Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

V 8. 8. 2024 v 13:13, dabelM napsal:

Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020

Tak mne nevolali a cakam uz 2 roky a 10mesiacov bohuzial.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto 😂 pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic 😂 Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam 🙂 

Odkaz ke komentáři

Davis: zrejme slusny oddil :)

African: Jsem na tom stejne. Sice jsem si zridil virtualni konto rlx, coz jsou penize, ktere ziskam nad ramec pravidelnych prijmu, protoze nechci, aby moje hobby odsavalo penize z rodinneho budgetu, ale obcas tam pro neco sahnu a uz nevratim :) Takze ode dneska je to separatni konzervativni account na XTB, kam budu sypat veskery cash patrici do konta rlx :)

Upraveno uživatelem pjanek
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 12. 8. 2024 v 23:16, kopl2005 napsal:

Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto 😂 pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic 😂 Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam 🙂 

V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník🙂

Upraveno uživatelem p3k
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, p3k napsal:

V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník🙂

Tak toto je hláška mesiaca-ja čakám poctivo rok a pol u jedného AD a predstava povinného mesačného poplatku za držanie registrácie ma dost pobavila - by to bol skvelý spôsob ako monetizovať zúfalosť…

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 24. 8. 2024 v 14:12, p3k napsal:

Hele jo… ale už mne to občas nebaví 🙂 přijde mi to už velká komedie..  začínám se smiřovat, že Rolexky budu mít jedny co již mám a asi se mrknu jinam… a když se náhodou odněkud ozvou, tak budu samozřejmě rád… 

Odkaz ke komentáři

GMT za 9 mesiacov,Op 9 mesiacov a Suby uz 3 roky 🙃ale samozrejme u ineho AD tie predosle. Este som tomu AD ukazal vsetky ine Rolex co dosli skor ako Suby  ako aj GMT a zda sa ,ze Suby su ziadanejsie 😄

Odkaz ke komentáři

Chlapi to je ta touha po Rolexech taková silná? Já mít 300K+ na hodinky a muset na ně čekat víc jak rok, tak to kašlu a jdu jinam, těch možností je přece spousta. Do toho 1 roku to chápu, je to exkluzivní značka, ale cokoliv dál je nesmysl.

Nebo jak to máte?

Odkaz ke komentáři

Treba si kúpiť prvé Rolex, ponosiť ich a 1)buď zistíš že je to dizajnom, spracovaním, pohodlnosťou nosenia...to najlepšie čo si z "dostupného luxusu" doteraz mal, alebo 2) nič ti to nepovie, predáš to a pozeráš po iných značkách..

Ak spadneš do prvej kategórie, čakanie je len otázkou prístupu...ja som už 5ty rok permanentne na niečo "zapísaný" a keďže mi každý rok nejaké hodinky prídu, som absolútne v kľude😉...nosiť čo mám, ponáhľať sa niet kam a nakoniec, sú to len hodinky 😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...