matejcaha Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Právě teď, steel napsal: Tahle pisnicka nam tu jede uz treti rok a evidentne se jen tak neohraje. Jasne, ze se neohraje protoze porad novy lidi touzi po svem prvnim RLX. Z toho duvodu se i smeju navysovani kapacity atd. Vsecko to je jenom marketing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 3 minutami, matejcaha napsal: Jasne, ze se neohraje protoze porad novy lidi touzi po svem prvnim RLX. Z toho duvodu se i smeju navysovani kapacity atd. Vsecko to je jenom marketing. ok, ale tohle se tu resilo milionkrat, je to proste nova realita, cekat, ze se to vrati nekam do 2015 kdy clovek na ty suby dostal celkem velkou slevu je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) před 10 hodinami, Bert napsal: Nechci být za gramatického fašouna, ale docela živě si díky Radíkovi představuji, že zatímco běžné hodinky se obědnávají, pak Rolády si musím buďto odsnídat, nebo odvečeřet ..... Raději se ani nepouštím na tenký led úvah, co asi tak za slovesný tvar bych dopoledne či odpoledne stvořil východně od řeky Moravy. Nápověda: desiata, olovrant Berte, mluvíš mi z duše. Já jako milovník češtiny často trpím. Dost často mám chuť okomentovat všechny ty šílené hrubky některých diskutujících, ale pak nad tím mávnu rukou. Mnohem více mi ale vadí všechny ty "ízy going", "čeknout", "rítejl" apod. A to píšu jako milovník angličtiny, kterou používám v práci denně. To se vážně nedokážeme vyjadřovat česky? Přeci ještě nejsme tak jazykově degenerovaní... Upraveno 19. června 2023 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Čistonosoplena, sestromuž, knihovtipník, tolik krásných českých slov a ta současná "degenerace" to brusičům češtiny pořád kazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Čistonosoplena, sestromuž, knihovtipník, tolik krásných českých slov a ta současná "degenerace" to brusičům češtiny pořád kazí. Ano, “knihovtipník” je nej aneb F.L.Věk by se dneska divil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 6 hodinami, Willie McBride napsal: Na Slovensku predáva RLX len jeden predajca a kedykoľvek tam človek príde, odpoveď je, waitinglist máme uzatvorení a nových záujemcov nezapisujeme. Skúste tak o pól roka. A potom príde nejaký známy a ten ti povie, že sa práve boli zapísať na hodinky o ktorých ti posledný rok predajca tvrdí, že neexistuje, aby si sa dostal do poradovníka. Takže je jasné, že oficiálny predajca funguje len ako sprostredkovateľ kšeftov pre kamarátov. Ja kupujem len na SK ( kúpil som tam toho viac a nielen R) a zatial ma zapísali viac menej na čo som chcel, aj keď s určitými obmedzeniami, napr. pri DJ mi dal na výber z 3 oceľových modelov (bico a fg nekupujem)a zároveň mi povedali že na Pepsi, Daytona a Skdw v oceli ma síce ak to budem silou mocou chcieťzapíšu, ale je to skoro zbytočné…ale zas to čo sľúbili vrátane predbežných časových údajov dodávky zatiaľ vždy dodržali, takže sa nemám na čo sťažovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Dovolim si obrazek, co jsem tu uz nekde zahledl, ale je to celkem trefne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Před hodinou, Campino napsal: Ja kupujem len na SK ( kúpil som tam toho viac a nielen R) a zatial ma zapísali viac menej na čo som chcel, aj keď s určitými obmedzeniami, napr. pri DJ mi dal na výber z 3 oceľových modelov (bico a fg nekupujem)a zároveň mi povedali že na Pepsi, Daytona a Skdw v oceli ma síce ak to budem silou mocou chcieťzapíšu, ale je to skoro zbytočné…ale zas to čo sľúbili vrátane predbežných časových údajov dodávky zatiaľ vždy dodržali, takže sa nemám na čo sťažovať Aj u mňa je pravda, že čo povedali, to splnili Povedali, že nič mať nemôžem, a to som aj dostal Chcel som skúsiť nejaké OP, bol som zvedavý na RLX a ešte som nikdy žiadne nemal (že mám sa skúsiť zastaviť neskôr - čomu som moc nerozumel, nakoľko si myslím, že či ma na nejaký kúzelný zoznam zapíšu dnes, alebo o pól roka, je asi jedno, iste na tom papieri nejaké miesto majú No zistil som, že u Pateka v Prahe mám väčšie šance (tam ma v pohodičke aspoň zapísali), tak snáď aspoň tam sa na mňa usmeje šťastena a ku AP a VC pribudnú raz aj PP. No cesty chronomagora sú nevyspytateľné, kto vie, čo sa v budúcnosti pošťastí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 5 hodinami, steel napsal: ok, ale tohle se tu resilo milionkrat, je to proste nova realita, cekat, ze se to vrati nekam do 2015 kdy clovek na ty suby dostal celkem velkou slevu je blbost. Nevrati. Nevim proc by to RLX delal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Rolex si tiež nemôže robiť do nekonečna čo chce. Už teraz nejeden ocelový model sa priblížil, ba dokonca podliezol retail cenu. Pokiaľ tento trend bude takto pokračovať, nedostupnosť Rolex bude zrazu zas minulosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 10 hodinami, Willie McBride napsal: Aj u mňa