parnistroj Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 to tedy neni, nekde jsem videl jak na pocest zalozeni nejake stavby, stahl Blancpainy z ruky a mrsknul je do toho zivyho betonu... :-/ jako spravnej kriminalnickej buran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 blam> Vůbec by mě nenapadlo, že to někdo odhalí. Fakt dobrá práce (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Já o nich dřív hodně uvažoval a pak stačilo jen najít jaký to je přesný typ. Každopádně Siwiho z toho asi jebne. Tak mě trochu mrzí, že jsem sem vlezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Už jeblo... Vedle jsem psal o svých obavách, aby se jim tu nezačalo říkat Kajínkovky. Ale on je asi brzy zahodí, páč se s nima nenaučí zacházet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Škoda že už se Kájínek upsal jiný značce.Nabídl bych mu svoje.V super stavu - ještě ve folii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Tak nevím s tím Kajínkem, narazil jsem náhodou na tohle: http://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A170525_185848_dx-zpravy_lare&foto=LAR6b879b_klll9895.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Goldblum s Deppem ve filmu Mortdecai. Goldblum hraje miliardáře, co to může mít za hodinky? Obrázek mizerný, lepší jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Šilhavý a béčka? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Škoďák a nodate Sub! Mistři! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Upraveno 28. května 2017 uživatelem JanNovakJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Škoďák a nodate Sub! Mistři! Sent from my iPhone using Tapatalk kuci opaleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Tohle nejsou ti "kluci opaleny". Tihle jsou v te scence zminovani jako "klauni". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Kucí opálený by je sfoukli jako svíčku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Milan Šádek IFBB Pro - Invicta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Milana jsem se pokoušel párkrát hodinkově napravit, ale nedal si říct. V lepším případě má G-Shocky, v horším něco takovýho nebo nějakou kolotočářinu od módní značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Novy ambasador u Tudoru... David Beckham.. https://www.hodinkee.com/articles/david-beckham-announced-as-tudors-newest-global-brand-ambassador Upraveno 30. května 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Novy ambasador u Tudoru... David Beckham.. Screenshot_20170530-200029~01.png https://www.hodinkee.com/articles/david-beckham-announced-as-tudors-newest-global-brand-ambassadorA dopr z toho zrovna radost nemam ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Sorry omyl Upraveno 30. května 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Spozna niekto co ma na ruke Kanadsky astronaut Chris Hadfield? Jeho zvycajne omegy X-33 to nebudu, tolko viem povedat... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Ad Beckham - za ty potetovaný pazoury bych mu snížil odměny, takhle ty hodinky vůbec nevyniknou... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se