mandrinka Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Takže nakonec lepší být zapsaný na hajzlpapíru než v tabletu? No vyhondotil jsem si to tak, že vlastně žádný pořadník není. Je to spíš takový seznam potencionálních zájmeců a oni si prostě nakupují, jak uznají za vhodné. Tak mě napadá udělat malý úskok. Při tom zápisu si občanku neprověřujou a pochybuju, že si ti prodavači pamatují, kdo tam chodí, tak jestli by místo chození a ptaní, jak to vypadá s hodinkama, nebylo efektivnější se tam vždycky nechat zapsat pod jiným jménem.
Murphy97 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 a za tento napad bychom ti tady jeste mohli zatleskat..
ragu Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Ideálně to ještě vyšperkovat fejkovým knírem a brejlema.
mandrinka Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 (upraveno) Tak pokud jste z řad překupníků, tak chápu to pobouření, ale nevidím na tom nic závadného. Ale dobře lepší poslat manželku. Upraveno 25. února 2023 uživatelem mandrinka
African Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 V 25. 2. 2023 v 17:58, mandrinka napsal: Tak pokud jste z řad překupníků, tak chápu to pobouření, ale nevidím na tom nic závadného. Ale dobře lepší poslat manželku. Rozšířit Nechápu....nejsi překupník a jdeš se zapsat pod cizím jménem... nechápu
Murphy97 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 V 25. 2. 2023 v 19:14, African napsal: Nechápu....nejsi překupník a jdeš se zapsat pod cizím jménem... nechápu Rozšířit Skoda slov, Vlasto
African Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 V 25. 2. 2023 v 19:16, Murphy97 napsal: Skoda slov, Vlasto Rozšířit Aha a děkuji, já se nechám hned unést
andrewj Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 V 25. 2. 2023 v 17:24, mandrinka napsal: Takže nakonec lepší být zapsaný na hajzlpapíru než v tabletu? No vyhondotil jsem si to tak, že vlastně žádný pořadník není. Je to spíš takový seznam potencionálních zájmeců a oni si prostě nakupují, jak uznají za vhodné. Tak mě napadá udělat malý úskok. Při tom zápisu si občanku neprověřujou a pochybuju, že si ti prodavači pamatují, kdo tam chodí, tak jestli by místo chození a ptaní, jak to vypadá s hodinkama, nebylo efektivnější se tam vždycky nechat zapsat pod jiným jménem. Rozšířit Já teda nevím, ale mě si u Bechyněho v Brně při druhé návštěvě pamatovali. Jinak bych tady uvítal sekci, kde by kupci napsali model, čekačku a jaký prodejce. Ono by to trochu předešlo pověstem o 5 letých čekacích dobách dle google.
Dokusan Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 V 25. 2. 2023 v 20:01, andrewj napsal: Já teda nevím, ale mě si u Bechyněho v Brně při druhé návštěvě pamatovali. Jinak bych tady uvítal sekci, kde by kupci napsali model, čekačku a jaký prodejce. Ono by to trochu předešlo pověstem o 5 letých čekacích dobách dle google. Rozšířit To nejsou pověsti
African Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 (upraveno) V 25. 2. 2023 v 20:01, andrewj napsal: Já teda nevím, ale mě si u Bechyněho v Brně při druhé návštěvě pamatovali. Jinak bych tady uvítal sekci, kde by kupci napsali model, čekačku a jaký prodejce. Ono by to trochu předešlo pověstem o 5 letých čekacích dobách dle google. Rozšířit Můžeš začít s těmi prvními a dej zrovna i nějaký fajnový wristshot A klidně tady, nové nesmyslné vlákno netřeba. Vidíš Murphy, mě to prostě nedá Upraveno 25. února 2023 uživatelem African
Murphy97 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 V 25. 2. 2023 v 20:34, African napsal: Můžeš začít s těmi prvními a dej zrovna i nějaký fajnový wristshot A klidně tady, nové nesmyslné vlákno netřeba. Vidíš Murphy, mě to prostě nedá Rozšířit ja ti rozumim, kamarade, taky se mi tady potej dlane
jamikadze Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 Takze u mna to bolo nasledovne. ziadna historia- napisal mail ohladom objednavky ako laik. Samozrejme odpoved nezapisujeme) Tak som to skusil opat) Bol som sa zapisat osobne vzdy a vsade) GMTcka -Batgirl cca 9 mesiacov Yachtmaster 8 mesiacov Air King 7 mesiacov Len na Suby uz cakam 1,5 rokaSkor som dostal GMT ako Suby.
McElister1 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 Zdravím, moje zkušenost je tato. V roce 2019 jsem se nechal u Bechyněho zapsat na Submariner. Neměl jsem žádnou historii, žádné předešlé nákupy. Za cca 3 měsíce telefonát a hodinky byly na ruce. Při přebírání hodinek jsem se tedy rovnou nechal zapsat na GMT. No a toto léto budu slavit čtyřleté čekací výročí Je to prostě o náhodě.
Dokusan Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 V 17. 3. 2023 v 10:37, McElister1 napsal: Zdravím, moje zkušenost je tato. V roce 2019 jsem se nechal u Bechyněho zapsat na Submariner. Neměl jsem žádnou historii, žádné předešlé nákupy. Za cca 3 měsíce telefonát a hodinky byly na ruce. Při přebírání hodinek jsem se tedy rovnou nechal zapsat na GMT. No a toto léto budu slavit čtyřleté čekací výročí Je to prostě o náhodě. Rozšířit Já mám podobný příběh. První kontakt s AD byly Milgy. Do tří měsíců na ruce. Zapsal sem se na GMT a Daytony a dva roky nula.
barackpalenka Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Odesláno 30. března 2023 3,5 roka Batmany. Pred týždňom volali, a oznámili mi radostnú správu. Všetko ostatné viac- menej bez čakania (DJ, Rootbeer, Yachty 42, Yachty II, Suby);- dodacia lehota v prípade priamej objednávky sú cca. 3 mesiace.
gcom Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Odesláno 30. března 2023 V 30. 3. 2023 v 6:31, barackpalenka napsal: 3,5 roka Batmany. Pred týždňom volali, a oznámili mi radostnú správu. Všetko ostatné viac- menej bez čakania (DJ, Rootbeer, Yachty 42, Yachty II, Suby);- dodacia lehota v prípade priamej objednávky sú cca. 3 mesiace. Rozšířit jaký AD pls?
vonmisses Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Odesláno 30. března 2023 V 30. 3. 2023 v 6:31, barackpalenka napsal: 3,5 roka Batmany. Pred týždňom volali, a oznámili mi radostnú správu. Všetko ostatné viac- menej bez čakania (DJ, Rootbeer, Yachty 42, Yachty II, Suby);- dodacia lehota v prípade priamej objednávky sú cca. 3 mesiace. Rozšířit Taky by mně zajímalo AD. U mě rootbeer cca rok, suby bluesy loni 3/4r , teď čekám na daytony rose gold zatím půl roku, snad letos budou.
xcmaniax Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Odesláno 30. března 2023 Tak já Batmany po 5 letech ani hovno, Suby po 3 taky nic, Rootbeer cca rok a půl ani prd. Takže tak kluci Starý suby jsem prodal za nesmysl, nový bluesy koupil za nesmysl a už na Rolex kašlu.
barackpalenka Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Odesláno 30. března 2023 V 30. 3. 2023 v 7:15, gcom napsal: jaký AD pls? Rozšířit Východný blok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se