Dokusan Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Díky, to je relativně přijatelný kurz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Bechyne jede 26 a Carollinum 27 tak posledni rok. Je mozne ze to se to ted zmeni, u obou je mozne platit v eurech cenikovk. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Carollinum bylo 26,5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Bylo. Loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Tak já aktuální info z dneška, stále kurz 26. Měl sem trochu obavy, že tam dají aktuální. (eura totiž nemám) Upraveno 27. března 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Uz ti napsali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 V 27. 3. 2020 v 10:41, Exiztence napsal: Bechyne jede 26 a Carollinum 27 tak posledni rok. Je mozne ze to se to ted zmeni, u obou je mozne platit v eurech cenikovk. Netušíte náhodou 1) jaká je situace nyní co se týká kurzu, a 2) zda má nějaký negativní "důsledek", když odmítnete jedny hodinky a současně jste "zapsáni" a čekáte ještě na jiný model (tj, zda to nějak nesníží šance, že vám nabídnou i ten druhý model, když jste jednou odmítli. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Ad 1) kurz Bechyně 27 Kč/€, informace z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Bod 1) ja kupoval zacatkem brezna za kurz 26.50Bod 2) byl jsem zapsan na dva modely jeden kdyz dosel jsem na podzim odmitl a druheho se dockal letos, takze to asi vliv nemaOdesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Jinak pro info - čekací doba na 116610LN u mě byla 4měs, což mě teda dost překvapilo, říkali mi původně cca 10-12měs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Ja na stejny model cekal 10mesicu skoro, na den presne..Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 116610LN 2-3 měsíce, DJ41 v podstatě do týdne jakékoliv.... Běchyně už taky přešel na 27... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 2 hodinami, Denjl napsal: 116610LN 2-3 měsíce, DJ41 v podstatě do týdne jakékoliv.... Běchyně už taky přešel na 27... Tak mi, prosim te, jedny suby s touhle cekackou vezmi. A docela by me pak teda zajimaly cekacky na GMTcky a Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ja byl z ulice a suby jsem měl jak jsem psal.... stejně tak myslím Pepa (chosef76) , ze Pepo? Tak mi, prosim te, jedny suby s touhle cekackou vezmi. A docela by me pak teda zajimaly cekacky na GMTcky a Daytony Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ja byl z ulice a suby jsem měl jak jsem psal.... stejně tak myslím Pepa (chosef76) , ze Pepo? Tak mi, prosim te, jedny suby s touhle cekackou vezmi. A docela by me pak teda zajimaly cekacky na GMTcky a Daytony Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tiez sa hlasim… ak niekto z ulice uvidi vo vyklade Suby alebo ich dostane za 4 tyzdne tak nech mi ich prosim vezme… Pozvem ho na kavu, pivo, limo... Ja som mal na posledne dva nakupy GMT a Exp II stastie a oboje boli do 3 tyzdnov. Teraz mi ale asi stastie doslo lebo na blbe ND Suby cakam uz 9 mesiacov u 3 AD. Asi ma pomaly tato Rolex sarada prestava bavit…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 40 minutami, Tichus napsal: Tak mi, prosim te, jedny suby s touhle cekackou vezmi. A docela by me pak teda zajimaly cekacky na GMTcky a Daytony GMT BLRO 3 roky, GMT BLNR 1rok, Daytona min. 5 let a více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ty vole, fakt by me zajimalo, od ceho se to jako odviji. Tipuju kolo stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ty já bych řekl, ze jedou podle pořadí zapsaných lidi... ale teď třeba myslím Dlubix zjistil, ze není zapsaný a žil v tom, ze je zapsány třeba půl roku....Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Před hodinou, Denjl napsal: Ty já bych řekl, ze jedou podle pořadí zapsaných lidi... ale teď třeba myslím Dlubix zjistil, ze není zapsaný a žil v tom, ze je zapsány třeba půl roku.... Sent from my iPhone using Tapatalk Solved. Admin. chyba. Zpět na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se