Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Joe Bonamassa, jeden z nejslavnějších blues-rockových kytaristů světa a Datejusty, dnes v Olomouci. 

PS: Opět bych se přimlouval, abyste začali uvádět profesi zde zveřejněných osob. Nechci tady pokřikovat, že je neznám, když je neznám, ale já spoustu z nich opravdu neznám (viz pár příspěvků zpět, Swayzeho nemyslím...), děkuji 🙂 

Snímek obrazovky 2025-06-13 v 15.58.55.png

Upraveno uživatelem patprom
  • Dát hlas 4
Odesláno

Roger Federer (tenista) Le Mans 24, Rolex Daytona😅 ve stylu jako vždy, upřímně, myslím že lepšího ambasadora si Rolex nemohl nikdy přát🫵🏻

IMG_1420.jpeg

IMG_1421.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

V nedeli navecer na GnR do me hned po zacatku mladej strka: cum co ma Slash na ruce (na monitoru to bylo celkem pekne videt, byt vyfotit to neslo, takze foto z netu). A taky ze jo. A zrovna jsou jedny v prodeji 😁.

image.thumb.jpeg.cbefe96e7d105d083ad437960c779856.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
V 17. 6. 2025 v 9:58, warann napsal:

V nedeli navecer na GnR do me hned po zacatku mladej strka: cum co ma Slash na ruce (na monitoru to bylo celkem pekne videt, byt vyfotit to neslo, takze foto z netu). A taky ze jo. A zrovna jsou jedny v prodeji 😁.

image.thumb.jpeg.cbefe96e7d105d083ad437960c779856.jpeg

Dalo se to vyfotit ;)

ResizedImage_2025-06-18_23-13-25_1.png

• Like 3
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 11. 6. 2025 v 21:39, pedro.pe napsal:

Co to ma pan Šipkovský? Bulova Oceangrapher?

IMG_9018.png

Nějak se nechytám. Pavol Neruda a Šipkovský? Jj, vypadá to na Bulova.

Nejčastěji nosí modré Omegy Seamaster 300 na kaučuku.

Odesláno

Nebyl jsem líný a teď si to našel. Je to jeho původní jméno, OK. 🙂  Něco mě v jeho životopisu překvapilo. Každopádně se jim spolu s Novotňákem nedá upřít, že jsou s Oktagonem největší MMA organizace v Evropě.

Odesláno

Pecco Bagnaia a jeho Pepsi GMT. Obecně drtivá většina MotoGP paddocku nosí Rolády v čele s Marquezem a jeho Daytonami.

image.png.59d0932f821278d7671bda5ac0508822.png image.png.ce197fa26a2c44ab3849debfed1a8443.png

• Like 1
Odesláno

Ešte som si všimol Fabia Quartarara, že má RM. Tie ale v padocku, asi reklama. Súkromné fotky sú s roladami 3602255d845a429ff0646a3c49241bf5.jpg

Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku

• Like 1
Odesláno

Prezident dnes v Bahnech s něčím novým? A Tatra borec taky nevypadá hodinkově marně.

image.png.7570b5f757e925f821f34314ebe43d43.png

image.png.a689d611e05c21850816cb5d70c7d227.png

Odesláno
před 55 minutami, špelda66 napsal:

Pan prezident a ROBOT watch

Model Aerodynamic

Byl jsi rychlejší. 

• Díky 1
Odesláno

Myslím že rozvědčík soudruh Pávek by měl spíš patřit do téma Aké hodinky nosia politici. Možná i politici se cejtí jako VIP ale proto nelezu do téma s politiky. Omlouvám se že tady takhle reaguju ale muj otec i děda si užily svoje s touto osobou i jeho rodinou. 

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Jsme na fóru hodinek tak napíšu jen okrajově páč to sem nepatří. Reagoval jsem tak protože můj tec se narodil ve stejném městě. Jen moje rodina měla víru a přesvědčení úplně rozdílné v té době. A jak to dopadalo v minulém režimu si každý kdo chce může dohledat. Nebudu se o tom rozepisovat. Budu se věnovat radosti z hodinek které mi tuto fórum přináší a radši uz nepolezu nikam kde bych ho mohl videt. 

Odesláno

Diky za odpoved. Nechtel jsem z tebe tahat detaily, ale spis jsem chtel zjistit, jestli jsi jen tak neplacal do vzduchu, jak to casto v internetovych diskuzich byva.
Co se tyka Petra Pavla, tak jak dlouho trvala jeho kampan a je prezident? 4 roky nebo tak nejak? Za tuhle dobu neprisel nikdo s nicim jinym nez s tim, ze byl komous a rozvedcik, coz on sam verejne priznal. Cekal bych, ze se objevi zpravy, jak terorizoval zobaky na buzerplace, kolik vojand znasilnil a kolik vzal na uplatcich, kdyz byl na stabu. Ono ale nic. Ba naopak. Tim co delal a dela jasne dokazal, na ktere strane stoji. Komousske a proruske filcky jsme uz na hrade meli. Pavel to neni.
Kazdej ve svem zivote udelal spousty chyb. Taky mam na triku par veci, na ktere za sebe nejsem pysnej. Jde o to to reflektovat a napravit.
Jinak ano, Pavel je prezident, prezident je politik, tak asi by to bylo lepsi do jineho vlakna. Ale tesi me, ze spousta lidi vnima soucasneho prezidenta jako sympataka a vipku, nez jako pouheho politika.

• Like 5
  • Dát hlas 13

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...