce male siko) 1 2
mamenec Odesláno neděle v 19:06 Nahlásit Odesláno neděle v 19:06 Tak jsem si v pátek koupil aku rázový utahovák Parkside. Že se letos nebudu tolik dřít při přehazování kol. Byl s 4Ah baterkou (ktera se mi hodí i jinam) v akci za 1300. No... povolil tri šrouby... a konec. A uz v nem jen piskalo a ani se nehnul. Tak uz ho tam maji zpatky 2
zceyee Odesláno neděle v 20:47 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 20:47 před 1 hodinou, mamenec napsal: No... povolil tri šrouby... a konec. A uz v nem jen piskalo a ani se nehnul. Tak uz ho tam maji zpatky Ja ted nedavno poridil nejakej od Makity cca 300Nm .. a nechapu jak jsem bez toho mohl žít (měl jsem pneumatický tedy .. ale tahat tu hadici a furt to dělalo vžuum vžuum vžuuum .. ) a vcera jsem priobjednal dalsi od Makity co by mel mit kolem 700Nm nebot tech 300 je na povoleni nekterych kol docela malo. A take jsem od nich vzal aku uhlovou brusku, vrtacku .. a brusku jeste velkou a malou elektrickou. Á zjistil jsem že úhlovou brusku bez brzdy už nikdy nechci. Ta aku je taková pomalá když člověk potřebuje říznout pár věcí aby se nemusel tahat s kabelem. Tak pak dej vědět cos místo toho pořídil ty. Slyšel jsem zajímavé recenze na aku od Wurthu ale když jsem to držel v ruce přišlo mi to nic moc, tak nevím. 1
Kupa54 Odesláno včera v 09:27 Nahlásit Odesláno včera v 09:27 před 14 hodinami, mamenec napsal: Tak jsem si v pátek koupil aku rázový utahovák Parkside. Že se letos nebudu tolik dřít při přehazování kol. Byl s 4Ah baterkou (ktera se mi hodí i jinam) v akci za 1300. No... povolil tri šrouby... a konec. A uz v nem jen piskalo a ani se nehnul. Tak uz ho tam maji zpatky To je zajímavé, já s ním pravidelně přezouvám tři auta. Asi nějaký lepší kus.
Pandera Odesláno včera v 11:18 Nahlásit Odesláno včera v 11:18 Já mám Parkside rázový utahovák na aku už třetím rokem a dvě auta s tím přezouvám doposud bez problémů. 1
Xenomorfus Odesláno včera v 12:01 Nahlásit Odesláno včera v 12:01 Ja sem ten zeleny Parkside utahovak daroval, bo mam jeste dva Performance - 600 a 1200 Nm. Prezouval sem s nim 1x auto a slo to vcelku normalne. I kdyz je fakt, ze tech papirovych 400Nm u toho zeleneho bylo na povoleni nekterych matic "na hrane".
cali Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Mam nejaky 400Nm z OBI a osobne auto to dava celkom v pohode, ale s dodavkou to ani nehne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se