matejcaha Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 No logika je jednoducha. Dokud budou lidi ochotni platit za dany model nad retail, tak budou cekacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 7 hodinami, moco napsal: Bechyně by klidně mohl zvednout porodnost v ČR, kdyby umožnil nákup Rolex k narození potomka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejpracny Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Z toho co jsem pochopil tak Daytony a GMT jsou na prodejne stale skoro k nevideni. Spis jsou to Vanoce, kdyz prijdou. A taky se netvarili, ze by jim ty Suby chodili nejak casto. Ale pokud se to zlepsi, tak jen lip pro nas, co chceme hodinky na noseni a ne na obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 13:51, matejpracny napsal: Dá se dočkat, dneska vyzvednuté Tak to měli v pondělí u Bechyněho zavážku já byla hned v pondělí co volali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 1 hodinou, praguegabi napsal: Já byla hned v pondělí co volali Gratulace sedí perfektně . Jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 @praguegabi parádička, jsou nádherné , ten cifr dělá na sluníčku divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 4 hodinami, matejpracny napsal: Ale pokud se to zlepsi, tak jen lip pro nas, co chceme hodinky na noseni a ne na obchod Přesně před 2 hodinami, praguegabi napsal: Tak to měli v pondělí u Bechyněho zavážku já byla hned v pondělí co volali Jsou moc pěkný, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 4 hodinami, praguegabi napsal: Tak to měli v pondělí u Bechyněho zavážku já byla hned v pondělí co volali Blahopřeju, sednou ti krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Díky všem První dojmy? Když mi volali, tak jsem měla nevěřícně otevřenou pusu, pak slzy, pak úsměv a když jsem si je vyzvedávala tak neustálý úsměv a šok Měla jsem možnost si DJ36 vyzkoušet před objednáním, ale v jiné barevné kombinaci s velkým páskem, takže i přesto pro mě bylo překvapení, jak krásně mi padnou na ruku. Nemůžu se na ně vynadívat Zvolila jsem hodinky tak abych si je mohla vzít k podpatkům i k teniskám. Jsem z nich nadšená, protože se opravdu hodí ke všemu a díky ciferníku, je mohu kombinovat i se zlatými doplňky. Jsou to krásky na celý život Před vyzvednutím jsem si zažívala trošku výcvik, nebo jak bych to řekla. Objednali jsme si celá rodina, měla jsem je mít dle odhadu první. Na konec 2 týdny předemnou, jsme měli v rodině 2 hodinky a pro mě furt nic, samozřejmě nejvíc natěšená jsem byla já a tak jsem 2 týdny smutně koukala po ostatních a už vzdávala naději, že bych se dočkala…ale nakonec to vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Len taka otazka. Co si myslite aka je cakacia doba na GMT BLNR? 2-3 roky? A po par mesiacoch su tu))) Nechapem,ze veru.Ako je toto vobec mozne. Zajtra budu na ruke)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 To vydavaji jak rohliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 A někdy ještě rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 14 hodinami, praguegabi napsal: Díky všem První dojmy? Když mi volali, tak jsem měla nevěřícně otevřenou pusu, pak slzy, pak úsměv a když jsem si je vyzvedávala tak neustálý úsměv a šok Měla jsem možnost si DJ36 vyzkoušet před objednáním, ale v jiné barevné kombinaci s velkým páskem, takže i přesto pro mě bylo překvapení, jak krásně mi padnou na ruku. Nemůžu se na ně vynadívat Zvolila jsem hodinky tak abych si je mohla vzít k podpatkům i k teniskám. Jsem z nich nadšená, protože se opravdu hodí ke všemu a díky ciferníku, je mohu kombinovat i se zlatými doplňky. Jsou to krásky na celý život Před vyzvednutím jsem si zažívala trošku výcvik, nebo jak bych to řekla. Objednali jsme si celá rodina, měla jsem je mít dle odhadu první. Na konec 2 týdny předemnou, jsme měli v rodině 2 hodinky a pro mě furt nic, samozřejmě nejvíc natěšená jsem byla já a tak jsem 2 týdny smutně koukala po ostatních a už vzdávala naději, že bych se dočkala…ale nakonec to vyšlo Blahopřeju a užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Jinak taky gratuluji,sedí perfektně,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 V 4. 8. 2022 v 17:33, jamikadze napsal: Len taka otazka. Co si myslite aka je cakacia doba na GMT BLNR? 2-3 roky? A po par mesiacoch su tu))) Nechapem,ze veru.Ako je toto vobec mozne. Zajtra budu na ruke)) A kde? to bych ani nerekl, ze je mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenes Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Ja som sa zapísal na oceľové suby tento týždeň tak uvidíme či sa dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 mozno....na 22. vyrocie registracie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenes Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 No uvidíme možno más pravdu ale nejako to neriešim keď budú tak ich budem mať a keď nie tak sa svet nezrúti kvôli tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Dnes jsem v Londýně, v Rolex na Old Bond Street s potěšením shlédl snad všechny ocelové modely ve výloze, vyjma Dayton ... tak alespoň na pohled to nevypadá tak děsivě Na dostupnost jsem se neptal, poněvadž nic nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 @Jarett Jarku, tak mi tam, prosím tě, vezmi ocelový suby a magnetku na ledinici Big Ben. Jestli nebude magnetka, tak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se