Bert Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @moco mrknu na to, až budu u PC. V mobilu to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna V 8. 8. 2024 v 13:13, dabelM napsal: Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020 Tak mne nevolali a cakam uz 2 roky a 10mesiacov bohuzial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna @dabelM 4 roky na čierne suby. To je brutal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna @jamikadze @Davis snad se brzo dočkáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 1 minutou, dabelM napsal: @jamikadze @Davis snad se brzo dočkáte Ja som sa už dočkal . Chválabohu som nečakal 4 roky, iba 1 rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna V 11. 8. 2024 v 16:55, Davis napsal: Ja som sa už dočkal . Chválabohu som nečakal 4 roky, iba 1 rok. Jaká ref.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 51 minutami, pjanek napsal: Jaká ref.? 126610LN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Jsem tady jediný kdo se modlí, ať AD zavolá tak minimálně za dva roky, protože nemám právě prašule? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Davis: zrejme slusny oddil African: Jsem na tom stejne. Sice jsem si zridil virtualni konto rlx, coz jsou penize, ktere ziskam nad ramec pravidelnych prijmu, protoze nechci, aby moje hobby odsavalo penize z rodinneho budgetu, ale obcas tam pro neco sahnu a uz nevratim Takze ode dneska je to separatni konzervativni account na XTB, kam budu sypat veskery cash patrici do konta rlx Upraveno 13. srpna uživatelem pjanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna v Mníchove dráždia výklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna (upraveno) V 12. 8. 2024 v 23:16, kopl2005 napsal: Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Upraveno 24. srpna uživatelem p3k 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JLNK Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 3 hodinami, p3k napsal: V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Tak toto je hláška mesiaca-ja čakám poctivo rok a pol u jedného AD a predstava povinného mesačného poplatku za držanie registrácie ma dost pobavila - by to bol skvelý spôsob ako monetizovať zúfalosť… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Já jsem v " poradniku" na GMT celkem 6 let a krome několika trapnych setkání s AD nic, už mě to unavuje, i když je to zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Když to tady čtu, začíná mě mrzet, že aktuálně v žádném pořadníku zapsaný nejsem! Takže příští týden to napravím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 24. 8. 2024 v 14:12, p3k napsal: V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Hele jo… ale už mne to občas nebaví přijde mi to už velká komedie.. začínám se smiřovat, že Rolexky budu mít jedny co již mám a asi se mrknu jinam… a když se náhodou odněkud ozvou, tak budu samozřejmě rád… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna GMT za 9 mesiacov,Op 9 mesiacov a Suby uz 3 roky ale samozrejme u ineho AD tie predosle. Este som tomu AD ukazal vsetky ine Rolex co dosli skor ako Suby ako aj GMT a zda sa ,ze Suby su ziadanejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Chlapi to je ta touha po Rolexech taková silná? Já mít 300K+ na hodinky a muset na ně čekat víc jak rok, tak to kašlu a jdu jinam, těch možností je přece spousta. Do toho 1 roku to chápu, je to exkluzivní značka, ale cokoliv dál je nesmysl. Nebo jak to máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Treba si kúpiť prvé Rolex, ponosiť ich a 1)buď zistíš že je to dizajnom, spracovaním, pohodlnosťou nosenia...to najlepšie čo si z "dostupného luxusu" doteraz mal, alebo 2) nič ti to nepovie, predáš to a pozeráš po iných značkách.. Ak spadneš do prvej kategórie, čakanie je len otázkou prístupu...ja som už 5ty rok permanentne na niečo "zapísaný" a keďže mi každý rok nejaké hodinky prídu, som absolútne v kľude...nosiť čo mám, ponáhľať sa niet kam a nakoniec, sú to len hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se