Bert Odesláno 12. února 2025 Nahlásit Odesláno 12. února 2025 @Radimk no právě, když to předpřipravíš sous vide, tak to na té pánvi už jen "opatříš kůrčičkou", jinak bych to nedoporučoval ... No a ta smoking gun je totální bomba, se kterou chuť dokonale ošálíš, a nepoznáš, že to nebylo v pravém grilu na dřevěné uhlí.
odjinud Odesláno 13. února 2025 Nahlásit Odesláno 13. února 2025 Diky za reakce, panove. Cili moje puvodni predstava, ze kdyz se to jmenuje grilovací pánev, tak ze to bude na varici grilovat jako gril, byla lehce naivni, ze?
polifka Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Mám na grilu litinový rošt, topím dřevěným uhlím. Můj dotaz je ČÍM MAŽETE ROZPÁLENÝ ROŠT GRILU ABY SE MASO NEPŘIPEKLO??? Možná už tu někdo o tom psal, ale nenalezl jsem nic. Díky za odpověď.
M.K. Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Já si za tímhle účelem schovávám kůže od špeku. 1
Leopold Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Hlavne je potom liatinu rozpáliť až natoľko , že keď na ňu prsknem kvapku vody tak z liatiny odskočí, vtedy sa mäso neprilepí .
Bert Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Naprostý souhlas. V jedné reklamě, kde tvrdili (mylně), že nic není dál potřeba, protože mají extra hyper super nepřilnavý povrch, to nazývali tancem kapek. Opravdu to tak vypadá, a jako test je to skvělé.
safi Odesláno 7. července 2025 Nahlásit Odesláno 7. července 2025 Moje drobotina toužila po vlastním grilu. Tak si ho děti udělali z dětského kolečka. Lepší než keramické vajíčko A udělali nám i večeři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jehlan Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Docela mě láká zkusit "Cedar plank salmon" Cedar Planked Salmon Recipe Má někdo zkušenost ? ...popřípadě i kontakt v ČR na ta cedrová prkénka (vím že to jde z Amazon.com : baoyeewood 9 Pack Western Red Cedar Planks for Grilling Salmon, 7"x3.7" Grilling Planks, BBQ Accessories for Grilling : Patio, Lawn & Garden ) ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
P_P Odesláno neděle v 18:42 Nahlásit Odesláno neděle v 18:42 Ahoj, měl bych dotaz na zkušené "grilovače". Plánuji nákup plynového grilu a zatím tápu ve značce, natož modelu. Zvažuji Weber, Napoleon, nebo Broil King. Každý vychvaluje něco jiného, svoji technologii a pod. Cenová představa je cca 25k, možná i 30k, pokud to bude dávat smysl. Uvítám zkušenosti, nebo pokud zde někdo grily prodává a zná přednosti a výhody, cokoli co mi pomůže vybrat. Díky.
Dez123 Odesláno pondělí v 14:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:07 To dost záleží, co budeš s grilem dělat. Já mám menšího Webere. Kvalita super, ranec příslušenství, dobrá dostupnost dílů. Bral jsem schválně menší model, pže griluju buď sám, nebo ve dvou. Garden party pro 10 lidí bych s tím obsluhovat nechtěl.
Vir Odesláno pondělí v 15:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:08 (upraveno) Já mám už sedmý rok Broil King Baron. Jsem maximálně spokojen. Zadní hořák a motorový rožeň v balení. Dokoupen litinovej tál, litinovej pekáček místo roštu a box na štěpku. 10 kg plynová láhev se vejde do sķříňky což u Webru nešlo. Zajeď se podívat kde je maj vystavený. Já vybíral mezi Webrem a Broil King. Jestli bych měl vybírat znovu tak bych vzal bez rozpaků opět Barona Upraveno pondělí v 15:12 uživatelem Vir
P_P Odesláno pondělí v 16:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:26 Díky za zkušenosti. Zvažoval jsem ten Weber, ale prý je to už hodně o marketingu, asi i dražší za stejnou konfiguraci. Ten Broil Kong jsem zařadil do výběru nakonec a celkem se mi líbí. Zvažoval jsem model Broil King Crown 490 Shadow, ale při porovnání je Broil King Baron 490 Shadow asi mnohem lepší, mnohonásobně delší záruka a rozdíl 5-6k není zas tak velký. Podle recenzí, co jsem našel, je to hodně výkonný gril a lehce se maso spálí, ale pokud se dívám, ty výkony jsou obdobné. Jak se to udržuje, čistí? A co ta teplota, dá se grilovat od oka, nebo to chce teplotní sondu?
Mildík Odesláno pondělí v 16:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:30 Stopro potvrzuji předchozí příspěvek. Mám Barona asi devět let, tenkrát stál i s příslušenstvím okolo třiceti a podobný Weber byl za nesmysl. Hlavně rozhodla možnost nacpat tu klasickou 10kg láhev dovnitř, to tenkrát nikdo jiný neuměl a ty menší US k sehnání běžně nebyly. Běžně na něm grilujeme pro dva lidi, ale párkrát nebyl problém nakrmit třeba 20 lidí. Drahá ho v pergole používá běžně místo trouby na pečení třeba buchet, nebo na zaváření. Teď už je možností mnohem víc ale asi bych taky neměnil. 1
P_P Odesláno pondělí v 18:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:20 Super, díky za zkušenosti. Původně jsem zvažoval Fieldmann za 15k, ale pak se do toho člověk víc ponoří, čte, hledá, ten budget se postupně také zvedá na 20, 25, teď cca 30k. Ale chci fakt něco kvalitního, přece jen to člověk nekupuje každý rok. 1
Vir Odesláno pondělí v 19:54 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:54 (upraveno) před 3 hodinami, P_P napsal: Díky za zkušenosti. Zvažoval jsem ten Weber, ale prý je to už hodně o marketingu, asi i dražší za stejnou konfiguraci. Ten Broil Kong jsem zařadil do výběru nakonec a celkem se mi líbí. Zvažoval jsem model Broil King Crown 490 Shadow, ale při porovnání je Broil King Baron 490 Shadow asi mnohem lepší, mnohonásobně delší záruka a rozdíl 5-6k není zas tak velký. Podle recenzí, co jsem našel, je to hodně výkonný gril a lehce se maso spálí, ale pokud se dívám, ty výkony jsou obdobné. Jak se to udržuje, čistí? A co ta teplota, dá se grilovat od oka, nebo to chce teplotní sondu? No asi tak. Grilů jsem mě dost....ten Baron je opravdu festovně udělanej. Jak se to čistí.... jako jiné grily ... na hovno, ale jde to. Jak jsem už psal ...oproti ostatním je to kus železa, ale třeba už dělaj neco lepšího. Jestli griluješ, tak to zvládneš od oka...to je o zkušenostech Mám ho celoročně venku pod pergolou a griluju i v zimě. Upraveno pondělí v 19:56 uživatelem Vir 1
Vir Odesláno pondělí v 20:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:06 (upraveno) Asi tak..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pondělí v 20:15 uživatelem Vir
warann Odesláno pondělí v 20:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:21 Kdyz uz to tady ozilo, tak - i kdyz dotazem asi nepotesim - el. gril na prilezitostny grilovani na zahrade? Neco jako tenhle Weber asi https://www.zahradni-grily.com/zbozi-elektricky-gril-weber-q-1400-dark-grey-detail-125086?hgtid=e3e8c5a8-ee13-4efc-ac1b-d3e50ac1b5d8 Dikes.
P_P Odesláno pondělí v 20:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:25 Z těch fotek jsem dostal hlad, vypadá to fakt super. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se