Taylor Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Fórum není nemocné, registroval se na něj nějaký spamer, který na všechny (nebo vybrané) uživatele fóra rozeslal SZ (soukromou zprávu) s výše uvedenou "nabídkou". A Chronomag pak poslal (těm, kteří to mají nastavené) notifikační email s obsahem té soukromé zprávy. Takže: - fórum je v pořádku- notifikační email poslal Chronomag, - spamera předpokládám admini smažou/zablokují
kuncák7 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Jsem též normální :-), dnes jsem to měl ve spamu.
LuBart Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Tak pokud na Svetu Natalii jen jde jaro a sbírá tady adresy, tak to je v klidu a téma se může zamknout.
OndraTce Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Trošku mi to reakcemi připomíná tu ?aféru? s těžením bitcoinů. To se tu tady taky sešlo pár hysterek, rušily se profily, organizovaly uliční hlídky... @LuBart: Neboj se, nikdo se ti do mailu nenaboural.
Sphinxx Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Tak pokud na Svetu Natalii jen jde jaro a sbírá tady adresy, tak to je v klidu a téma se může zamknout.Určitě, hele vona se tady nalogovala náhodou a hned jí vyjelo téma Zli chlapci od Pe3xxxe, tak se neudržela a přišlo to na ní si myslím, prostě ani neví, že je to tady o hodinkách noooo. Buď v klidu, tyhle upozorňující zprávy chodí do mailu běžně.
Sphinxx Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 A navíc má už má banána, takže sex nebude ...
Zeeberdee Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Mne to taky prislo, ale uplne nesedim na ten popis, takze v praci depka, ze nic nebude. A ted jeste k tomu ten banan taky neprida.
kuncák7 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Tak pokud na Svetu Natalii jen jde jaro a sbírá tady adresy, tak to je v klidu a téma se může zamknout.Téma jsi založil ty, tak si ho i zamkni a máš to :-).
P11 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 A vôbec vás netrápi, že chodíte na fórum cez http a nie cez https?
LuBart Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 @kuncák7: Aha, myslel jsem, že zamyká jen admin. Moc se tu nepohybuju, jsem rád, že jsem se aspoň dokázal zaregistrovat, jak psal Bob. Díky všem za čas.
Bert Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Pro jistotu, aby se pak zakladatel vlákna nevymlouval, že jsem příliš hrubý ...... Poslána tato SZ LuBarte, ty jsi ale excelentní trouba. Ta nabídka Ti přišla do SZ, a máš nastavený mail, aby Tě na SZ upozorňoval, včetně samotného textu zprávy. Díky, za rozjitření již tak složité atmosféry.Žádná spammerka Tvůj mail nevidí. Ještě jednou dík, roBERTP.S. V rámci tolik populární transparentnosti tuto zprávu lepím do Tebou založeného vlána.
Bert Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Vlákno odemykám. Třeba se tu objeví někdo, kdo umí PHP, viz mé předchozí prosby třeba ve statusu.
Kamil Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Nevíte někdo co se děje? Přišla mi nějaká zpráva s odkazem na erotické stránky.
farkyostrava Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 nekdo nas provalil ze umime utracet penize za chujoviny tak nabizi picoviny :-)
MejlaG Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Vidim, ze prisla nova zprava...rikam si konecne mi nekdo nabizi hodinky, ktere poptavam a ono nic. Sexu mam dost, hodinek malo :-)
Návštěvník Radius Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Hele a jakou nosi znacku hodinek ti, kterym to prislo?
LuBart Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 @Bert: Proto se my moulové, ptáme vás chytrých. A jak vidím, ozvali se další i příjemci mailů. Kdybys rovnou napsal, že jsi tady admin, a že upozornění na SZ tady funguje tak a tak, stačilo. Z jiných fór mi taky chodí mailem oznámení o SZ, ale v těle je vždy jenYou have a new message from xxxx waiting for you on xxxxTo read it, click on the following link ...Tady byl mailu rovnou i celý text SZ. Takže pardon, že mě to překvapilo.@Radius: Že byli adresáti vybíráni podle značek, které tady hlásí, že mají na ruce nebo doma, mě bohužel taky napadlo.
Filip.J Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 LuBarte, tak to teda spammerka použila dost blbej algoritmus, když obeslala i mně, který se tady prezentuje jenom Seiko Pětkami, digitálkami Casio a skrz naskrz prorezlým 18 let starým Fordem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se