Stelvio Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Respektuji ať si každý nosí co chce, ale ty řetězy..to je šílenost. Chápu, že jsou v tom prachy a i "styl" říkající, že mám hoooodně peněz. Nevím mně by to prostě na tělě vadilo, to samé i ten náramek nad AP....ale 100 lidí 100 chutí Ja myslim, že to (snad) nosí jen na focení. Ale tradice pobavila :-D Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Davejte sem radsi fotky hodinek na zapestich slavnych a nereste hlouposti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 To bude u nej na yachte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Phil Collins letos Panerai s černým cifrem Tony Iommi (Black Sabbath) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Buzz Aldrin a Omega, zatím ještě v krabičce. In this photo taken on Monday, June 24 2019, U.S Astronaut Buzz Aldrin, left, smiles after receives the Lifetime Achievement Award of Stephen Hawking Medal for Science Communication, during the official opening of the Starmus Festival 'Once Upon a Time on the Moon' in Zurich, Switzerland. The 2019 Starmus Festival celebrates mankind's first step on the Moon, coinciding with the 50th anniversary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Ellen Ripley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Akorát jedu z Collinse a chci sem ty jeho ušatý Pamy dát a koukám, že s křížkem po funuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ellen RipleyVe dvojce Seiko Giugiaro 7A28-7000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 (upraveno) Akorát jedu z Collinse a chci sem ty jeho ušatý Pamy dát a koukám, že s křížkem po funuse Nevadí, super, zrovna jsem na to myslel, když jsem si přečetl recenzi jeho včerejšího koncertu a říkal jsem si, jest-li to někdo, kdo tam z fóra byl, potvrdí, že je měl na ruce. Tak mám radost, že je měl i tady. Ten obrázek v mém příspěvku je asi z těch prvních letošních koncertů .Jinak o koncertu píšou hodně dobře a i o synovi Nickovi - Phil má důstojného nástupce. Upraveno 26. června 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Ministr obrany Metnar a Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Vcera jsem potkal v Bille v Praze-Chabrech herce Čtvrníčka (delal napr. Ceska soda), chodil po krame i po parkovisti bos a na ruce mel retro pilotky, asi Steinhart. Tady jsem dohledal foto: Upraveno 28. června 2019 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Copak to asi nosí paní předsedkyě Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Jimmy Sax a Suby, jesi teda nejsem už úplnej blázen. PS: On tedy pan Saxofon asi není úplně important person, jenže já zas málokdy poznám, kdo co nosí, tak sorry. Více zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Copak to asi nosí paní předsedkyě Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová? Longines? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Longines?upřímně si myslím, že to může být klidně nějaká noname čína typu QndQ nebo JVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 upřímně si myslím, že to může být klidně nějaká noname čína typu QndQ nebo JVD Premyslim, jestli by to podle toho loga nemohly byt treba nejake Blancpain? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 odjinud, on 28 Čer 2019 - 08:27, said:na ruce mel retro pilotky, asi Steinhart.]Čtvrtníček má Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Ad Drábová: Festina jak z praku. Upraveno 28. června 2019 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Ad Drabova: kdyby si dala nejaky tritiovky, pipaly by ji v praci dozimetry? Upraveno 28. června 2019 uživatelem Lou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se