Carllos Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Nešlo vložit foto. http://www.novinky.cz/koktejl/225141-ivana-trumpova-se-nechala-fotit-v-plavkach.html Upraveno 15. února 2011 uživatelem Carllos
Carllos Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Myslíš tuhle fotku? Jasně,nevím,co jsem dělal,nešlo mě to...
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Mám takový dojem, že nosila pánské Rolex Oyster ... asi Suby, ale nevím to jistě. Tady je ještě jedna fotka s těma hodinkama:
Josef01 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Skoro bych řekl nové Submariner bicolor.
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 A schválně co nosí lyžař Ondřej Bank
Seamaster Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 A schválně co nosí lyžař Ondřej Bank Hublot byl sponzorem MS, nikoliv Ondry Lavicky
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Nosí Omegy, na podzim byl dokonce osobně přítomen u Dušáků při propagaci novinek z řady Constelation, on sám má tuším Planet Oceany.
honzyk Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 (upraveno) A co to má na ruce loňsky více mistr v rally Jari-Matti Latvala ? Upraveno 15. února 2011 uživatelem honzyk
tombed Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Jaké hodinky má na ruce Ivana Trumpová? pozorujíc zde postované fotky Trumpové, neodpustím si dvě poznámky: pro ní... všechno si za peníze nekoupíš pro jejího mazlíka: peníze nejsou všechno!
levistrauss Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 pozorujíc zde postované fotky Trumpové, neodpustím si dvě poznámky: pro ní... všechno si za peníze nekoupíš pro jejího mazlíka: peníze nejsou všechno! Tohle myslím nebylo nutný.
tombed Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Tohle myslím nebylo nutný. ale bylo... když někde evidentně chybí soudnost... u nás se říká: kdo chce kam, chuj s ním!
Milis Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 ale bylo... když někde evidentně chybí soudnost... u nás se říká: kdo chce kam, chuj s ním! Ty vole, to teprv kdybych se takhle nechal vyfotit v plavkách já, to bych teda dostal sódu vo soudnosti. Souhlasím s levistraussem - to sakra musí každej komentovat cokoli, zrovna tady?
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Navíc v sedumdesáti to není až tak strašný Vypadá jak průměrná česká čtyřicítka Popravdě, taky důchodce v plavkách nemusím, ale to je můj problém, protože oni nehledě na pohlaví na ty plavky samozřejmě mají nárok, nejsme díky bohu v íránu.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 ale bylo... když někde evidentně chybí soudnost... u nás se říká: kdo chce kam, chuj s ním! to sem zvědavej kam budeš jezdit k móři až budeš mít pytel mezi kolenama možná k mrtvému móři - tam by to mohlo vypadat jako modrá bójka - he he
tombed Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 ste mě donutili zagůglit, bude jí každým dnem 62, to není na její tělo, i když znám 70 s lepší postavou, z našeho domova důchodců a i já se občas chci vyráchat vody, tak to nebudu zakazovat jí , ale jakožto estét a plastický chirurg amatér, musím okomentovat botoxové injekce v horním retu a na tom trvám a bazíruju, je to hnus!
Jakubisko Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Ty vole, to teprv kdybych se takhle nechal vyfotit v plavkách já, to bych teda dostal sódu vo soudnosti. Můžeme vyzkoušet. Mám se mrknout do archívu? Mno to už raději Helen Mirren (66)! Ta nosí také Rolex. Upraveno 15. února 2011 uživatelem Jakubisko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se