Radik Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Jó, tak o tohle jsem se už pokoušel. Koupit si ty poslední jediný, skoro-pořád-na-ruce definitivní a k tomu si nechat pár oblíbejejch. OPčka to tehdy byly a je pravda, že vydržely permanentně na ruce skoro rok. Jenže, najednou mně začlo vadit, že nemají datum, pak lunetu a už to šlo. Během dvou měsíců byly pryč, POčka měly bejt ty "už konečně definitivní". Na ruce nevydržely ani tři měsíce A asi nemusím říkat, že určitej plán na letošek už mám. Takže na chronobundus kašlu? - přeju pevnou vůli, u mě to nefunguje.
shewcza Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Martine, jak já Ti rozumím. Chtěl bych to taky, ale neumím to. Tobě přeji, ať Ti to vyjde, ale přesto se mi nechce věřit, že z tvého tempa jde vysadit okamžitě.
dr.sphinx Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) ...Paradoxně ty 1736 mě budou mrzet nejvíc, ale udělám to. V tom případě to nedělej. Proč to takhle kategoricky píšu: moje asi čtvrtý "pořádný" hodinky pět let zpátky byly 6068NK. Nejsou těm 1736 podobný, ale je to v žánru klasických hodinek od Sinn. Prodal jsem je rychle, potřeboval jsem jít do modrých 103. 103 A Sa B a hromada dalších Sinnů mezitím jsou ve věčných lovištích. No a blbý 6068NK jsem teď horko těžko sháněl zpátky, kupoval od civilisty z UK a jsem fakt happy, že to dobře dopadlo. Tolik peněz v těch 1736 neleží, dej si od nich odstup a budeš třeba rád. Kolik za ně kdyžtak chceš? Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem dr.sphinx
shewcza Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Já bych vzal ty bronzáky s sh21, kdyby jsi měl nějaké pohnutky mysli.
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Shewczo, ty bronzovky SH21 jsou neprodejné. Jsou to jediné Wardy, který jsem koupil za plnou cenu, je to limitka s číslem roku mého narození. To jsou poslední hodinky, který bych pustil.
Radik Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Tyjo, já chci napsat "nedělej neuvážený prodeje" a tady už krouží supi okolo
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Kolik za ně kdyžtak chceš? 25k
ragu Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Nodaty dej do trezoru a počkej, pokud nemáš problém s cashflow, za pár let jako když najdeš. Jinak procházím si něčím podobným a dospěl jsem k tomu, že si nechám OP a jedny lepší který budu točit, teď jsou to IWC chrona, přemýšlím že je pustím a zkusím nový Seamastery a pak se uvidí. Hodně chci ty Zenithy ale pak už bych asi měl problém zkoušet něco jinýho ) Každopádně hodně štěstí, když nejde o život, jde o hovno.
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Ty rozhodně přežijí. Těmi v podstatě ta čistka začala
Dokusan Odesláno 18. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Sem si myslel, že se z toho vyspím (včera jsem trochu popijel), ale nevyspal. Jediný co asi akceptuji je, že ty ND opravdu půjdou do trezoru. Zbytek tak nějak postupně rozpustim.
M3maniac Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Je to zvláštní, ale nějak jsem Tvé vlákno objevil až dnes a rychle ho proletěl, se divím, že ty ND ještě máš , když už několik měsíců naznačuješ, že pujdou. Osobně bych to udělal jak ti tady několik lidí radí, schovat..., sem tam provětrat. Já osobně nejsem fanoušek CHW, sekaj to jak Baťa cvičky , ale některé modely jsou líbivé , jen mi u nich chybí nějaká dlouholetá tradice , na druhou stranu jsou to pro mnoho lidí cenově dostupné hodinky. Osobně se mi víc líbí model, makám..., mám sen si našetřit na vysněnej kousek , na tom je krásné to čekání, čtení si o nich atd atd. Ať už to u Tebe dopadne jakkoliv, ND schovej třeba na zlé časy nebo pro syna až se jednou bude ženit ....
Dokusan Odesláno 20. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Tohle, GS a nějaký tooly. Nic víc vlastně nepotrebuju
Dokusan Odesláno 20. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 To ne, spíš něco potapkovyho se šroubovací korunkou.
Diablo1st Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Veď máš toho plnú kabelu, len si vybrať: napr. Beast, Ombre, CWE
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2020 Nic víc nepotřebuje nikdo a jak to tu vypadá
Kostra Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2020 Takové deprése hned začátkem roku řediteli. Hoď všechno do bedny, zamkni v kanclu do sejfu, na ruku hoď ty velkoparádnické GS a uvidíš za měsíc dva, po čem je ti smutno.A Wardy rychle varuj, že mají upravit výrobní kapacity
Dokusan Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) No nějaká depka padla, už jsem to tak udělal, dnes sem zjistil, že mi chybí Ombré Steel. Tak jsem je ponosil. Zbytek hodinkovnice uložím. Budu střídat GS, Ombré, C65 Bronze SH21 a Sundhurst. Osobně si myslím, že vše ostatní můžu s klidem oželet. (The Beast nosit nechci, bral jsem je spíš do sbírky)Jinak z deprese mě dostal nákup pár nožíků Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem Dokusan
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) To taky pomůže, trochu odpoutat pozornost od hodinek. Pak do toho člověk tolik nepadá. Já to tak měl se sportem. Jenže pak změna práce, únava a...zas naplno hodinky. Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se