OndraTce Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 To jako fakt. Stejně to funguje u všech high end butiků / prodejců.Chceš 5711? Proč bych ho měl prodat zrovna Tobě a ne tady Karlovi P., kterej u mě už utratil 12 mega.? Já nevim co na tom furt kdo nechápe, tohle je realita. Líbit se to nikomu nemusí, ale pokud ty hodinky chcete, zaplatíte buď nesmysl šedivce, nebo se naučíte tu hru hrát podle pravidel toho, kdo ty pravidla udává. V tomto případě výrobce a butik. Je to jednoduchý jak facka Ok. Díky za odpověď. Tohle jsou pravidla hry, na která zatím nejsem ochoten přistoupit. Takže Chronomag a chrono24 to i nadále jistí=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Presne tak som to myslel...Londoner, podavam len informacie ako to funguje u nas, kde zijem a ver mi nemam absolutne ziadny dovod si vymyslat historky ;-) Imo nemysli priplatek, ale ze tam musis nakoupit rolad za 100k, neni to jen uplatek, dostanes za nej dalsi hodinky. Upraveno 3. června 2019 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Jenom ciste ze zajimavosti, jaka je retail cena hulku? O kolik je vyssi nez klasicke suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 mas to na netu. 114060 - 6900 EUR116610LN - 7850 EUR116610LV - 8350 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ok. Díky za odpověď. Tohle jsou pravidla hry, na která zatím nejsem ochoten přistoupit. Takže Chronomag a chrono24 to i nadále jistí=)Takze radeji nez se zapsat u ADcka na hodinky je koupis na CHM nebo ch24 jete za vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 v linzi jsou dva rolex kramy a vzdycky na obou ocelovy suby meli. ale naposled jsem tam byl tam pred pul rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Diky diky, podle me by mel rolex tu retail cenu zvednout. mas to na netu. 114060 - 6900 EUR116610LN - 7850 EUR116610LV - 8350 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ok, i tak mi to prijde pritazeny za vlasy. Proc kupovat hodinky co nechci za 10x tolik co stojej ty co chci? Koupim je na chronu za 2x ofiko ceny a je mam je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tak si je už kup a neřeš to :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Takze radeji nez se zapsat u ADcka na hodinky je koupis na CHM nebo ch24 jete za vic?Než se zpovídat v obchodě? Jo. Pro mě je to přijatelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ja nic neresim, jen se mi to nezda no. Napsat to snad muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Kazdej, kdo ty hodinky chce, si je dokáže bez problému sehnat, takže zadnej problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Než se zpovídat v obchodě? Jo. Pro mě je to přijatelnější.Hele me to prijde hrozne vtipne, prijde mi ze vetsina co si stezuje na todle bud ty hodinky stejne nekoupi i kdyby byli nebo se ani nebyli zeptat. Delate z toho hrozne drama, prijdu do obchodu zeptam se a tim to konci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Jak rikam, ja jsem napsal mail, za dva mesice telefon, ze jsou suby pripravene. Celkem normalni pristup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Já jsem si udělal před dvěma měsíci výlet do Prahy z Olomouce, na prodejně nic. Paní si mě zapsala a sdělila mi, že sportovní modely tak v řádech let, Expy v řádech měsíců. Minulý týden mi volala (ohledně Tudoru P01), situace se nijak nezměnila.Než na mě (jestli kdy) přijde řada, vezmu zase Tudory, jako při mé návštěvě před dvěma měsíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Ja si zacinam mysliet, ze to proste treba kupit od priekupnikov, mas to hned, sice preplatis, ale ked to chces nosit, tak preco nie? lacnejsie to uz ajtak nebude. Ked ched hodinky na "investiciu" tak si holt treba pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Ja si zacinam mysliet, ze to proste treba kupit od priekupnikov, mas to hned, sice preplatis, ale ked to chces nosit, tak preco nie? lacnejsie to uz ajtak nebude. Ked ched hodinky na "investiciu" tak si holt treba pockat a za par let cekani se ta ofiko cena stejnak priblizi te dnesni od prekupnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Nasměroval bych vaši pozornost na 16610LV a jeho cenovýmu vývoji. Když to teda "levnější už beztak nebude" Celý je to hype, kterej při krizi (která přijde) praskne. Teď je to peklo, ale pamatujete si, jak se před pár lety daly 5712 koupit hned? Na krámě? Totéž suby, gmt, atd. Jde to v cyklech, jako všechno. Třeba vytrvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 https://www.ablogtowatch.com/rolex-prices-past-60-years-revealing-analysis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Nasměroval bych vaši pozornost na 16610LV a jeho cenovýmu vývoji. Když to teda "levnější už beztak nebude" Celý je to hype, kterej při krizi (která přijde) praskne. Teď je to peklo, ale pamatujete si, jak se před pár lety daly 5712 koupit hned? Na krámě? Totéž suby, gmt, atd. Jde to v cyklech, jako všechno. Třeba vytrvat. Přesně. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se