AdaMoss Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Beztak to jsou fejky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 a to je teda ta navysena produkce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tady mas ten waitlist si sel zaplatit zalohu na vilu za prahou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 si sel zaplatit zalohu na vilu za prahou? Co blbnes, za todle mas byt v centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tady mas ten waitlist Pěkný, šlo by s tím hrát piškvorky. Ale abych nekecal, jedny bílý bych taky snesl. Né že by byly tak ultrasvětový, jen kolik lidí bych nasštval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 chlapi, zazraky se deji (ikdyz obcas je treba tomu stesticku preci jen jit trochu naproti, ze? ) - pristi tyden budu mit LVcka. neco malo pres rok... To ti jako takhle dopředu přislíbili jo? Nějaká novinka ne? Mě vždycky volali v den, kdy to přišlo a musel jsem to hned vzít - žádná příprava nebo tak. Ako vidim praktiky maju AD rozne, mne telefonovali ze im kazdu chvilu ma prist to co som chcel, ci mam este zaujem, ja ze ano tak ze ked tam budu mi zavolaju.Volali hned na druhy den, ze hodinky mam nachystane. Urobili mi fakturu, uhradil som ju a vyzdvihol som si ich az za dva tyzdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Ako vidim praktiky maju AD rozne, mne telefonovali ze im kazdu chvilu ma prist to co som chcel, ci mam este zaujem, ja ze ano tak ze ked tam budu mi zavolaju.Volali hned na druhy den, ze hodinky mam nachystane. Urobili mi fakturu, uhradil som ju a vyzdvihol som si ich az za dva tyzdne. presne, oni vi, co jim rolex posila chvili dopredu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 presne, oni vi, co jim rolex posila chvili dopredu... Takze drzim palce aby to klaplo, poznam to je to super pocit tak dufam sa potom pochvalis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Prave som na letisku vo Frankfurte. Mal som chvilu cas a tak som tiez skocil pozriet do najblizsieho butiku. Cisto, pusto, na otazku dostupnosti ocelovych sportovych modelov predajca vycaril usmev a premeral si ma ako nesvojpravneho Vo vitrine mal OP34, DJ36 a tri potom asi tri DJ41 v zlate. Cisty smutok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Člověk si musí položit dotaz, ?kam ty desítky, ne-li stovky tisíc sportovních Rlx mizí, když teda v obchodech nejsou?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 jojo, TO je přesně TA otázka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Něco bude např. na chrono24, https://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&models=2&models=1&models=58&pageSize=60&priceFrom=0&priceTo=-1&redirectToSearchIndex=true&sortorder=0&usedOrNew=new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 (upraveno) To jistě, ale co jsou to desítky nebo stovky kusů na ch24 oproti deklarované roční produkci Rlx :-) Upraveno 2. prosince 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Kašlat na Rolex, když to tady čtu. Stejně bych měl zájem jen o Camerony a ty nikde u AD nemají , ať si je nechají ubožáci od Rolexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ne vše asi bude na chrono, ne každý z grey AD tam inzeruje..... Byl jsem letos v Japonsku a dali se tam koupit i aktuální modely s papíry a původem nejen v Japonsku ale i v rámci Asie + EU. Takovej největší grey prodejce RLX to má i na svým webu, anebo v tištěným katalogu, že kupuje ve "světě" http://www.909.co.jp/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 A tam bych zase jel jen proto, abych moh říct, že mám žáby za 1,5 míče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 A tam bych zase jel jen proto, abych moh říct, že mám žáby za 1,5 míče Musíš dělit pěti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 driv se stala fronta na pomerance ted je pomerancu dost, tak je modni stat frontu zas na jiny veci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Ta paní na první fotce v tmavým kabatu vypadá, jako by se právě dozvěděla, že ji vyskrtli z waitlistu. Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 U Hermes, Louis Vuitton je to bezne, ked maju plny obchod nepustaju dnu a caka sa, potom je pred obchodom rad plny aziatov, ktory cestuju a utracaju neskutocne peniaze. Bavil som sa so znackou Fendi a pre nich nieje europsky zakaznik, ktory chce otvorit predajnu skoro ani zaujimavy, ked pride cinan a ten otvori mega velku oredajnu za miliony a berie za miliony rocne. Taka je bohuzial realita a je velky predpoklad, ze 70 - 80% produkcie Rolex konci v cine. Mna osobne neberu, ked vidim na letiskach, vo firmach, kolko ludi to ma, je to uz skoro uniforma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se