Effe Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 no fajne , ale co teď s těma modrýma pilulkama ...... prodejní vlákno Ostatní ? :-)
zhrado Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Asi budeš mať iné prednosti Edit: to bolo na Filip.J Upraveno 5. června 2019 uživatelem zhrado
John_Lenon Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Ježis, tady se z toho udělala detektivka. tady něco na zamyšlení: https://www.esfcr.cz/detail-clanku/-/asset_publisher/BBFAoaudKGfE/content/kurz-pocitacove-gramotnosti?inheritRedirect=false
Sláva Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 LuBarte, tak to teda spammerka použila dost blbej algoritmus, když obeslala i mně, který se tady prezentuje jenom Seiko Pětkami, digitálkami Casio a skrz naskrz prorezlým 18 let starým Fordem. Taky se přidám... Se sbírkou homage hodinek a jedněma bambinama by si na mě holka moc nepolepšila... Ale třeba by za sex zaplatila ona mě a já si mohl konečně koupit něco pořádného..
Mike2811 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 LuBarte, tak to teda spammerka použila dost blbej algoritmus, když obeslala i mně, který se tady prezentuje jenom Seiko Pětkami, digitálkami Casio a skrz naskrz prorezlým 18 let starým Fordem.Asi to poslal/poslala všem, když jsem to dostal i já s obyč hodinkami a pár příspěvky ;-)
Michael Psy Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 (upraveno) Milerád přenechám slečnu k dispozici členům fora. Nejsem lakomec, rád se podělím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2019 uživatelem Michael Psy
mlsoun1 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Jen aby to holka všechno zvládla,je nás tady poměrně dost
bohus76 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Celý víkend ji pak bude koupat v heřmánku
(z)denny Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Do soukromého emailu mi přišla od nějakého eroshopu nabídka na viagru a do SZ Chronomagu od Natálie nabídka na sex. Myslíte, že v tom mám hledat nějakou spojitost?
bandicoot Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Odesláno 6. června 2019 Tady je fajnovej tool na zjištění uniklých adres. https://haveibeenpwned.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se