Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fórum není nemocné, registroval se na něj nějaký spamer, který na všechny (nebo vybrané) uživatele fóra rozeslal SZ (soukromou zprávu) s výše uvedenou "nabídkou". A Chronomag pak poslal (těm, kteří to mají nastavené) notifikační email s obsahem té soukromé zprávy.

Takže:

- fórum je v pořádku

- notifikační email poslal Chronomag, 

- spamera předpokládám admini smažou/zablokují

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak pokud na Svetu Natalii jen jde jaro a sbírá tady adresy, tak to je v klidu a téma se může zamknout.

Odesláno

Trošku mi to reakcemi připomíná tu ?aféru? s těžením bitcoinů. To se tu tady taky sešlo pár hysterek, rušily se profily, organizovaly uliční hlídky...

@LuBart: Neboj se, nikdo se ti do mailu nenaboural.

Odesláno

Tak pokud na Svetu Natalii jen jde jaro a sbírá tady adresy, tak to je v klidu a téma se může zamknout.

Určitě, hele vona se tady nalogovala náhodou a hned jí vyjelo téma Zli chlapci od Pe3xxxe, tak se neudržela a přišlo to na ní si myslím, prostě ani neví, že je to tady o hodinkách noooo. Buď v klidu, tyhle upozorňující zprávy chodí do mailu běžně.

Odesláno

Téma jsi založil ty, tak si ho i zamkni a máš to :-).

Odesláno

A vôbec vás netrápi, že chodíte na fórum cez http a nie cez https?

Odesláno

@kuncák7: Aha, myslel jsem, že zamyká jen admin. Moc se tu nepohybuju, jsem rád, že jsem se aspoň dokázal zaregistrovat, jak psal Bob. Díky všem za čas.

Odesláno

Pro jistotu, aby se pak zakladatel vlákna nevymlouval, že jsem příliš hrubý ...... Poslána tato SZ

LuBarte, ty jsi ale excelentní trouba. Ta nabídka Ti přišla do SZ, a máš nastavený mail, aby Tě na SZ upozorňoval, včetně samotného textu zprávy. Díky, za rozjitření již tak složité atmosféry.Žádná spammerka Tvůj mail nevidí. Ještě jednou dík, roBERT

P.S. V rámci tolik populární transparentnosti tuto zprávu lepím do Tebou založeného vlána.

Odesláno

Vidim, ze prisla nova zprava...rikam si konecne mi nekdo nabizi hodinky, ktere poptavam a ono nic. Sexu mam dost, hodinek malo :-)

Odesláno

@Bert: Proto se my moulové, ptáme vás chytrých. A jak vidím, ozvali se další i příjemci mailů. Kdybys rovnou napsal, že jsi tady admin, a že upozornění na SZ tady funguje tak a tak, stačilo. Z jiných fór mi taky chodí mailem oznámení o SZ, ale v těle je vždy jen

You have a new message from xxxx waiting for you on xxxx

To read it, click on the following link ...

Tady byl mailu rovnou i celý text SZ. Takže pardon, že mě to překvapilo.

@Radius: Že byli adresáti vybíráni podle značek, které tady hlásí, že mají na ruce nebo doma, mě bohužel taky napadlo.

Odesláno

LuBarte, tak to teda spammerka použila dost blbej algoritmus, když obeslala i mně, který se tady prezentuje jenom Seiko Pětkami, digitálkami Casio a skrz naskrz prorezlým 18 let starým Fordem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...