Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

chlapi, zazraky se deji (ikdyz obcas je treba tomu stesticku preci jen jit trochu naproti, ze? :)) - pristi tyden budu mit LVcka. neco malo pres rok...

To ti jako takhle dopředu přislíbili jo? Nějaká novinka ne? Mě vždycky volali v den, kdy to přišlo a musel jsem to hned vzít - žádná příprava nebo tak.

Ako vidim praktiky maju AD rozne, mne telefonovali ze im kazdu chvilu ma prist to co som chcel, ci mam este zaujem, ja ze ano tak ze ked tam budu mi zavolaju.

Volali hned na druhy den, ze hodinky mam nachystane. Urobili mi fakturu, uhradil som ju a vyzdvihol som si ich az za dva tyzdne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako vidim praktiky maju AD rozne, mne telefonovali ze im kazdu chvilu ma prist to co som chcel, ci mam este zaujem, ja ze ano tak ze ked tam budu mi zavolaju.

Volali hned na druhy den, ze hodinky mam nachystane. Urobili mi fakturu, uhradil som ju a vyzdvihol som si ich az za dva tyzdne.

presne, oni vi, co jim rolex posila chvili dopredu...

Odkaz ke komentáři

Prave som na letisku vo Frankfurte. Mal som chvilu cas a tak som tiez skocil pozriet do najblizsieho butiku. Cisto, pusto, na otazku dostupnosti ocelovych sportovych modelov predajca vycaril usmev a premeral si ma ako nesvojpravneho :) Vo vitrine mal OP34, DJ36 a tri potom asi tri DJ41 v zlate. Cisty smutok ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Ne vše asi bude na chrono, ne každý z grey AD tam inzeruje.....

Byl jsem letos v Japonsku a dali se tam koupit i aktuální modely s papíry a původem nejen v Japonsku ale i v rámci Asie + EU.  Takovej největší grey prodejce RLX to má i na svým webu, anebo v tištěným katalogu, že kupuje ve "světě" http://www.909.co.jp/en/

Odkaz ke komentáři

U Hermes, Louis Vuitton je to bezne, ked maju plny obchod nepustaju dnu a caka sa, potom je pred obchodom rad plny aziatov, ktory cestuju a utracaju neskutocne peniaze. Bavil som sa so znackou Fendi a pre nich nieje europsky zakaznik, ktory chce otvorit predajnu skoro ani zaujimavy, ked pride cinan a ten otvori mega velku oredajnu za miliony a berie za miliony rocne.

Taka je bohuzial realita a je velky predpoklad, ze 70 - 80% produkcie Rolex konci v cine.

Mna osobne neberu, ked vidim na letiskach, vo firmach, kolko ludi to ma, je to uz skoro uniforma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...