Radimk Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 (upraveno) Docela rozumím proč verzi no date a přihřeju si svoji polívčičku.Tudory, diametr 41mm, čisté, kvalitní, cenově přijatelnější než R, za mě jako (nedokonalého) OWG prostě ideál:Black bay heritage, 41mm black: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obrázek stažen z netu "SJX" Upraveno 26. června 2019 uživatelem Radimk
warann Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 GS už někdo zmiňoval? Ty by asi taky zadani mohly splňovat. Odpovídajících modelů bude povícero, akorát jsem teď jen na mobilu a nechce se nikto hledat.
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Seiko ne. Ty Tudory jsem se díval. Moc se mi líbí zajdu se na ne podívat dnes k Brchynemu. Zda se mi velká korunka tak aby nedrela. Ale aby to nebylo tak ze to bude náhrada za expy jen levnější a radost poloviční. Uvidím.
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Co si myslíte o tudoru jako značce a jejich hodinkách. Stojí z tu cenu když je tam běžná Eta?
Dokusan Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 V Black Bay 58 dle mého obyčejná ETA není. Mají rezervu 70 hodin a COSC certifikaci
sibirnaya Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Co si myslíte o tudoru jako značce a jejich hodinkách. Stojí z tu cenu když je tam běžná Eta? North Flagy maj tridenni inhouse http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128584-p-tudor-north-flag/?hl=flag . Btw, kolik mas zapesti?GS už někdo zmiňoval? Ty by asi taky zadani mohly splňovat. Odpovídajících modelů bude povícero, akorát jsem teď jen na mobilu a nechce se nikto hledat. GS vetsinou nemaj zadnou lumi..
Radimk Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 (upraveno) Seiko ne. Ty Tudory jsem se díval. Moc se mi líbí zajdu se na ne podívat dnes k Brchynemu. Zda se mi velká korunka tak aby nedrela. Ale aby to nebylo tak ze to bude náhrada za expy jen levnější a radost poloviční. Uvidím. Ano, korunka je u tohoto modelu větší, nicméně je to rysem této modelové řady a nijak neruší,a vůbec už nedře, a le to je na vyzkoušení, každému to sedne jinak.GS jsi smetl šmahem, ale minimálně za shlédnutí ta mechanická řada stojí, je v nich úplně jiná filozofie, než v běžné Eurokonfekci. Co si myslíte o tudoru jako značce a jejich hodinkách. Stojí z tu cenu když je tam běžná Eta? Tak původní koncepce značky byla být levnější a dostupnější značka k Rolexu a patřily k sobě do jedné rodiny.Teď se profilují jako samostatný brand, nicméně pořád je to postavené na stejných kořenech.Použitá Eta je do jisté míry diskutabilní, nicméně ověřený a kvalitní stroj, servisovatelný "v každé lepší garáži" Upraveno 26. června 2019 uživatelem Radimk
VojtaB Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Exp 1.. Da se koupit neco jeste usedlejsiho a nudnejsiho..? Samozrejme je to vec subjektivni, treba se fakt nekomu uprimne libi, ja tomu ale moc neverim.. Jejich kouzlo bude spocivat spis v napisu na cifru. Mozna jsem moc ale "mladej" a v 50-60ti si budu rikat, jak jsou to vlastne bajecny hodinky, kdo vi BB58 jsou vyladeny hodinky po technicke i designove strance, krasnej retro kousek.. Jde jen o to, jestli uneses, ze to jsou "jen" Tudory a ne Rolexy.. Souhlas, měl jsem 14270 a měly to bejt univerzály na pořád, ale byla to vlastně neskutečná nuda (zlatý Alpinisty). Možná, když toho člověk hodně vystřídá, tak už může bejt usedlej a nevadí to, ale jestli je tu Serza chvíli a moc toho ještě neponosil, tak za sebe bych doporučil v takový fázi jako definitivky něco s datem nebo aspoň otočnou lunetou, pak je to za mě takový živější a zábavnější. Čili ideálně plechový suby nebo exp 2, budget varianta pak BB GMT nebo North Flag, to je všechno pro nějakej dobrodružnej styl života super
prischera Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Co si myslíte o tudoru jako značce a jejich hodinkách. Stojí z tu cenu když je tam běžná Eta?V BB58 není ETA, ale plnohodnotný inhaus MT5402. Kremikovy vlasek, COSC, 70h rezerva. Moje recenze je tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/127348-tudor-black-bay-fifty-eight/page-2&do=findComment&comment=2317575
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Zápěstí mám 18,5. Jsem tu dlouho ale ztratil jsem přístupová hesla a znovu jsem se zaregistroval. Již jste mi radili orienty, steinharty,....otočnou Lunetu mám s moc ji na novych nechci. Z tudoru jsem měl na mysli ty o kousek výše viz poslední obrázek.
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Ty co jsou nejvíce podobně expům
kuncák7 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Hele, ale i jinak bych se tý ETY rozhodně nebál, případná oprava by tě nepoložila ( jinak jak se píše výše, v BB 58 je už inhaus, totéž případně i v GMT-čkách s pepsi lunetou, ty jsou ale větší ).
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Mám Etu ve steinhartech a hodinář to furt ladí a furt jsou na tom s přesností dost bídně. Jako hůř než Orient a dokonce hůř než starý parnis co nosím na lítačku
ismit Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Moje první pořádné hodinky jsou Tudor NF od Motyho z toho inzerátu, co sem dával Sibiř. Asi jimi nejsem úplně uhranutej, ale rozhodně se mi teda neokoukaly. Myslím, že jsou hodně originální a při tom ctí historii. Na 18,5 zápěstí jsou v pohodě, modré lumi je super a ta přesnost + rezerva 70 hod (o víkendech je šetřím), to jsou pro mě úplně perfektní parametry.
kuncák7 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Mám Etu ve steinhartech a hodinář to furt ladí a furt jsou na tom s přesností dost bídně. Jako hůř než Orient a dokonce hůř než starý parnis co nosím na lítačkuTak to bych možná uvažoval o změně hodináře ( u toho vyladění Steinů ). Zatím jsem s tím neměl nikdy problém, proto jsem napsal předchozí příspěvek.
Serza Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 Tak to mě taky napadlo. Zkusím jiného
AdaMoss Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Neprocital jsem to cely, ale vidim te na EXPy...horolezec, dobrodruh...tam snad ani nic jinyho nejde. S 18,5cm zapestim bych sel klidne i do Polarek a mas to vyreseny na furt. Oboji muzu nabidnout k vyzkouseni - sem tam jezdim do Zdaru nad Sazavou.
Serza Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Adamoss-jestli mas expy 1 39 mm tak bych si je neskutečně rad vyzkoušel. Dal by jsi mi vědět až pojedeš ? Mám poslat tel. Číslo ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se