je pravda, že čo povedali, to splnili Povedali, že nič mať nemôžem, a to som aj dostal Chcel som skúsiť nejaké OP, bol som zvedavý na RLX a ešte som nikdy žiadne nemal (že mám sa skúsiť zastaviť neskôr - čomu som moc nerozumel, nakoľko si myslím, že či ma na nejaký kúzelný zoznam zapíšu dnes, alebo o pól roka, je asi jedno, iste na tom papieri nejaké miesto majú No zistil som, že u Pateka v Prahe mám väčšie šance (tam ma v pohodičke aspoň zapísali), tak snáď aspoň tam sa na mňa usmeje šťastena a ku AP a VC pribudnú raz aj PP. No cesty chronomagora sú nevyspytateľné, kto vie, čo sa v budúcnosti pošťastí. To je mi ľúto..ale keď si bol u Pateka, mohol si zapísať aj mňa...mne sa toľké kilometre kvoli jedným hodinkám ozaj nechce terigať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 10 hodinami, Davis napsal: Rolex si tiež nemôže robiť do nekonečna čo chce. Už teraz nejeden ocelový model sa priblížil, ba dokonca podliezol retail cenu. Pokiaľ tento trend bude takto pokračovať, nedostupnosť Rolex bude zrazu zas minulosť. Oni udelaj dostupne OP, DJ apod. Coz je za mne super, kdyz clovek muze prijit na kram, ozkouset a koupit na miste fajn hodinky. GMT, Daytony atd. budou umele udezovat nedostupne. To je jejich business model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 15 minutami, matejcaha napsal: Oni udelaj dostupne OP, DJ apod. Coz je za mne super, kdyz clovek muze prijit na kram, ozkouset a koupit na miste fajn hodinky. GMT, Daytony atd. budou umele udezovat nedostupne. To je jejich business model... Tak jsem na dostupnost DJ zvědavý. "Ne/čekám" zatím od února. Druhý model, o který jsem projevil zájem, je GMT a tam si iluze nedělám, zatím ne/čekám něco přes rok a půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 19. 6. 2023 v 7:26, Bert napsal: Nechci být za gramatického fašouna, ale docela živě si díky Radíkovi představuji, že zatímco běžné hodinky se obědnávají, pak Rolády si musím buďto odsnídat, nebo odvečeřet ..... Raději se ani nepouštím na tenký led úvah, co asi tak za slovesný tvar bych dopoledne či odpoledne stvořil východně od řeky Moravy. Nápověda: desiata, olovrant Kdysi se tu zmiňovalo, že když chce člověk určité hodinky, musí zajít s vedoucím prodejny (nebo jak se ta funkce vrchního prodejce jmenuje) na motivační oběd. Tak to bude ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 19. 6. 2023 v 6:57, xcmaniax napsal: To jo, ale jak jinak se da prodat vec, ktere je proste malo a zajemcu hodne... Tak vždycky se dá zdražit, o tolik, až se poptávka s nabídkou vyrovná, ne? Proč to mají zdražovat až překupníci? Odpověď tuším (překupníci mohou případně i zlevňovat, ale sám Rolex ne, protože jak by to vypadalo), ale úplně nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Před hodinou, PavelK napsal: Kdysi se tu zmiňovalo, že když chce člověk určité hodinky, musí zajít s vedoucím prodejny (nebo jak se ta funkce vrchního prodejce jmenuje) na motivační oběd. Tak to bude ono. Urcite to neni requirement. Mne napr. prodali behem podlednich dvou let 3 zajimavejsi ocelovy kousky a do zadku jsem nikomu opravdu nelezl. Zadny kousky ktery nechci, aby mi prodali neco jineho, jsem taky nekupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 13 hodinami, Davis napsal: Rolex si tiež nemôže robiť do nekonečna čo chce. Už teraz nejeden ocelový model sa priblížil, ba dokonca podliezol retail cenu. Pokiaľ tento trend bude takto pokračovať, nedostupnosť Rolex bude zrazu zas minulosť. Kde a kedy podliezol cenu? Resp. ano, kupis na urovni retailu, ale z roku 2004. Alebo nejaky 34mm model, o ktory nikto ani len nezakopne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Před hodinou, PavelK napsal: Tak vždycky se dá zdražit, o tolik, až se poptávka s nabídkou vyrovná, ne? Proč to mají zdražovat až překupníci? Odpověď tuším (překupníci mohou případně i zlevňovat, ale sám Rolex ne, protože jak by to vypadalo), ale úplně nechápu. jaky prekupnici ? jsou to proste zakaznici jako ty nebo ja, akorat, ze ty hodinky je nezajimaj a obratem je buchnou - treba obchodnikovi na ch24 a zlevnovat tos me rozesmal, furt to bude nad retailem a hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Je spousta lidí, kteří se nákupem a prodejem hodinek živí (částečně, nebo zcela), mnoho z nich provozují svoji živnost z domova, či improvizované kanceláře a mají přístup k desítkám nových hodinek, na které jsou jinak dlouhé pořadníky. Těmto lidem asi "překupníci" říkat můžeme, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 10 minutami, EpsteinBarr napsal: Kde a kedy podliezol cenu? Resp. ano, kupis na urovni retailu, ale z roku 2004. Alebo nejaky 34mm model, o ktory nikto ani len nezakopne? Kde a kedy to neviem, ale napriklad Datejust, Yachtmastery, Deepsea a pod už máš problém predať reálne aj za retail a to nie sú žiadne 34 mm dámske modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se