Cadro Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tahle to vypada hrozitansky, ale zatim je to 20% korekce cca. Kde ma byt 0 je 15k u grafu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tak jak to tady vše čtu,se mi k AD snad ani nechce příští rok mě čekají kulatiny a chtěl jsem se odměnit .Ale na Expy II,na tož pepsiny či batmany můžu asi zapomenout zak až k dalšímu výročí.No zkusit to můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 No ani tam nechoď, když tě nenapíšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Psal jsem email na AD Bechyně a bylo odpovězeno že se mám ozvat než přijedu do Prahy.Abycom se domluvili na schůzce.Tak se uvidí jak vše dopadne až Pardubák vyrazí do velkoměsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 (upraveno) Tak to potom joo, já mám u Bechyněho plný wisch list, už jen čekám na "losování" Upraveno 28. července 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cadro Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 @Tomáš Elsnic ja bych to nevzdaval. Ty expy te mozna zapisou. Nejlepsi mas zajit co nejdriv at to do vyroci stihnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Chcem si kupit nezmyselnu vec za povedzme 15 000 eur, cca 350 000 CZK. A teda mam sadnut do auta/vlaku/lietadla (ok, ze byvam na dedine/vsi je moj problem) a cestovat niekam, aby ma "zapisali" do neexistujuceho poradovnika? A to este nesiem mat oblecene kratasy a tricko. Hm...dobre.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 8 minutami, EpsteinBarr napsal: Chcem si kupit nezmyselnu vec za povedzme 15 000 eur, cca 350 000 CZK. A teda mam sadnut do auta/vlaku/lietadla (ok, ze byvam na dedine/vsi je moj problem) a cestovat niekam, aby ma "zapisali" do neexistujuceho poradovnika? A to este nesiem mat oblecene kratasy a tricko. Hm...dobre.... Ty jsi opravdu ochotný dát za nesmyslnou věc 350.000? Hm, tak to je taky dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 34 minutami, African napsal: Ty jsi opravdu ochotný dát za nesmyslnou věc 350.000? Hm, tak to je taky dobre Hm....a vies, ze aj ano? Ako sa ma chrbat a spona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: Hm....a vies, ze aj ano? Ako sa ma chrbat a spona? Chrbat fajnový, sponu rozleštíme:-) Rolex za to čekání stojí, věř mi ... A navíc můžeš mít kliku pokud si kluk štěstěny a budou doma raz, dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 @EpsteinBarr Za 350 kKč si můžeš na CH24 objednat z domova ve slipech hned dneska Rolex, třeba nějaké pěkné barevné OP. #rolexjedostupny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDa Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) Pre info, 11/21 zapisany na polarky, dnes info ze maju 1ks skladom Upraveno 29. července 2022 uživatelem MaDa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 To de ne? Sheron? Jinak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Taky gratulace. Ja uz skoro rok a pul cekam na suby, ale zacinam mit pocit, ze se nikdy nedockam. Puvodne jsem byl zapsanej na suby i ty polarky, ale rikal jsem si, ze maj uz moc velky pouzdro, tak jsem nechal jen ty suby a ted nevim, jestli jsem neudelal chybu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 tak chalani ale max troje do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Lol V tomu videu o tom mluví jako o nějakém gamechangeru (biggest move Rolex ever made... It will definitely work... ADs MUST engage with public) a v praxi, pokud se to vůbec stane, to bude tak, že neprodají 30 hodinek panu Flipperovi ale 3 x 10 lidem, který tam pan Flipper po domluvě s AD pošle místo sebe za nějakou symbolickou almužnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 @VojtaB Pak je třeba mít svého Flippera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 @teg Jo.. Ja rok a pul u Bechyne na suby a zpetne vzato sem mel min zvanit o predchozich roladach, jinejch hodinkach a resale value:) Sem si skoro jistej, ze uz nezavolaj. No co, stejnak nemam prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 @Micey Je to sice uchylny, ale zpetne bych se s prodejcem asi taky bavil jinak, nicmene stejne prd vime, kde je ten klic jak uspet . Jo a prachy na ne taky nemam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Necht si je vetknou v prdel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se