Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To jsou :) Kdyby to náhodou někdo věděl,docela by mne to zajímalo...... :)

Myslím, že to nebude problém - zkusím zjistit přímo u pramene na Nově :-)

Odesláno
asi se to moc nehodí ale přeci to sem dám. Tímto přeji, aby se z toho Felipe co nejdřív dostal a hlavně, aby se mohl vrá*** do kokpitu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Trošku opožděně, ALE... Felipe je bourák a fandím mu. Těším se, jak ho zase uvidím na stupních vítězů. DO TOHO!!! :gunsmilie:

Odesláno
Neviem, ci je znamy aj za hranicami, ale v SR je celkom popularny...a to co ma na ruke som si nahodne vsimol na bilboarde :)

12.jpg

tie hodinky uz nenosi a na bilborde ma TH Monaco

Odesláno
Juraj Mokry - taky miestny trtko

:thumbsup_anim: Jéžiš to je dobrej výraz, ten se musím naučit. To se v češtině tak krásně nedá ani říct !!!

Odesláno (upraveno)
Co je trtko???

No mohlo by sa to volne prelozit ako pošuk, ale trtko je taky ze proti nemu v podstate nemas nic, on sa iba hra na somarika :)

Upraveno uživatelem Senseeei
Odesláno

Po trtkách, chujkách a jiných somárikách je čas na skutečnou VIP personu.

Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle, Fantomas, Tomahawk, Peepin' Tom...) na pražském koncertě:

Corum Bubble Chronograph?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
No mohlo by sa to volne prelozit ako pošuk, ale trtko je taky ze proti nemu v podstate nemas nic, on sa iba hra na somarika :)

Miluju slovensky zpevaky, jecici sloveny, vypraveni... to neni rec, to je zpev:-)

Dik za novej vyraz do slovniku. Taky jsem se dvakrat smal jako trtko:-))))

edit: uz jsem usilovnym premyslenim prisel na preklad, trtko je cesky trdlo

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Miluju slovensky zpevaky, jecici sloveny, vypraveni... to neni rec, to je zpev:-)

Dik za novej vyraz do slovniku. Taky jsem se dvakrat smal jako trtko:-))))

edit: uz jsem usilovnym premyslenim prisel na preklad, trtko je cesky trdlo

No tak bych to uplne neprekladal. Trtkat je hovorove sexovat.

Odesláno

tiez by som to tak neprekladal... uz skusim uzavriet tuto zaujimavu debatu :D "trtko" je nieco ako "jebko" len slusnejsie povedane a normalne akceptovatelne aj v telke napr...

Odesláno
Čumím na ty "parádní" botičky. :eek: Do sportovně pojatého vozidla značka ideál... :)

Hlavne ty nite by se ji mohly zamotat do plynovyho pedalu, zrovna kdyz preslapuju na brzdu :wheelchair: :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...